Bjarne Tveskovs Blog. Amok.


You should follow
me on Twitter


RSS Feed

Blog homepage
tveskov.com Home

Delicious links
Delicious RSS feed
FriendFeed/tveskov

Photos on 23
LEGO images on Flickr

tveskov LinkedIn
tveskov @ Google

LEGO designer
Bøger jeg har læstinternet
tveskov.com


Arkiv:
Jan10 Feb10 Mar10

Jan09 Feb09 Mar09
Apr09 Maj09 Jun09
Jul09 Aug09 Sep09
Oct09 Nov09 Dec09

Jan08 Feb08 Mar08
Apr08 Maj08 Jun08
Jul08 Aug08 Sep08
Okt08 Nov08 Dec08

Jan07 Feb07 Mar07
Apr07 Maj07 Jun07
Jul07 Aug07 Sep07
Okt07 Nov07 Dec07

Jan06 Feb06 Mar06
Apr06 Maj06 Jun06
Jul06 Aug06 Sep06
Okt06 Nov06 Dec06

Jan05 Feb05 Mar05
Apr05 Maj05 Jun05
Jul05 Aug05 Sep05
Okt05 Nov05 Dec05

Jan04 Feb04 Mar04
Apr04 Maj04 Jun04
Jul04 Aug04 Sep04
Okt04 Nov04 Dec04

Jan03 Feb03 Mar03
Apr03 Maj03 Jun03
Jul03 Aug03 Sep03
Okt03 Nov03 Dec03

          Aug02 Sep02
Okt02 Nov02 Dec02

Still proudly powered by
This page is powered by Blogger, the easy way to update your web site.
 
 

 
I torsdags uddelte FDIH E-handelsprisen 2010. Blandt vinderne var Normann Copenhagen der fik prisen for bedste brug af sociale medier. Dette er for mig interessant af flere årsager; Dels fordi Normann Copenhagen klarer sig fint uden Fucking Social Media Guruer udover en enkelt fætter der kommer forbi i ny og næ (mig). Dels fordi det er enmandshæren Mr. Rying der med begrænsede økonomiske ressourcer kører en no bullshit, hands-on just-do-it tilgang til de såkaldt sociale medier på flere platforme. Læs mere om strategien her; Hellere sociale medier end asocial markedsføring.


I begrundelsen hedder det;

Juryen var ikke i tvivl, da de pegede på Normann Copenhagen som vinder af kategorien ”Sociale Medier”.

Normann Copenhagen viser en meget stor forståelse for og kreativ udnyttelse af mulighederne i de sociale platforme.

Det er helt tydeligt, at de sociale medier er en integreret del af forretningen, hvor Normann Copenhagen skaber en helt unik atmosfære med oplevelser af produkterne i såvel kendte som overraskende sammenhænge. Det skaber tætte relationer mellem kunder, ansatte, designere og partnere.

Normann Copenhagen har dermed skabt sig en konkurrencemæssig fordel via de sociale medier, og juryen glæder sig til at følge udviklingen i brugen af de sociale medier, når Normann Copenhagen vokser.

Normann Copenhagen er helt enkelt det supergode eksempel på den rette brug af sociale medier, hvor de gode oplevelser og godt købmandskab følges ad. Dette giver en slagkraftighed, som er langt større end virksomhedens størrelse - ”A small giant”


Det synes jeg er godt sagt; Sociale medier gør det muligt at fylde mere end et firmas størrelse umiddelbart berettiger til, hvis man altså har nogle idéer og nogle gode historier at fortælle, tilsat en portion vedholdenhed og noget hårdt arbejde. Samtidig får man mulighed for at lytte til kunderne på en helt anden måde end tidligere se f.eks hvordan Norman Copenhagen spurgte kunderne til råds mht. navngivning af et nyt produkt. Og når Norman Copenhagens E-shop kommer op i fuldt gear så tror jeg også det vise sig at sociale medier kan betale sig, sådan på den gode gammeldaws bundliniefokuserede Return On Investment måde.
    4 kommentarer    

   Hejsa, desværre "virker" linket til den taktik (Hellere sociale medier end asocial markedsføring), han brugte, ikke :-/

Ville ellers smadder gerne læse om det..

Mvh,
Claus

   af Blogger cdjensen  

   Ok, syret...

Prøvede igen og nu virkede det!

Prøvede ellers flere gange før!

:-)

   af Blogger cdjensen  

   Så Social Media Guru'en hyper sit eget kundeprojekt ;)

   af Blogger mygdal  

   Yeah baby, I'll hook your twitter up to my facebook feed and you pay me lots of money... :-))

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Her kommer en hmm, lidt anden type LEGO film end dem vi plejer at have her på kanalen. Hvis du ikke tåler at se blod på LEGO elementer så er det nok ikke lige sagen (der kommer for alvor gang i sagerne omkring to-minutters mærket). Tak til JensL for tippet!

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
The Onion har historien om et computerfirma der startede i en garage for 30 år siden og som nu er i en endnu mindre garage;

According to Faber and Haberle, a lot has changed since the Xalaga was first founded. What was once a struggling $7,500-a-year business with only a dozen or so paying customers is now a desperate $6,400-a-year business with only a half dozen or so paying customers.

Det minder mig en del om en meget, meget gammel historie fra gaab.dk;

Med købet af Dansk Web Consult I/S står vi stærkere på webmarkedet end nogensinde før". De tilføjer i samme forbindelse "Da gaab.dk startede i sommeren 1997 var det nok at være to mand i en kælder for at få succes, men den går ikke længere. Nu er vi tre mand i et lokale på første sal. Vi ser således meget positivt på fremtiden og ser frem til at arbejde tæt sammen med Jens Olaf Johansen som er en kendt og elsket underviser på AOF aftenkurser i bl.a Word97 og PageMill 2.0 såvel som 3.0. Ydermere har han en af landets største samlinger af erotiske JPEG billeder..
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Om en måned lukker Google for ftp-understøttelse af Blogger.com som har drevet denne blog i umindelige tider. Hvad der så skal ske er et åbent spørgsmål. Min link-energi kanaliseres fortrinsvis via Delicious og Twitter nuomstunder.

Jeg kan anbefale Topsy : tveskov hvis du vil se alle de links jeg sender via Twitter og ellers samler Friendfeed/tveskov det meste af min aktivitet op.
    3 kommentarer    

   Det er muligt at importere fra Blogger til Wordpress.com eller en alm. selv-hosted Wordpress blog. Se f.eks. http://en.blog.wordpress.com/2007/02/06/new-blogger-importer/ - der findes flere værktøjer til det.

Der er også værktøjer der gør det samme til f.eks. Tumblr.

   af Blogger Jakob  

   Jeg for min del synes så afgjort du skal forsøge at få bloggen til at overleve - evt by way of en wordpress import. Selv kan jeg tilbyde hjælp til Moveable Type hvis du skulle vælge Typepad el noget i den stil.

Det er lidt noget hø hvis dine arkivurler ryger her om en måned. Er det sådan det er?

   af Blogger Claus Dahl  

   Jeg vil nok forsøge at få hjælp til en migration. Arkiverne bliver liggende hvor de er nu, det er altsammen på min server.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Nu er det altså noget sjovere at deltage på BØLGEN end at læse og høre om BØLGEN, men hvis det ikke kan være anderledes;

Hos Poynter skriver Ernst Poulsen om BØLGEN: Danish Magazine Publishes Collaboratively Using Google Wave

Også Kommunikationscast har været omkring BØLGEN i afsnit 149.

Og Lars Damgaard Nielsen skrev at Bølgen rider på bølgen på Kforum.

I mellemtiden tænker jeg at BØLGEN måske kunne finde et hjem andre steder end end på Wave? Der er ingen tvivl om at Wave platformen på godt og ondt ekskluderer mulige deltagere og udfordringen med at følge med i hvad der sker af nyt i en bølge og at gøre opmærksom på nye udgaver fungerer slet ikke optimalt pt. Fornemmer dog at bølger ikke så let lader sig omplacere til nye steder uden at de klasker sammen...
Inputs modtages gerne (bemærk at der er kommentar-moderation her på kanalen lige for tiden pga. massive spam-angreb mod blogger, så det kan tage lidt tid inden din kommentar fremkommer!)
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Der kommer nok til at ske en hel del med "bogen" når iPad er et faktum;

(via Marks)
    1 kommentarer    

   ...og når den så 2-3 årige kaster bogen - nå, nej dit DKK 5k device - ned i gulvet i arrigskab så er den selvfølgelig så AMAZING at der ikke sker noget som helst...

Held og lykke!

   af Blogger Hartvig  

   Send en kommentar

 
Fra 37s bloggen, Milton Friedman om de fire måder man kan bruge penge på;

1. You can spend your own money on yourself. When you do that, why then you really watch out what you’re doing, and you try to get the most for your money.
2. You can spend your own money on somebody else. For example, I buy a birthday present for someone. Well, then I’m not so careful about the content of the present, but I’m very careful about the cost.
3. I can spend somebody else’s money on myself. And if I spend somebody else’s money on myself, then I’m sure going to have a good lunch!
4. I can spend somebody else’s money on somebody else. And if I spend somebody else’s money on somebody else, I’m not concerned about how much it is, and I’m not concerned about what I get.


Måske, måske ikke relateret; Patrick Damsted skriver om "Hvorfor der er kø i Netto";

På den ene side vil vi ikke betale for noget for noget – med deraf følgende svin, der levende skal transporteres langt ned i Tyskland, tredieverdenslande i handelsøkonomiske jerngreb og en underbemandet Netto, midt i forældrenes hentestress. På den anden side vil vi gerne behandles, som de købekraftige og rige mennesker, som vi føler vi er.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Nåmen, den er jo overalt, så hvorfor ikke osse her;


Og den er da også fin og det hele, meen idéen er jo ikke sådan vildt original og Hondas gamle video som udelukkende er lavet med dele fra en Accord er nok stadig kongen;


Hvis altså ikke det er parodien der er den allerbedste;
    1 kommentarer    

   Desværre ikke et one-take, men godt ser det ud.

   af Blogger Claus Dahl  

   Send en kommentar