tveskov.com | kim's corner : citater side 1 2 3 4  mail mig  

 

 Om Kim's             
         Corner...
 Biografi...
 MP3 & Lyd...
 Fotos...
 Citater...

 Fanklubben...

 Kim fra A-Z...
 "Stemmen fra
     80'erne" CDerne

"Jeg er Kim Schumacher, manden der mener at én død beatle ikke er nok"

"En kvinde er tilfreds med en hvilken som helst mand hun kan finde, bare hun ikke er forelsket i ham. Vickie Martin har overmod i underlivet på BamBammixet af hovedrysteren "Not gonna do it"

"Studio 88 - lydsporet der fører dig dansende ind i fremtiden."

"Livet er en arvelig sygdom!....."

"Intet bedre - hvad skulle det være?. Intet ligeså godt - hvor skulle det være henne?. Du er henne, hvor ellers, i Studio 88"

"-og der er mere hug i dumdumkugle-diskoen, musikken bevæger sig med lysets hastighed på milimetersekunder fra pickupen til dine ører. Hjerteslagshurtigblodet på elektrodrønet "Flesh....."

"Man skal altid passe på kloge folk, nogle gange stiger deres hjerne dem til hovedet. "Information Society har spørgelystne oplysninger til borgerne i samfundet på "what's on your mind?"

"Prøv så og ligne en taxa med åbne døre; stål, slå flyveørerne ud - 9 minutters lagkageorgie i Studio 88. Mega-maxi-mester-monster-mondæn-milliondollar-multimedie-morder-master-makro -meta-mix."

"...med "Taste og sugar er Studio 88 ved og være færdig med og bevæge sugekopperne for i dag. Vi bider os fast i radioavisens nyhedskuvøse om et par minutter. Jeg er Kim Schumacher, personlighedsspaltningen der aldrig skændes når han holder op med og tale med sig selv. Og du og jeg kan spalte personligheder sammen om 2 små uger på samme frekvens - og husk, havde det været Guds mening, at mennesket skulle kunne flyve, hvorfor opfandt han så busserne..? Ha det Rrrrouw -rigtig Fantastisk!"

"Kritikerne forveksler ofte fart, tempo og respekt for folks hurtige fattevne med sex og vold. Men sex og vold er vigtige hjørnesten i kunstens verden, også videoens, og er populære omskrivninger af to begreber der er vigtige elementer i de flestes virkelighed, nemlig
kærlighed og død. Derfor handler video så tit om pigebryster, drenge og drifter og slagsmål, biljagter og dødsfare. Det er altsammen variationer over de to grundlæggende temaer. Mellem de to poler kan man anbringe videosignaler om lektielæsning, fødevarepriser, hungersnød, gæstearbejderhad, graffiti og bandekrig for eksempel. Hver ting til sin tid, og tiden er inde til at bruge en halv time på bl.a sex og vold og flere af de emner der ligger mellem de to poler. Det er det vi kalder Harakiri, det kærlige øksehug for vidioter ned gennem nukulturens lyd og billede"

"Multi maxi mega mester monster mondæn milliondollar multimedie morder master makro mix"

Om Belois Somme's "Imagination"
"...Han har i al fald de næste par minutter svært ved at skelne mellem hvad der faktisk sker, og så det som foregår oppe i hans hoved (og måske også nede i hans bukser). -Og det får du måske også svært ved..."

Om Kim Larsen's forsøg på at slå igennem i USA
"...Derpå megalomanien, det musikalske lebensraum, verdenserobringen - På Christianshawnerenglish med helsidesannonce i "Billboard" af Copenhagens Kim Kong lurende over New York's skyline. Elskede Kim, hvordan kunne du bare et øjeblik selv tro på det? Med et fjæs der ser ud til at være opdraget med et fastelavnskølle, sprogbegrænsningen og de lokalpatrotiske musikrødder og verse-fødder i det internationale, skønshedsleflende New York?"

"Og indtil du og jeg ses igen; Prøv at krydse en papegøje med en hyæne og spørg resultatet hvad det er den griner af.."

SEND DINE SCHUMACHER CITATER TIL : BJARNE@TVESKOV.COM!