31.1.2003
  
Jubii Sjove Links nr. 2-2003

Hjæælp, jeg kan ikke styre det; Underlige links vælter ud gennem mit keyboard, ind gennem en masse snørklede kabler og direkte ind på DIN skærm. Der er hverken hoved eller hale i rækkefølgen, du må bare klamre dig til din mus og håbe det bedste ...

Ta' med på en afstressende og humoristisk flyvetur med den svævende kontormand, Og her er en munter country sang om en mand og hans triste tissemand.

Det er forbundet med en ikke ringe mængde humor at klikke sig ind på Hypokonder.dk, så har jeg ikke sagt for meget ...

Det her er godt nok sært; Se billederne af de gale finner som har bygget en Saab om til en sauna.

Lad os lige nuppe en net.klassiker som stadig holder 100%, den gode gamle Sodaconstructor hvor du kan bygge eller se på mærkelige vektor-stankelbens dyr og andet godt.

Her er en lille samling sjove småpolitiske flashfilm og her er en styg Burger King fast food sang.

Sponsor
VIND 25.000 KR. MED INTERESSEBANK DANMARK!
Tilmeld dig Interessebank Danmark nu og deltag i konkurrencen om 25.000 kr.

Vil du lære en rigtig Youth Gangstah at kende?
Takket være al den nye teknologi kan du nu chatte live med et rigtigt muthafuckin gang-member from Los Angeles, og god fornøjelse med det!

Tankevækkende hvordan vi er vant til at se verden på en bestemt måde når det gælder landkort. Det bliver der bogstavelig talt vendt op og ned på hos The Upsidedown Map Page.

Det siger næsten sig selv at Mustbedestroyed.com handler om ting der burde ødelægges. Det går bl.a. ud over Britney, Oprah og Back Street Boys.

Lidt synd at der er så lang tid til jul, men på min ønskeseddel 2003 så står der helt klart sådan en 1:6 tank her.

Var du en af dem der havde en Commodore 64 brødkasse-computer i 80'erne, så får du nok en ordentlig klump i halsen over denne samling af C64 tv-reklamer. Der er også en sektion med Amigareklamer.

Byg dine egne kunstværker med Mondrianmaskinen og mens vi er ved kunst, så er her den store gæt-en-næse-med-Michael-Jackson Quiz.

Sponsor
Lån op til 100.000 til dét du vil hos GE Capital Bank!
Besøg vores hjemmeside og søg om lån eller kredit hurtigt, nemt og sikkert - og uden at stille sikkerhed.

Hulk, Mary og sexede musikideoer
Husarerne skal ikke snydes for denne grundige gennemgang af de 100 mest sexede musikvideoer. Desværre er der i skrivende stund en del af videoerne som ej kan beskues online, de har nok haft for meget trafik ...

Og så går der Discovery Channel i den hos World Mysteries, der beretter om mystiske steder, ting og fænomener fra hele verden.

På filmfronten kan vi i år bl.a. se frem til Terminator 3 og Hulk på film og den gode gamle seriehelt Dæmonen.

Hvilken "The Simpsons"-karakter er du? Find ud af det her.

Hun er da meget sød, hende Mary, men hun har godtnok en lang venstrearm ... Og så kan du se her hvor "The One Ring" pt. befinder sig Ý

Og her er det B. Tveskov der endelig er ved at få lidt kontrol over keyboardet igen. Puha, det holdt hårdt og hvis ellers alt går godt er jeg tilbage her på kanalen om 11-12-13-FJORTEN dage fra nu.

Sponsor
E-BUSINESS ACADEMY - Bliv klædt på til at gennemføre e-Business projekter i din virksomhed når e-business academy starter på en frisk den 1. april i Lyngby.
Noget for dig? Så læs mere og tilmeld dig.

Det med småt
Jubii Sjove Links er gratis og udgives af Jubii A/S.

Spørgsmål, gode forslag, adresseændring og framelding ordnes her.

Det er tilladt at publicere dele af nyhedsbrevet i hvilket format det ønskes, så længe Jubii Sjove Citater nævnes som kilde.

Antal abonnenter: 29.700+. Hvis du vil annoncere i Jubii's nyhedsbreve, så kontakt salgsafdelingen på 3326 1984 eller skriv til salg@jubii.dk

Jubii Sjove Citater skrives af Bjarne Tveskov
Chefredaktør: Rune Schiermer Nielsen
Ansvarshavende redaktør: Martin Thorborg