u g e - 4 2 - 9 9  

 

Husk at besøge DEN STORE ROBINSON PORTAL...

 PRESSEMEDDELELSE

 

København den 21.10.99

 

gaab.dk køber Dansk Web Consult I/S.

I det der er blevet kaldt den hidtil største danske webfusion til dato, annoncerede gaab.dk på et pressemøde i formiddags opkøbet af Dansk Web Consult I/S. Begge parter i sammenlægningen udtaler stor tilfredshed med de store muligheder som handelen åbner mht. expansion og yderligere styrkning af varemærket. Jens Olaf Johansen, den nuværende ejer af Dansk Web Consult I/S fortsætter som medarbejder i det nydannede selskab, gaab.dk Holding

Dansk Web Consult I/S er et af de ældste og mest velrennomerede webudviklere i midtjylland. Jens Olaf Johansen har siden først i 90erne været på mellemste invalidepension, men har trods dette opbygget et velfungerede og succesfuldt webfirma i sin fritid. DWC har en lang række webprojekter bag sig bl.a har det ambitiøse enkeltmandsfirma leveret webløsninger til bl.a Tørring-Uldum kommune og advokathjælpen. Jens Olaf Johansen er desuden en kendt og elsket underviser på AOF aftenkurser i bl.a Word97 og PageMill 2.0 såvel som 3.0. Ydermere har han en af landets største samlinger af erotiske JPEG billeder.

De to direktører i gaab.dk udtrykte på pressemødet stor glæde ved at få en kapacitet som J. O. Johansen ind i virksomheden. I en fælles statement hedder det "Med konkurrenter som Ahead og Mousehouse er vi nødt til fortsat opruste mht. teknologi og indholds-udvikling. Det går hurtigt på nettet og det vil nok gå endnu hurtigere fremover. Med købet af Dansk Web Consult I/S står vi stærkere på webmarkedet end nogensinde før". De tilføjer i samme forbindelse "Da gaab.dk startede i sommeren 1997 var det nok at være to mand i en kælder for at få succes, men den går ikke længere. Nu er vi tre mand i et lokale på første sal. Vi ser således meget positivt på fremtiden og ser frem til at arbejde tæt sammen med Jens Olaf Johansen "

De nærmere økonomiske forhold omkring handlen ønsker parterne ikke at oplyse, men der er tale om et større tocifret beløb. Desuden indgår der en del inventar og hardware, bl.a vil Jens Olaf Johansen kraftige 300 Mhz Pentium PC med 8 GB harddisk og 64 bit lydkort blive overflyttet til gaab.dk. Den ene direktør i gaab.dk Holding udtaler; "Vi ser frem til at få en ekstra PC i huset. Det vil bla. gøre det muligt at producere gaab.dk på næsten den halve tid. Vi kan bestremt heller ikke afvise en børsnotering, eller en udvidelse i udlandet på længere sigt. Men først når vi har konsolideret os, vi vil heller ikke gå for hurtigt frem"

Jens Olaf Johansen udtaler i forbindelse med opkøbet "Jeg er meget glad idag. Ikke bare får DWC nu en kapitalindsprøjtning af de større, samtidig får jeg mulighed for at arbejde sammen med et af hvis ikke landets, så ihvertfald Sjællands bedste multimedie koncerner. Desuden ser jeg frem til i løbet af efteråret at kunne investere i den 17 tommer skærm og den stigereol jeg længe har haft kig på. Det gør at jeg vil kunne have flere store GIF billeder åbne på samme tid" slutter en glad og stolt Jens Olaf Johansen.

--------------------------

gaab.dk varemærket ejes af gaab.dk Holding. Firmaet som startede i 1997 har hjemsted i Københavns kommune og omsætter årligt for et større beløb. gaab.dk anses idag som et af de fem bedste danske websteder på kedsomheds segmentet.

Dansk Web Consult I/S startede allerede i 1985 som et konsulentfirma med speciale i Comal 80 programmering. Senere fulgte opgaver i Turbo Pascal, bl.a for børnebiblioteket i Bredsten og et regnskabssystem til bodegaen "Rusen" i Hammelev. Midt i halvfemserne ændrede firmaet radikalt kurs og valgte at satse på de gryende muligheder på internetmarkedet. I begyndelsen med speciale i erotiske billeder men senere også erhvervssider bl.a i samarbejde med Henning Mogensen Consult.Klik her for at ønske tillykke med opkøbet.

  1 9 9 9 © g a a b . d k