Bjarne Tveskovs Blog. Amok.


You should follow
me on Twitter


RSS Feed

Blog homepage
tveskov.com Home

Delicious links
Delicious RSS feed
FriendFeed/tveskov

Photos on 23
LEGO images on Flickr

tveskov LinkedIn
tveskov @ Google

LEGO designer
Bøger jeg har læstinternet
tveskov.com


Arkiv:
Jan10 Feb10 Mar10

Jan09 Feb09 Mar09
Apr09 Maj09 Jun09
Jul09 Aug09 Sep09
Oct09 Nov09 Dec09

Jan08 Feb08 Mar08
Apr08 Maj08 Jun08
Jul08 Aug08 Sep08
Okt08 Nov08 Dec08

Jan07 Feb07 Mar07
Apr07 Maj07 Jun07
Jul07 Aug07 Sep07
Okt07 Nov07 Dec07

Jan06 Feb06 Mar06
Apr06 Maj06 Jun06
Jul06 Aug06 Sep06
Okt06 Nov06 Dec06

Jan05 Feb05 Mar05
Apr05 Maj05 Jun05
Jul05 Aug05 Sep05
Okt05 Nov05 Dec05

Jan04 Feb04 Mar04
Apr04 Maj04 Jun04
Jul04 Aug04 Sep04
Okt04 Nov04 Dec04

Jan03 Feb03 Mar03
Apr03 Maj03 Jun03
Jul03 Aug03 Sep03
Okt03 Nov03 Dec03

          Aug02 Sep02
Okt02 Nov02 Dec02

Still proudly powered by
This page is powered by Blogger, the easy way to update your web site.
 
 

 
Det hidtil bedste billede af den Apple tablet som kommer snart (måske) fra
Wired som opsummerer hvad vi ved so far;
    1 kommentarer    

   tifngersystemet kom til touch screens

   af Blogger Bjarke  

   Send en kommentar

 
Mænd der elsker kvinder 1 + 2:Update. Rankenberg leverer godt bud på bonus-mand;
    1 kommentarer    

   3: http://www.berejst.dk/097/Woodoo2.JPG

   af Anonymous Rankenberg  

   Send en kommentar

 
Efterhånden er man på vagt; Er det en viral kampagne for Pampers / New Zealand / Beyonce / Samsung eller noget helt femte? Er babyen computeranimeret? Er det et svar på Karen26? Eller er det blot det man kan se på videoen?

    1 kommentarer    

   Bordet er fra IKEA PS serien og der er derfor ingen tvivl om at det er en del af en storstilet global viral kampagne fra Köttbulle landet.

   af Anonymous Rying  

   Send en kommentar

 
En dag vågnede Bilbo og fandt denne Nigeria Middleearth spambesked i sin inbox;

Dear MR BAGGINS, Fellow Conspirator,

I am Thorin Oakenshield, descendant of Thrain the Old and grandson of Thror who was King under the Mountain. I am writing you to discuss our plans, our ways, means, policy and devices for rescuing our treasure from the dragon Smaug.

During the reign of Thror our kingdom was a prosperous one. Kings used to send for our smiths, and reward even the least skillful most richly. Fathers would beg us to take their sons as apprentices, and pay us handsomely, especially in food-supplies, which we never bothered to grow or find for ourselves. Altogether those were good days for us, and the poorest of us had money to spend and to lend, and leisure to make beautiful things just for the fun of it, not to speak of the most marvellous and magical toys, the like of which is not to be found in the world now-a-days.

[...]

Please hold what I have told you in strict confidence and I look forward to your earliest response.

THORIN OAKENSHIELD


[fuld text på granades.com]
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Havde ikke lige lyst til at se "Antichrist" lige inden vi skulle en uge til en øde hytte langt ude i granskoven, men vel hjemme igen var endelig tid til at beskue von Triers seneste værk.

Jeg har set alle mandens film (var en af de kun 5474 der nogensinde købte en billet til "Epidemic") men aldrig mere end én gang hver. Jeg synes "Antichrist" er en rigtig god film, men jeg skal sikkert aldrig se den igen. Vil på ingen måde begynde at forklare hvad jeg synes det handler om, men kodeordet er "natur".

Mange anmeldere beskylder rutinemæssigt von Trier for at lave grin med filmmediet med store dyre vittigheder der ikke er hvad de giver sig ud for. Som om det skulle være *host* Transformers 2 et al*host* noget særligt for Trier. Forskellen er for mig er at Von Trier konstruerer sine film på en sådan målrettet ubevidst måde at det er umulig at frame filmene med traditionelle metoder. Derfor bliver man ved med at kunne tænke over dem og analysere/anmelde dem med vidt forskellige resultater. Og det er (en) stor kunst.

Det er jo altid lidt problemtisk at se film som man i forvejen har hørt og læst alt for meget om i forvejen, men jeg synes faktisk ikke at filmen var unødig rå, barsk eller andet. Don't kill the messenger, von Trier laver det som han synes det skal laves, punktum. Og så laver Trier lige "Breaking the Waves" finten hvor slutscenen gør at man må revurdere alt det man lige har set og seriøst overveje om filmen og skaberen er genial eller gøgler.

Jeg giver filmen 5 ud af 6 håndbor.


    3 kommentarer    

   Middelaldermystikken er - den lille gumbas usagt - supergodt og fængslende lavet.

   af Blogger Claus Dahl  

   Det er interessant at du har samme holdning som jeg - jeg ser også Triers film fordi jeg synes de er gode og vigtige, men aldrig mere end en gang. Har ikke fået set 666 endnu, var dog blandt den åbenbart smalle skare der så Epidemic (hvem sagde H1N1?).

   af Blogger phook  

   @claus ja, det funker godt. "Vi skal *helt* ind i sindet" osv. Uha.

@phook Hvor sjovt at du gør det samme. Måske er det en blanding af at det er så anstrengende + frygten for at man ødelægger oplevelsen ved at gentage den?

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Check de flotte Flickr billeder af den røde sandstorm over Sydney. Her er @yiyinglus Twitter-relaterede visuelle kommentar;
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Altid god: XKCD;
    1 kommentarer    

   Haha :D
Stop! Collaborate and listen!

   af Blogger Rikke  

   Send en kommentar

 
Hmmm, tjaeh det er jo desværre dér hvor Apple er for tiden; Overdrevne anprisninger af ting der ikke er så fantastiske og ikke så innovative som de var engang. Godt redigeret, lavet i iMovie, iøvrigt;
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Karen26 sagen opsummeret;
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Øjeguf fra Saab:
    2 kommentarer    

   super fed - selv for en hunkøn

   af Blogger Kirsten  

   Mystisk. Jeg kan ikke få videoen til at virke.

   af Anonymous John Martin  

   Send en kommentar

 
Jeg har en vis svaghed for visions-videoer (måske fordi jeg selv har produceret nogle stykker i LEGO regi) Og her er det så blevet Nokias tur, og de disker op med Eyetracking eyewear, mixed reality og hele pivtøjet (husk at skrue NED for lyden) Der går lidt for meget øjestyret SMS og liggestol i den, men døm selv;
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
MLK: I have a Dreamcast*;
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Et absolut highlite fra Zulu Comedy Galla 09;
    2 kommentarer    

   Bemærk også at comment snob på fin vis har fjernet praktisk taget alle kommentarer, så videoen står helt alen.

   af Blogger Claus Dahl  

   Der er kommet kommentarer på igen og en fin en endda om det overlejrede Antichrist-tema.

   af Blogger cj  

   Send en kommentar

 
Skulle bestille en bog på biblo:

    2 kommentarer    

   eg tror ikke jeg forstår problemet :D

   af Blogger Rikke  

   http://www.religioustolerance.org/end_wrl20.htm

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Den 10. september er der Copenhagen Twestival igen. Der samles ind til et særdeles godt formål, nemlig Børnecancerfonden.

Pssst, 23 Video leder efter en PAM og en KAM (look it up, dummy).

Ser vi bort fra rodfrugtkanalen hos Årstiderne så er en af de mest aktive 23 Video producenter nok Line P TV. Men også Wemind har en TV kanal med interessant indhold bla. en præsentation med Alexander Kjerulf der siger Hurra der er krise!

Henriette Weber har skrevet en bog om firmaer og deltagelseskultur med den catchy titel Return on Involvement. Anmeldelse fra Dseneste her.

RSS er efterhånden en dead-man-walking teknologi; Jeg har flere gange checket blandt eller tech-savvy nogenogtyvere hvor mange der kender/bruger RSS, og man skal være heldig hvis der er to-tre feed-diciple i lokalet. Min feedreader har sådan en mappe med ca. 150 af de gode gamle danske ur-blogs, og det er godtnok heller ikke meget nyt der tilstrømmer den på sådan en helt almindelig uge (det er så ikke RSSens skyld, men mere de der (ikke) skriver). Emme foreslog at man laver et AOF-kursus; Blogging: Få gnisten tilbage men hvis du vil se hvordan fremtidens blog ser ud, så skal du måske se på Monobit... Ses på Twitter.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det er ren digi-retro-guld; Introen til TDCs vidundelige Opasia produkt der skulle bringe danskerne trygt ud i det store, stygge cyper-space aka Internettet, kyndigt guidet af søde Majken Wexø. Kom til at tænke på projektet da det kommende 3D online shoppingmekka Webenhavn blev omtalt på TV2 igår.
    2 kommentarer    

   Opasia var først, Second Life derefter.. vel sagtens. Jeg vil straks spå "Webenhavn" samme succes...
What's in it for me?

   af Blogger Jesper L. Ottosen  

   Pragtfuld! Det rene guld! Det tog et sekund at fatte telefonrør symbolet - det var jo fordi man brugte modem via telefon. Ha ha ha!

Når det er møntet på ikke-computer kyndig, er der små huller. Hun siger at man skal trykke på musen for at aktivere det som telefonrør/øje/højtaler symboler representerer. Hun nævner ikke at kursor skal være på symbolet (hvilket jeg formoder det skal).

Min mand brugte Opasia omkring 2000, og mindes intet af dette, så allerede 4 år senere må det have forandret sig. Og det der JP forside. Hyl!

Og så kommer minder om de tidlige MTV dage frem også.

Mange tak for en stor fredagssmil! Min indre antropolog blev glad. :)

   af Blogger Karen  

   Send en kommentar

 
På Snow Leopards 512*512 pixels datoikon kan man (hvis man kigger godt efter) se at den flue der sidder på den 31. har nogle motorbriller på som godt kunne have være pudset noget mere...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar