tveskov.com | kim's corner : om kim's corner  mail mig  

 

 Om Kim's             
         Corner...
 Biografi...
 MP3 & Lyd...
 Fotos...
 Citater...

 Fanklubben...

 Kim fra A-Z...
 "Stemmen fra
     80'erne CDerne...

Kim's Corner: The Story so far...

Siden åbningen af "Kim's Corner" i februar '96 er jeg blevet kontaktet af adskillige Schumacher-fans som var glade for at se "speedsnakkeren" på nettet. Dette har bekræftet min teori om at der er et stort sammenfald mellem de folk der dyrkede/dyrker Schumacher og dem som er flittige net-brugere idag (Mon ikke også Kim ville have været endog særdeles aktiv på Nettet...?) Siderne her gennemgik et større redesign i maj '99, siden har det stået sløjt til med opdateringerne, og man skal heller ikke forvente drastiske forbedringer indenfor en overskuelig fremtid...


Database
Det er planen er at lave en database over ALLE schumacher-udsendelser fra 1982-89!! Selvsagt er dette en opgave som langt overstiger noget som nogen enkeltperson ville kunne klare, men ved fælles hjælp burde det være muligt.
"The Mother of all Schumacher Databases" skal for hvert program indeholde titler på alle spillede plader, alle Kim's kommentarer, dato/årstal mv. og det er jo unægteligt noget af et projekt. Lykkeligvis lader det til at der findes flere derude med næsten komplette samlinger af Schumacheroptagelser! (hvor utroligt det end lyder). Databasen vil blive en kæmpe ressource mht. citater, sprogfornyelse samt et ganske definitivt arkiv over det musik som rykkede i 80erne!

For mere info om databasen:
Besøg Søren Tjørnov eller "Kim Schumacher på Nettet" som arbejder på sagen!

Schumacher-programmer på Nettet!!

En anden stor drøm er at kunne gøre de gamle udsendelser tilgængelige, dels på Nettet, dels på CD'er i et velkendt kompressions-format. Du bør besøge "Kim Schumacher på Nettet" og få mere at vide dér!

Hvis du har kommentarer/kritik mht disse sider så send mig en mail!

Tak for interesse, support og kontruktiv kritik! Tak til Søren Lonnebjerg, Peer Kaae, , Søren Tjørnov, Mikkel Breiler, Henrik Fuglesang, Christian Henriksen og flere andre for bidrag til disse sider

Og så har du ellers bare at ha' det du ved...
Rrrrrrrrrrooouw... -Rigtig fantastisk!

Bjarne Tveskov
17.12.2000