Bjarne Tveskovs Blog. Amok.


You should follow
me on Twitter


RSS Feed

Blog homepage
tveskov.com Home

Delicious links
Delicious RSS feed
FriendFeed/tveskov

Photos on 23
LEGO images on Flickr

tveskov LinkedIn
tveskov @ Google

LEGO designer
Bøger jeg har læstinternet
tveskov.com


Arkiv:
Jan10 Feb10 Mar10

Jan09 Feb09 Mar09
Apr09 Maj09 Jun09
Jul09 Aug09 Sep09
Oct09 Nov09 Dec09

Jan08 Feb08 Mar08
Apr08 Maj08 Jun08
Jul08 Aug08 Sep08
Okt08 Nov08 Dec08

Jan07 Feb07 Mar07
Apr07 Maj07 Jun07
Jul07 Aug07 Sep07
Okt07 Nov07 Dec07

Jan06 Feb06 Mar06
Apr06 Maj06 Jun06
Jul06 Aug06 Sep06
Okt06 Nov06 Dec06

Jan05 Feb05 Mar05
Apr05 Maj05 Jun05
Jul05 Aug05 Sep05
Okt05 Nov05 Dec05

Jan04 Feb04 Mar04
Apr04 Maj04 Jun04
Jul04 Aug04 Sep04
Okt04 Nov04 Dec04

Jan03 Feb03 Mar03
Apr03 Maj03 Jun03
Jul03 Aug03 Sep03
Okt03 Nov03 Dec03

          Aug02 Sep02
Okt02 Nov02 Dec02

Still proudly powered by
This page is powered by Blogger, the easy way to update your web site.
 
 

 
Mikroanmeldelse af Wall•E incl. små spoilere
Jeg er jo stort set altid begejstret for alt hvad der komemer fra Pixar, og Wall•E var ingen undtagelse. OK, måske med lidt mere forbehold end normalt; Den er charmerende og fantastisk animeret og især den første del af filmen fungerer supergodt, selvom der kun siges to ord. Men de totrediedele af filmen der foregår i rummet er lidt rigelig iPodRobot-falden-på-halen-mekanik-komik agtig og øko-budskabet falder også en anelse tungere end ventet. Børnene var ejheller helt oppe at ringe; En uvildig jury af tre drenge i alderen 6-9 gav den hhv. 7 1/2, 7 og 5 i karakter på en skala hvor ti er den bedste film de har set. Jeg tror ikke filmen har den helt store replay faktor, hvor den kan gøre igen og igen på DVDen som "Cars" og "Monsters, Inc." gjorde. Men animationsteknisk er der som vanligt taget store skridt fremad, især kameraarbejdet er sublimt. Faktisk er det som om filmen er skudt med et rigtigt kamera meget af tiden, men små ujævnheder, rystelser osv.
    5 kommentarer    

   Helt enig. Det er virkelig lamt at avisanmelderne synes at det er stærkt og alvorligt med den noget Bambiagtige miljøvinkel.

   af Blogger Claus Dahl  

   Jeg er enig i, at Gaia-stemningen tager overhånd til tider. Men for mig står den totaaalt i skyggen af den fuldstændigt overlegne animation af to robotters kærlighed, der i hvert fald gav MIG våde øjne... but maybe that's just me...
PS. Hvor var den lille forfilm dog også fuldstændig suveræn denne gang. Alec Azam rules!

   af Blogger HelligAnden  

   Robots need love too. Ja, det var faktisk meget smukt, so it's not just you :-)

Og "Presto" var da helt suveræn, ungerne lå flade af grin, altid et godt tegn.

   af Blogger tveskov  

   Filmteknikken mens vi stadig er på jorden, fokus og tekstur og lys og stoflighed er suveræn. Jeg sys der var mere godt animationsskuespil i Ratatouille end her, og mere sprudlende god timing, men teknikken sejrer afgjort her.

   af Blogger Claus Dahl  

   Danke!

   af Anonymous Anonym  

   Send en kommentar

 
Det er godtnok iorden det her mashup; Københavnskort med Youtube videoer. Sange der omhandler forskellige steder i Hovedstaden, skruet sammen af Mr. Microformat. Og mon ikke the Hive Mind kan tilføje flere titler til kortet?
    2 kommentarer    

   Jeg siger mange tak for omtalen. - Jeg vil sidde spændt og vente på nogen sender nogle links med mere Københavnermusik -

   af Anonymous Søren Johannessen  

   Nu med nyt musikkort uden for København.
Min fantsi rakte kun til at finde 6. stk musiknumre

   af Anonymous Søren Johannessen  

   Send en kommentar

 
I disse blogtider er professionel klummeskrivning formodentlig en døende "kunstart", men der er enkelte der holder fanen høj og ikke overraskende er Anders Lund Madsen en af dem, se f.eks dette festlige bitchslap til Mik Schack (via Kahrzdn);

Der er sandt for dyden mange midaldrende mænd fra den øvre middelklasse og lavadel, som hidser sig op over madens rystende ringe tilstand i disse år, men det er okay, og så kører de ikke på motorcykel eller skriver dårlige kriminalromaner så længe.

Apropos etellerandet så vil Peter Aalbæk hellere se "Vild med dans" end det der program han selv er med i.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det er jo premieredag for Pixars seneste mesterværk idag, så her er mit bud på mikro Wall•E'er i Small, Medium og Large (eller er det XS, S, M...);

Flere billeder her.
    5 kommentarer    

   Du er skiftet til Flickr?

   af Blogger Claus Dahl  

   Blæret.

Jeg så filmen for et par dage siden (den havde åbenbart premiere før i Belgien) og den er fantastisk (selv hvis jeg tager mine pixar-fanboy-briller af).

Jeg nød at der omsider i 2008 bliver produceret en animationsfilm hvor tempo'et ikke er på stoffer. Hele fornemmelsen, nysgerrigheden, måden man får lov til at opdage filmens univers er både smuk og troværdig.

   af Blogger Hartvig  

   Nej da, 23 forever, laver bare lidt LEGO testing på flimre.com

   af Blogger tveskov  

   *Hartvig Glæder mig også meget til at se den i eftermiddag!

   af Blogger tveskov  

   Pixars egen animator er også en LEGO fan se selv her.

   af Anonymous MBA  

   Send en kommentar

 
Titlen siger alt; Pictures I Like For A Variety Of Reasons. Supersimpelt koncept, men foto + tekst = topgodt.


Meget snedigt samspil af flere snedige teknologier, alt ialt -snedigt; genstart.dk/my50/.

I once bumped into Ms. Parker at a Manhattan Starbucks in the West Village. She looked sad. I said to her, "Why the long face?". Domænenavnet siger det meste; Sarahjessicaparkerlookslikeahorse.com.

2008 listen over ord der skal dø. Glad for at "Webinar" er med, det er et afskyeligt begreb.

Nu kan man læse Samvirke online. De har osse fået noget blog-noget, bl.a om mad og affald. Et meget aktuelt emne i en syg verden hvor halvdelen af al mad går til spilde mens mange sulter.
    2 kommentarer    

   He he .. Og Classy er på side 37! Stort

   af Anonymous Ruprect  

   Altså i Samvirke :)

   af Anonymous Ruprect  

   Send en kommentar

 
Det som alphanørderne har vidst i årtier er langsomt men sikkert på vej mod mainstream; QWERTY + kommandolinie (som f.eks Quicksilver) er et meget kraftfuldt værktøj sammenlignet med peg-med-musen-på-søde-knapper paradigmet. Og jeg synes der er stort potentiale og perspektiver i Mozilla Labs Ubiquity og endda uden at det bliver rocketsurgery;
(Syv minutters demo, good stuff starter ved 00:50)


Tanke; Måske bliver nettet en dag en todelt verden hvor indholdet er giga fidelity ultra high definition lyd og visuals, mens selv kontrollen af indholdet bliver noget superfunktionelt QWERTY interface med retro grøn minifosforskærm?
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
That was fast; I løbet af ugen vil antallet af solgte 3G iPhones overstige det samlede antal solgte 1. gen iPhones. Lur mig om der ikke kommer en billig iPod touch (evt. med GPS) den 9. September, det er jo en ren cashcow at få så mange som muligt ind i App Store og shoppe løs. Men ellers står den vel på omdesignede Macbooks og Mabook Pros, håber det blir lidt mere sexet end den mockup der har været rundsendt ad nauseum.
    3 kommentarer    

   Min køkken-hal-alrumsvæg hepper på denne her:
http://gizmodo.com/5027706/rumor-macbook-touch-coming-in-october

Mine arbejdshænder hepper til gengæld på denne überraschung: http://gizmodo.com/5030735/glass-multi+touch-trackpads-only-make-sense-with-displays-under-em

   af Anonymous Kahrzdn  

   "I want to Believe" som de sagde i X-files, men jeg tror simpelthen ikke de går så langt før om et års tid.

   af Blogger tveskov  

   Jeg tror du har ret.
Men 9-10" portable markedet er ved at blive erobret af andre, med meget lave priser. Hvis Apple skal gå ind på dette marked, skal der noget andet til end en Pro, der blot har været i kogevask.

   af Anonymous Kahrzdn  

   Send en kommentar

 
Tillykke til LEGO minifiguren der fylder 30 i disse dage; Go miniman Go;

The LEGO® minifigure represents the world's largest population of people! Over 4 billion minifigures have been produced in the last 30 years..

-Det er jo lidt vildt, en dag er der en til hver person på planeten...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Man skal fortsat ikke undervurdere kurator/smagsdommer effekten, især ikke indenfor musik hvor jeg synes det er svært at finde ny, ukendt musik uden at bruge meget tid og uden at skulle prøvelytte til en masse møg. Derfor er jeg så glad for den månedlige CD fra Gaffa hvor man får en stribe udvalgte bud på ny dansk musik. Det er altid nogen fede numre på, og man kan føle sig (lidt) opdateret uden at skulle lytte til P3 hvor værterne giver mig rødt udslet på halsen hver gang de åbner munden. Man får Gaffa tilsendt kvit og frit hvis man er kunde hos Gaffamobil eller med i Gaffa Klub.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Mere fugle/rede metafor på den fortsat lammede Jaiku. Wazzup wit dat, er Twitter allerede købt af Google? Det ville nok være smart, for mon ikke der stryger en del brugere over til konkurrenten efter 4-5 dages nedetid. Rygterne vil dog vide at Jaiku er udset til at spille en nøglerolle i forbindelse med Android, og det giver god mening. Hvad kunne være bedre for Googles social behaviour mining division end nogle få millioner early adopters der i realtid meddeler alle deres tanker, køb, netværk og fysiske bevægelser direkte til HQ?
[Update. Så er Jaiku tilbage]
    1 kommentarer    

   Så er de tilbage - det tog godt nok lang tid. Vi får se, om brugerne kommer med.

   af OpenID morten  

   Send en kommentar

 
Så er den vel ikke meget længere;
    1 kommentarer    

   Heh. Nej, så kan det vist ikke være klarere.

   af Anonymous Rasmus  

   Send en kommentar

 
I afdelingen for What-is-the-world-coming-to skal vi idag forbi;

Walkpod;


iPhone Rotary Dialer
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Man kan og skal ikke være god til alt. Og det er en stor lettelse den dag dette faktum for alvor går op for en. Jeg har altid godt kunne lide denne metafor som Ridderstråle og Nordström i sin tid bragte på banen;

Man skal gøre ligesom verdens bedste golfspiller Tiger Woods: Man skal føre sin tilværelse, som om man var en superstjerne. Tiger Woods er ikke så god til det, man kalder »bunkerslag«. Betyder det at han træner bunkerslag? Nej: Tiger Woods øver sig i det, han er god til: At undgå at sende kuglen i bunkeren.

[Note. Og jeg er sådan set ret ligeglad med om metaforen er sand. Det vigtige ved gode metaforer er om de får en til at se verden lidt anderledes]

Psykologikerne har osse vist en stigende tilslutning til denne måde at tænke på; Gør det du er bedst til - og lev længere;

Stribevis af videnskabelige undersøgelser har i dag dokumenteret, at dem, der dyrker det, de er bedst til, også er gladere, lever længere, er mere produktive, blomstrende og energiske, end dem, der ikke udnytter deres styrker.

Det siges at det tager cirka 10.000 timer at blive en "mester" indenfor et felt. Og det er altså svært at få tid til hvis man hele tiden fokuserer på ting som man ikke er så god til.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Hvis Tor.com kom op at slås med Tor.dk så ved jeg godt hvem der ville vinde.

Hvis DRs programoversigt kom op at slås med TV2s programoversigt så kunne DR vinde med den ene hånd bundet på ryggen når vi taler usability.

Begge steder kan man se at der er minitemafontnørdaften på DR2 hvor de bl.a viser den berømmede Helvetica dokumentar. De der har adgang til internettet ville nok kunne finde og downloade føromtale på under ti minutter, men det mås man jo ikke, og TV skal jo osse leve.
    5 kommentarer    

   Jeg var tæt på at gå ind at se den film da den blev vist på forrige filmfestival i Bergen. Måske skulle man få den set.

   af Blogger Ricco  

   som (meget) tidligere medarbejder på purup electronics er man vel font-nørd nok til at optage den på harddisken iaften. nyder iøvrigt nyhedsmailsene fra www.myfonts.com ganske meget. visual æstetik fra første glyf.

   af Anonymous MBA  

   Heh, og deres WhatTheFont er jo top-snedig.

   af Blogger tveskov  

   Perfekt! Jeg havde slet ikke tjekket tv-programmet i dag, men trawlede netop i dette øjeblik (21:05) igennem Google Reader og så denne post, så nu klapper jeg straks MacBookens låg i og tænder for DR2!

   af Anonymous Dan Brendstrup  

   Hvor dejligt med lidt fællesskabsfølelse omkring et TV program, det er noget andet end en hyggeaften med VLC. Dokumentaren var god, selvom jeg næsten faldt i søvn til sidst ved synet af alle de helvetica-skilte...

   af Anonymous tveskov  

   Send en kommentar

 
Kunde opdager at der allerede er taget nogle fotos med nyudpakket iPhone. Det er da ikke en bug, det er en feature; Burde være standard-procedure at man kunne se den person som har samlet den gadget man lige har købt.
    3 kommentarer    

   Hey de smiler jo. Hvad blev der af de gode gamle sweatshops?

Der røg den fine produkthistorie.

   af Anonymous Kahrzdn  

   Ja, medmindre der er tale om en meget avanceret viral kampagne for Apple, så må man sige at billedet lover godt mht. arbejdsforholdene i den bedre del af Kina produktionsapparatet...

   af Anonymous tveskov  

   Heheh - Fedt. Jeg synes helt sikkert også, det burde være politik. Hvordan skal de ellers også checke om kameraet duer? :)

   af Anonymous Rasmus  

   Send en kommentar

 
I afdelingen for visdomsord embedded i billeder der lige så godt kunne ha' været tekst får vi idag disse to godbidder;

    1 kommentarer    

   Opmuntrende - tusind tak :-D

   af Anonymous Trine-Maria  

   Send en kommentar

 
Når to af tidens mest grinagtige og overnaturlige emner støder sammen i én artikel så er resultatet komik i anden potens; Numerolog: Ny Alliance bør skifte navn;

En numerolog ville aldrig have sagt god for Ny Alliance. Begge ord i navnet giver svage energier, som ikke tiltrækker noget positiv. Især alliance med to ll'er og et c er en svag energi.

Hidtil bedste forklaring på NAs problemer, nu mangler vi bare at Khader og Samuelsen forlader partiet, så begynder det virkellig at gå fremad.

EB rapporterer fra mobilfronten;

Den intelligente T9-mobil-ordbog i de fleste nyere mobiler, staver til rygeheroin, men ikke til skoletaske

Det virker da ret intelligent at ordbogen tilpasser sig til det sprog som brugeren rent faktisk har brug for. Hvor tit skal en hardcore SMS skriver egentlig skrive "Skoletaske"?
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Her er tre ting du måske ikke vidste og måske er det også bedst sådan. Det må vise sig hen ad vejen...

-Et sted mellem 2400 og 3200 danskere mister hvert år livet på grund af dårlig hygiejne. Ikke mindst manglende håndvask koster liv, men det er jo ikke nær så dramatisk som fly- og biluheld, så who cares? (Hint. De der dør gør nok)

-Uanset om det blir Obama-drengen eller McCain-nissen der vinder, så ligger en ting fast; USAs næste præsident er venstrehåndet. Og tæller vi den kommende med, så har fem ud af de seneste syv præsidenter været venstrehåndede if. Washington Post.

-På verdensplan lever op mod 400.000 mennesker af at høste virtuelt guld til World of Warcraft og lignende. Som Mcluhan sagde så behøver man ikke at kunne kigge ind i fremtiden, ofte er det alt rigeligt at se nutiden i øjnene.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Sign O' the microblogging (down)times... Hvorfor bruger Jaiku en pipfugl til at vise nedetid og Pip-sitet Twitter en hval...?

[Bonustwittertatoo via Valleywag]
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Damn fine video, "DVNO" med Justice;
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Firmaet Image Metrics laver de hidtil bedste digitale mennesker. Det ville iøvrig være ualmindelig skræmmende hvis Emily pludselig krængede sine polygoner inside-out eller noget, heldigvis går det ikke helt så galt her;
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Apropos Trine-Marias indlæg om visitkort så er jeg godt tilfreds med at have Kjeld og Jørgen til at gå til hånde her på kontoret, haha;

Fuld størrelse her og mere Jørgen Vig Knudstorp her.
    1 kommentarer    

   Cool med sådan nogle små selvbyggere på kontoret :-)

   af Anonymous Trine-Maria  

   Send en kommentar

 
Her er et par gode begreber som på hver sin måde tegner tiden;

"Recession Marketing"
Måske ikke den mest charmerende forklaring, men nok meget dækkende;
'Let me explain. If you are on a plane, and the plane is about to crash, you don't drink piss.
Sakset herfra, Pollas henledte min opmærksomhed på begrebet.

"Sock Mob"
Ikke et specielt nyt fænomen, men noget som bliver mere og mere aktuelt; En enkelt person med mange forskellige onlineprofiler der laver onde personangreb på nettet. Først spottet hos Rushkoff-drengen.

"Fauxtography"
Folk der tror de skal stillbillede-fotograferes, men i virkeligheden er det video. Vimeo har en hel kanal med eksempler. Bruges også om photoshoppede fotos generelt.
    2 kommentarer    

   Mob'eren, der er på det mobile bredbånd er særligt irriterende. Skifter IP-adresse pr. døgn - i hvert fald hos 3. Har af samme årsag desværre måttet indføre moderation på min Bizzen-blog.

   af Blogger Dorte Toft  

   @Dorte Hvor irriterende, gad vide om der ikke er nogen derude der har gode råd mod sockmobs.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Her er Jylland, her er Jylland. Vi bringer hilsener over havet til Rying, Ravn, Pind, Lei, Emme, Pollas, Plok, Oschlag, Balslev og Wulff. Bortset fra at jeg glemte min tandbørste i KBH var det en supertour. Tak.
    4 kommentarer    

   Det er os der takker. Bare vent, der kommer mere om recession i radioen.

   af Blogger Emme  

   Totalt nederen med tandbørsten!
Den slags ville kunne spolere en hel ferie for mig.
Men vældigt at se dig :)

   af Anonymous Joachim  

   Ja det var virkelig bittert med den tandbørste, men den var på vej mod tremånedersgrænsen. Apropos vores spilsnak så er Myst på vej til iPhone...

   af Blogger tveskov  

   det var super hyggeligt ..

p.s. sorry jeg ikke har svaret så meget tilbage på diverse mails siden; men jeg skal baaaare lige over "på den anden side". så er der mere tid (det er der jo ikke - men allivel ...). vi tales.

   af Blogger Dr. Zelig  

   Send en kommentar

 
Update: Kig gerne forbi Ølbaren, Elmegade 2 fra kl. 1800 og fremefter onsdag, sig hej hvis du har lyst. Der kommer nogen stykker, incl. flere ærede bloggere. PS. Mitkbh siger at "Folk, der kan lide Ølbaren" kan også lide bl.a Noma og Fantask, hehe.
    4 kommentarer    

   Ølbaren- det glimrende sted for øl elskere og godtfolk der kan lide en god samtale er desværre kun åbent torsdag, fredag og lørdag.
MVH verdensborger mette www.metteweber.dk

   af Anonymous verdensborger mette  

   hvor er det i stedet?

   af Anonymous pollas  

   Bare rolig, det er kun næste uge med at der er kun er åbent tor-lør. Derefter går vi tilbage til alm. åbningstider dvs. man-lør.

Ølbaren ligger på Elmegade 2

   af Anonymous Jan  

   OK tak for info Mette og Jan. Vil aflægge Ølbaren et besøg ved førstkommende lejlighed!
(Vi fandt et alternativ lige i nabolaget)

   af Anonymous tveskov  

   Send en kommentar

 
Det er ikke så få temaer der har været kørt igennem Adolf / Untergang / hidsigprop mem, alt lige fra Xbox, fodbold, Vista og nu denneher som er meget sjov og nørdet (hvis du er ligeglad med Twitter er der ingen grund til at klikke på play;
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
I de gamle dage hed det "Couch TV", men nu er der mere gang i "Coach TV" med Lars Pind. Fire afsnit indtil nu;

1. Beliefs
2. Limiting and Supporting Beliefs
3. Small steps will make you achieve your goals
4. It is what it is

Nu kan man få at se hvordan Østjylland ser ud i år 2508. Skal man grine eller græde?

D'Dansk -det er dejligt - Gdansk det er polsk ser sjov ud.
    2 kommentarer    

   Jeg havde 5 minutters tålmodighed, men der kom kun vand ud af ørene på "coachen".

John Stærk Hansen

PS! It's not about beliefs but about what You want and how to get there...!

   af Anonymous John Stærk Hansen  

   @ John : Jeg synes nu der er nogle gode pointer undervejs, men hver sin smag, klart klart.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Den fede måde at se medaljefordelingen på er denne interaktive tidslinie hos NYT.Og nu har de snart bygget hele OL i LEGO elementer.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Hvis websites var personer;

    1 kommentarer    

   Denne videos egentlige funktion er først nu kommet for en dag: Ham på stilbilledet (midterste frame) ligner Sarah Palin

   af Blogger Claus Dahl  

   Send en kommentar

 
Onsdag og torsdag i den kommende uge skal jeg rundt og snakke med en del folk rundt omkring i København. Og så var det jeg ville høre om nogle bloggere, bloglæsere eller andre der ville have lyst til at mødes?

Jeg skal ikke noget onsdag aften den 20.8 i tidsrummet 18-22 så det kunne være til lidt mad, en øl, en drink, eller flere eller whatever. Lokationen må afhænge lidt af hvem og hvor mange der har lyst. Læg en kommentar nedenfor eller smid en mail på info [snabela] tveskov.com hvis du er med, input mht. sted modtages meget gerne.
    7 kommentarer    

   Jeg kan desværre ikke på onsdag. Kunne ellers være hyggeligt med øl.

   af Anonymous Stefan  

   Er sandsynligvis rejst udenlands på ferie, men hvis jeg ikke er genpinger jeg lige.

   af Blogger Claus Dahl  

   Jeg synes det kunne være hyggeligt, men har en anden aftale onsdag aften - men godt initiativ - så sig til næste gang!

   af Anonymous Trine-Maria  

   Jeg kan godt! Hurra! Jeg kan nok ikke nå det til 18, men helt sikkert til 19.

   af Blogger Emme  

   Fed ide.
Jeg drikker gerne en øl ved 18-tiden.

   af Blogger Kirsten  

   Info om tid/sted når vi nærmer os lidt mere. Looking forward.

   af Blogger tveskov  

   Ølbar i Elmegade fra kl 19 :)

   af Blogger Emme  

   Send en kommentar

 
God artikel om Google som sort hul. Det er f.eks heller ikke ligefrem fordi et firma som Jaiku har været hip'n happening efter at the Big G tog over;

Now, 10 months after the acquisition, Jaiku still remains closed to new users. In that time, both Twitter (which is hampered by its own legendary tech problems) and FriendFeed, another here's-what-I'm-doing start-up, have been signing up new people. Both, incidentally, were founded by former Googlers.

37signals om Gearhoveder der ikke forstår det;

I often think of this story when people fixate on gear over content. You know the type: Wannabe designers who want an avalanche of fancy typefaces and Photoshop filters but don’t have anything to say. Amateur photographers who want to debate film vs. digital instead of what actually makes for a great photo.

Er fuldstændig det samme som punkt 10. fra Hughs "How to be creative" manifest;

10. The more talented somebody is, the less they need the props.

Meeting a person who wrote a masterpiece on the back of a deli menu would not surprise me. Meeting a person who wrote a masterpiece with a silver Cartier fountain pen on an antique writing table in an airy SoHo loft would SERIOUSLY surprise me.
    3 kommentarer    

   God pointe. En af de mest ærgelige tab ned i det sorte hul er Measure Map, som Google overtog for to et halvt år siden, og som lige siden har været lukket for nye signups.

Det er rigtigt at Google Analytics har arvet meget af funktionaliteten og det er et scoop for Google at have kapret Jeff Veen, men Measure Map var meget mere målrettet simple blogs end Google Analytics er, så det er stadig et tab.

Og hvis de har skrællet ådslet for det de skal bruge, hvorfor indrømmer de det så ikke bare, i stedet for at lade websitet stå som om det lige om lidt åbner igen?

   af Anonymous Dan Brendstrup  

   Veen er for sej og Measuremap var virkelig cool. Det er lige før man tænker at Google til tider køber firmaer blot for at de ikke skal blive for store og succesfulde (og for dyre at købe på et senere tidspunkt)

   af Blogger tveskov  

   Ja — og for at andre ikke skal købe dem først.

Så kan man mene hvad man vil om at Yahoo er dårlige til at flette deres opkøb ind i resten af produktlinjen, men til gengæld er de gode til at videreføre og udbygge services som folk er glade for.

Tænk bare hvis Google i stedet havde købt Flickr og Delicious, pelset dem for brugbare programmører og så ladt produkterne ligge og rådne i vejkanten. Det havde da været et trist tab for os alle.

Mon ikke også Jeff Veen i sit stille sind er lidt ærgelig over at Measure Map blev aflivet før det overhovedet kom rigtigt op at køre?

   af Anonymous Dan Brendstrup  

   Send en kommentar

 
Når jeg bliver diktator* skal journalister have tyve stokkeslag hvis de benytter nedenstående overskrifter (eller variationer heraf);

Vestas i med/modvind (er det iøvrigt godt eller skidt for Vestas med modvind?)
Succes så det klodser (LEGO)
Hård landing for SAS
(Bilproducent) op i gear


Vanviddet må stoppe.
    8 kommentarer    

   Du glemte denne til 1000 stokkeslag: "Paris Hilton: dum blondine eller genial forretningskvinde?", som man har hjernevasket en hel nations journalister til at tro er den eneste mulige vinkel på den PR-event.

   af Anonymous Jesper  

   Lars - helt enig.

Hvornår er det, at det går galt for disse håbefulde og idealistiske studerende på Journalisthøjskolen? Det er vel næppe her at man modtager undervisning i spade-overskrifter?!?!?

   af Anonymous Preben Carlsen  

   Og netop nu ved OL : "Det går skeet for [skeetskytten] for Golding", suk!
http://politiken.dk/sport/ol2008/sportsgrene/skydning/andersgolding/article552917.ece

   af Anonymous Stefan  

   "Bagere har sort mel i posen"

http://www.dr.dk/Regioner/Kbh/Nyheder/Koebenhavn/2008/08/18/075843.htm

   af Anonymous Lasse  

   Eller hva' med "Glaspustere taber vejret" .. luften er gået ud af glaspusternes økonomi. Suk.

   af Anonymous Stefan  

   Argh, make it stop :-O

   af Blogger tveskov  

   OK, den her er altså heller ikke helt god.

   af Blogger tveskov  

   Batterifabrikant lader op til fremtiden

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Et lille reality check fra Gruber-drengen;

Let’s be clear, Microsoft is making a boatload of money under Ballmer’s leadership: $15.8 billion in revenue, $4.3 billion in net profit for the just-ended quarter. Apple, in the same quarter, reported $7.4 billion in revenue and $1 billion in net profit, and Google reported $5.4 billion in revenue and $1.2 billion in net profit — which means Microsoft had more revenue and nearly twice the net profit of Apple and Google combined.

Det har været en stor uge i Jakob Nielsen bashing afdelingen, både hos Valleywag og Gruber igen og ikke mindst her;

Unfortunately, I have to say, Jakob has perhaps the worst site design I have ever seen. It is as if, while he is handing out the Oscars, he is wearing a plaid polyester suit. In truth his site is fine from an information architecture perspective. But from an aesthetics perspective it is awful.

(Så OK, beklager hvis der ikke var så meget nyt i dette indlæg; Microsoft tjener masser af penge og Jakob Nielsens website er grimt...)

Hvis det var Apple og ikke HP der havde lanceret den her sexede touchbaserede computer så ville alle gadgetfanbois være i koma nu.

Bonus Valleywag link; De ti værste tyranner i tech. Ingen præmier for at gætter nummer et.;

Here's to the screaming ones. The chair-throwers. The death-threat makers. The imperious gazers. The ones who see things differently — and will stare you down until you do, too. They're not fond of rules, especially those outlined by the human-resources department on "treating your employees with respect."
    8 kommentarer    

   Jeg ved bare at jeg vrider mig når folk rører ved min skærm. Så en touchbaseret skærm virker ikke specielt lokkende på mig..

(Og forresten: Du linker til dig selv i første link).

   af Anonymous Steffen  

   Haha, jeg tror det var B&O der engang lavede en undersøgelse om folks forhold til fedtede fingre og det var noget med at det var OK så længe det var ens egne fedtede fingre...

Linket er rettet, det går jo ikke sådan at linke til sig selv.

   af Blogger tveskov  

   GRR!!! Jeg vrider mig, når hjemmesider skal ændre størrelsen på mit nøje tilpassede browservindue :(

   af Blogger Ricco  

   Ang. sexy touch: du overser lige en detalje, maskinen er GRIM

   af Blogger John  

   @Ricco sorry for the resize, burde nok have advaret.

@John heh, naarh jeg havde nu godt bemærket visse hmmm uheldige designvalg, f.eks er de der fødder fugly og fra siden ligner det er gravid laptop. Men konceptet er da meget spændende.

   af Blogger tveskov  

   Det er liiige før Jakob Nielsen bashing er en industriel tradition ældre end Jakob Nielsens website...

   af Blogger Claus Dahl  

   Wow, den resizer vinduet OG autospiller musik! Og der er ingen mute knap! Jeg lukkede det vindue før jeg kunne nå at se hvad det er, HP har lavet.

   af Anonymous Mikkel  

   OK, det HP link var jeg ikke så heldig med, det er nu ændret til et lidt mere stuerent et (dog stadig Flash-helvede, men uden lyd)

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Det er ikke let at være B&O, til gengæld bliver det betydelig sværere i fremtiden. Og nej, løsningen er ikke et eller andet "Camoufleret Apple hardware pakket ind i extruderet Struer aluminium" fix. Det er heller ikke "Hyr et par nye smarte designere til at give kasserne et nyt og moderne look". Og det er nok heller ikke "Vi sælger kun til Dubai gullashbaroner, russiske olie-oligarker og colombianske "forretnings" mænd".

Bang & Olufsen Featured in "Dark Knight";
As the Dark Knight, Bruce Wayne’s fast paced, modern lifestyle, and high-tech demands are a perfect fit for contemporary, cutting-edge Bang & Olufsen products.

Hvorfor får B&O baghjul af Loewe?;
B&O er hastigt ved at nedbryde sit varemærke, fordi produkterne ikke længere lever op til det oprindelige løfte. Derfor tror jeg det er sidste udkald for virksomheden og dens nye direktør Kalle Hvidt Nielsen.

Massiv tilbagegang hos B&O
"For regnskabsåret 2008/09 er forventningen, at markedssituationen fortsat vil være udfordrende. De to første måneder af regnskabsåret ligger på et lavere niveau end sidste år. Der kan tidligst forventes vækst og forbedring af resultaterne i andet halvår i kraft af de planlagte produktlanceringer,"

"Rise and fall";
(Næsten) hver gang jeg snakker med nogen fra B&O, tænker jeg på hvor meget attituden minder om den der fandtes i Billund tilbage i halvfemserne. Det har sidenhen ændret sig meget, og mon ikke også Struer-folket skal til og justere selvbilledet hvis koncernen skal overleve en årrække med økonomiske lavkonjukturer.

B&O på Brandtags;
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Jeg er ikke sådan den store comic-entusiast, men regner alligevel "Watchmen" for en af de absolut bedste bøger overhovedet. Derfor er det fedt at se hvor tæt filmen kommer på bogen.

Hvor var det egentlig dejligt at der ikke stod "Vantro hund" på Dalagers mur.

Kunne ham der Cheslow ikke ta' sig lidt sammen og se at komme på lidt flere sociale netservices?

Går stadig og små-morer mig over konceptet Brugergenereret Müesli™ som jeg så hos Trine-Maria igår.

LEGO Universe er baseret på alle de rigtige "Wisdom of the CrowdOutsourcing usergenerated" værdier. Blir spændende at se "resultatet" (som jo i sagens natur nok mere er en løbende proces fremfor et egentligt resultat)

Big Media bliver konstant hånet, ofte med god grund. Men når der virkelig skal graves dybt i en net.fænomen som Internet Trolls så er det New York Times der gør arbejdet; Betaler en journalist for at flyve rundt i US og bruge rigtig meget tid på at bo flere dage hos de trolde som artiklen handler om. Det er sine steder skræmmende læsning (men, please please læs den), alligevel er the takeaway ret positivt;

That the Internet is now capacious enough to host an entire subculture of users who enjoy undermining its founding values is yet another symptom of its phenomenal success. It may not be a bad thing that the least-mature users have built remote ghettos of anonymity where the malice is usually intramural*.

[Update. Bonusperspektiver og gode konversationsråd fra Seismonauterne]
    1 kommentarer    

   Du får lige et blogsafe link til de der trolls bare til senere

   af Blogger Claus Dahl  

   Send en kommentar

 
The Matrix? Nope, OL åbning i billeder hos mit favoritsite pt. Boston Globe's Big Picture. Det var et godt show som næppe bliver overgået ever. Næste gang i London er det nok 90% computergenereret, i modsætning til denne gang hvor det kun var få procent.
    2 kommentarer    

   Well, det viser sig at en del af åbningen i Kina faktisk var computergenereret

   af Blogger Christian Bering  

   Nemlig, tak for linket som jeg ikke fik sat ind i første omgang.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Gisp og ve og skræk, kan det virkelig være rigtig at metroXpress og 24timer har mange af de samme læsere;

Mellem 16 og 19 procent fælles læsere. Det var det, metroXpress og 24timer troede de havde, da de i maj valgte at slå kludene sammen, men beholde begge aviser, fordi man i fællesskab ville nå ud til over en million læsere.

Men nu viser en undersøgelse, som Megafon har foretaget for Markedsføring, at de to aviser har hele 44 procent dobbeltlæsere. Ud fra de tal er aviserne langt fra den million, man har stillet sine annoncører i udsigt.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
De to frygtløse überrumpiloter Oschlag og Balslev har nyligt launchet firmaet Skylab som er "Rådgivere i nye medier og byggere af weblogs". Baggrund her.(Fundet via twitter og rss og mail indenfor de sidste fem minutter)
    2 kommentarer    

   Du så ikke Facebook-updaten?

   af Anonymous Jesper  

   LOL, nej jeg er IKKE på Facebook

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Overvej scenariet; Du kommer tilbage fra frokost og opdager at alle din Google services (eller måske *hosthost* "bare" Gmail) er lukket ned. Det skete for Nick Saber;

Suddenly, Nick can’t access his Gmail account, can’t open Google Talk (our office IM app), can’t open Picasa where his family pictures are, can’t use his Google Docs, and oh by the way, he paid for additional storage. So, this is a paying customer with no access to the Google empire.

Det viste sig at Google (meget fornuftigt) havde disablet mandens konto fordi nogen havde forsøgt at hæve penge på hans Google Checkout konto.

-Som Jonie Mitchell sagde for tre-fire tusind år siden;

Don't it always seem to go
That you don't know what you've got
Till it's gone
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Der er nok ikke så meget andet at sige end at den nok vil blive set en del gange i de kommende dage;
    1 kommentarer    

   Fantastisk. Ved ikke om det er det at den er fantastisk eller om det er fantastisk at nogen bruger så lang tid på sådan en video :D

   af Blogger Hartvig  

   Send en kommentar

 
Opstarten af The Large Hadron Collider (som selvfølgelig på ingen måde må forveksles med The Large Hardon Collider er nu sat til den 10. september. Så hvis vi alle forsvinder i et sort hul den dag er der altså lige en måned til at få ordnet det der skal ordnes (hvilket nok ikke bør inkludere aspilning af CERN nørdernes LHC rap). Meen risikoen ser ud til at være endog særdeles begrænset. Skulle noget gå galt alligevel må man sige at 10/11 kan gå hen og få 9/11 til at ligne en pigespejdersøndagsudflugt. Spøg til side, for jeg tror ikke jeg har set noget mere ærefrygtindgydende end billederne her af LHCen.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Umbraco is on fire; Heinz.com kører nu på det danske open source CMS. Go Hartvig!

Interview med Liselotte fra Slagtenhelligko. Hun har "ca. 4000 unikke hits" om dagen", imponerende. Go Liselotte!
    3 kommentarer    

   Jeg er vild med Heinz's 404:
http://heinz.com/stik-mig-en-fed-404

   af Blogger Hartvig  

   Den er god med den tomme flaske. Hartvig, er der egentlig et sted på Umbraco sitet hvor man kan se eksempler på fede sites der kører Umbraco, kunne ikke lige umiddelbart se det?

   af Blogger tveskov  

   Nej, ikke endnu. Vi er ved at samle reference sites ind, men design mæssigt er disse blandt favoritterne:
http://1508.dk (synes det er frækt den måde at der skiftes mellem sort og hvide baggrundsbilleder på cases)
http://www.furuvik.se/ (kører Flash, men al indhold vedligeholdes i umbraco og sendes til flash'en)
http://www.emiljakobsen.dk/ (det første erp-drevne site som faktisk er flot. Det er en integration mellem MS Dynamics og umbraco)

   af Blogger Hartvig  

   Send en kommentar

 
På kampagnesiden her er der en beregning af hvor meget data en "typisk" iPhone bruger suger ned om dagen. Men hvad siger de der faktisk bruger iFonen? Er det reelt et problem med de 300 MB/Md.?
    4 kommentarer    

   Jeg har brugt min iPhone 3G ret heftigt siden onsdag aften. Altså to hele arbejdsdage med MobileMe + tjek af 6 mailkonti, lidt surfen + RSS-læsning.

Resultatet er 1,6 Mb up og 15,1 Mb ned. En vis del af dette er dog hentet via Wi-Fi og dermed har jeg ikke et 100% overblik over fordeling mellem 3G og Wi-Fi.

Lidt hurtig hovedregning giver ca. 250 Mb pr. måned. Heraf vil x Mb så være via Wi-Fi.

Så måske kan man rent faktisk klare sig med 300 Mb pr. måned?

   af Anonymous Preben Carlsen  

   Sålænge man glemmer musik og levende billeder, så måske. En skam at devicet er ideelt til musik og levende billeder.

   af Blogger Claus Dahl  

   300 mb/maaned bliver ikke noget problem for mig -- langt fra.

Kommunikationscast har, saa vidt jeg husker, ogsaa interviewet en fra telia, hvor 300 mb graensen bliver forklaret.

Selvsagt skal man naturligvis hoppe paa wifi whenever possible -- og mest pga speed og ikke pris.

   af Blogger Bjorn Ruwald  

   jeg har haft min siden 11. juli (ja, jeg ved det godt) og det var min eneste netdevice i mine 3 ugers sommerferie uden wifi. Jeg har den første måned modtaget ca. 198 mb. på forskellige netværk og afsendt 6,7 mb. Derfor tror jeg ikke jeg bliver ramt af den 300 mb. begrænsning førend jeg begynder at streame al den musik jeg hører og net...

   af Anonymous Bubber  

   Send en kommentar

 
Don't let the limousine-door hit you on the way out på vej fra Rigshospitalet. Spøg til side, og tak til Damsted for at sætte ord på en af årsagerne til at jeg er ret vild med Paris Hilton. "Hun er jo bare berømt for at være berømt" siger de sure. -Ja, og? Knaphedsøkonomi in full effect, baby;

Hvis der var flere af hende ville hun ikke være berømt. Tjah, der er de rige forældre, sexfilmen og kønheden. Men det er ikke nok. Der findes tons af piger med denne delvist medfødte og tilarvede kombination af livsvilkår. Men Paris er ved Gud den eneste Paris -og derfor kan hun skabe opmærksomhed og kaste glans, hvor hun end er..
    1 kommentarer    

   Iøvrigt er Damsteds dækkede Hemingway citat i post-titel er endnu mere passende på engelsk hvor bogtitlen ikke er "Der er ingen ende på Paris" men "A Moveable Feast".

   af Blogger Claus Dahl  

   Send en kommentar

 
Billedet af et-celebrity Noah Kalinah* med Paris er for godt. Noah blev kendt for at tage et billede af sig selv i seks år, som det ses på videoen der er vist over 10 mio. gange på Teh Jutubes.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Der er nok ingen tvivl om at åbningsshowet fra OL i Bejing blir for vildt. Der er nok ikke så meget andet at sige, så husk at se det.

Og så er jeg vild med det dér fuglerede-stadion;


Som selvsagt også fås i LEGO udgave (via Stefan fra Overskrift.dk hvor de osse har en OL sektion)
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det har været en hård start for den ex-google bemandede søge-opstarter Cuil. Men det lader til at jeg er sluppet billigt med nedenstående thumbnail-portræt, ihvertfald når man sammenligner med det der skete for Jonathan Grattage iflg. The Register. (Overhovedet ikke safe-for-work)


Mens vi er i komikkens verden, så fik Wibroe, Duckert & Partners i sin tid megen ros for deres modige Googlebaserede website. Men gad vide hvor længe det fortsætter nu hvor SEO-drengene efterhånden har overtaget "forsiden" af sitet. "Case 1" har osse resultater som "Nykredit Bank får påtale for vildledende reklame" osv. Men måske er det gamle ord om al omtale bedre end ingen stadig gældende.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Warren Buffett*s ord;

In looking for someone to hire, you look for three qualities: integrity, intelligence, and energy. But the most important is integrity, because if they don’t have that, the other two qualities, intelligence and energy, are going to kill you.

fik mig til at tænke på noget som Peter Aalbæk Jensen* sagde i seneste nummer af Gaffa;

[Vi ansætter kun jurister] hvis de kan spille på et instrument. Jeg har fundet ud af at man ikke kan være jurist, musiker og et dumt svin samtidig. Det er en cocktail, som typisk giver bløde kompromissøgende folk, som er nemme at arbejde sammen med.
    2 kommentarer    

   Kun godt lide, du læser Gaffa. Og jeg kan godt lide Peter Aalbæk. Og jeg kan ligesom ham godt lide folk, der spiller musik.

Så var det vist også nok posiive kommentarer for i dag?

   af OpenID Mikker  

   Dejligt med så meget positivt feedback i et hug :-)

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
En af Hughs bedre i nyere tid;
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
All boats rise with the tide. In a tornado even turkeys fly. Und so weiter; Jeg havde planer om at skrive et indlæg om hvorfor dårlige tider er godt nyt, om hvorfor de kommende syv økonomisk magre år er en gave fra himmelen. Men som så ofte før skal man blot vente lidt og så skriver andre det meget bedre, og man sparer tid; Det tager kun 30 sekunder at linke, men flere timer at skrive noget godt.

Med andre ord; Jubiii lavkonjunktur langt om længe;

I opsvinget glemmer de selvfede hurtigt, at alle konkurrenterne har samme overskudsgrad eller måske ligefrem en større. Altså at der bag de flotte sorte tal gennem sig en skjult relativ underperformance. Konsekvensen er, at rigtig mange dårlige forretningsfolk tror, de kan noget. Den slags misforståelser kommer der mindre af fremover. Heldigvis. Win-win er fortid. Nu er det igen et lose-win. Hvad der er meget sjovere og meget mere sandt.

[Bonusfoto:]
    2 kommentarer    

   Jeg håber nu mere på at lavkonjukturen ikke bliver så lav at man selv ryger ind under begrebet "underperforming forretningsmand med lav overskudsgrad" :-S

   af Blogger Claus Sennov  

   No way!

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Som bekendt er det Paris Hilton temauge her på kanalen og der skal lyde stor ros for den selvironi der lægges for dagen her;


Hvis ovenstående er sort snak, så er der lidt baggrund her. Hvis jeg boede i US ville jeg stemme på Paris.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Laangt Cory Doctorow* Onion interview, var ikke klar over hvor mange Cory-hadere der er derude (se kommentarerne). Var heller ikke klar over at Wall•E var så kontroversiel.

Via Twitter/Balslev, superinteressant video med den knapt så festlige titel An anthropological introduction to YouTube (55 min. lang) med Mike Wesch, kendt for The Machine is Us/ing Us. Mange gode perspektiver og fuld af eksempler og humor. Good stuff hele vejen. Der foregår noget vigtigt på Youtube (også).

En anden video der er sjov på den mere ligefremme sjove måde er The website is down. Hvis du har travlt, så spring frem til 07:00.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det er cool at se alle de geotaggede fotos der efterhånden er landet på Google Maps (slå dem til under "Mere..." knappen). Nu kunne jeg bare godt tænke mig nogle "Tid på døgnet" og "Tid på året" sliders; Forestil dig at du hiver i årstids-slideren og alle fotos skifter fra sommergrøn over rød/brune nuancer til gråhvide vinterfotos (se svensk minieksempel her via Snuf). Det skal nok komme, der er ihvertfald ikke noget teknisk svært ved at lave det.
    3 kommentarer    

   Lidt a la det her:

http://tinyurl.com/6azzt9

(Kortet til højre)

   af Anonymous Steffen  

   Yeesss, god start. Håbede at nogen ville hive et eksempel frem så tak for det! Der skal bare lidt mere skala og speed til så er den der.

   af Blogger tveskov  

   Supernejs årstidskoncept, men der mangler lidt semantisk indhold i billederne på den svenske side, tydeligvis - mange af vinterbillederne er blomstrende kanoture osv.

   af Blogger Claus Dahl  

   Send en kommentar

 
Jeg forstår ikke Mojaveexperiment.com. Det gør Slate heller ikke, men de prøver. Hvordan kan MS nedgøre sit eget flagskibsprodukt på den måde? Og check så lige Zunes folksonomiske tagcloud på Brandtags.

Men inden der går MS-bashing i den skal det siges at jeg ejheller har været voldsomt imponeret over 2.0 software til iPhone/iPod touch. Jow, App butikken er nice (den måde man køber, installerer og organiserer apps på er best practice), men softwaren er helt klart blevet mere ustabil med flere umotiverede crashes af applikationer (er aldrig forekommet før, se osse længere 37s indlæg) Håber det er fikset med dagens 2.0.1 upgrade.

PS. Er der nogen der kender en måde at få ÆØÅ på det virtuelle tastatur (uden at holde taster nede) som IKKE involverer 237 trins guides a la denne?
    4 kommentarer    

   Det interessante ved den ustabile iPhone 2.0 software er, at det jo netop var Steve-drengens argument for at holde OS lukket i første omgang, til alfa nørdernes store fortrydelse. Apple vidste det ville ske qua Nokias smartphone-crashes og prioriterede derfor brugeroplevelsen frem for åben udvikling.

Jeg er all game for åben udvikling/innovation, men det har bare (ofte) en konsekvens, som man må være bevidst om, både som producent og kunde.

   af Blogger Christian  

   Det var osse et fint argument, blot ærgeligt at det gik (lidt) galt alligevel. Og så iøvrigt lidt af en joke at man som touch ejer skal betale 10$ for at "få lov" til at købe og installere programmer, efter at have betalt 20$ for upgrade til 1.1.3

   af Blogger tveskov  

   hvis du skriver lobe, så retter den det til løbe

   af Anonymous morten  

   yes det er en stor hjælp, dog skriver den "kåre" når jeg vil skrive "kære" osv

   af Anonymous tveskov  

   Send en kommentar

 
Det er lidt uklart hvorledes en gymnastikpige-på-TV dims skulle kunne fremme salget af Beofjernsyn.Så er der mere gang i at spille Defender i faviconet!.

Måske burde websites udstyres med warning labels a la fødevarer...
    1 kommentarer    

   B&O flashen ser virkelig cheesy retro-grafikagtigt ud, men uden rigtig at ville. Defender, det er retro man kan forstå.

   af Blogger Claus Dahl  

   Send en kommentar

 
Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at Paris Hilton* er 00ernes svar på 90ernes korncirkler, altså et fænomen konstrueret af aliens med det formål at teste vores kollektive evne til at afkode nonverbale, visuelt krypterede beskeder og dermed teste den globale hive minds generelle combat readiness. Samtidig tjener hun millioner af dollars nok til at financiere den kommende invasion der er on schedule til at løbe af stabelen 21.12 2012.


*Er iøvrigt ret skuffet over et Wikipedias Paris Hilton entry ikke er mere detaljeret end den er, havde regnet med den ville være 3-4 gange så lang. Epic FAIL. Der er den om korncirklerne lang mere omfattende. For nu. I rest my case.
    5 kommentarer    

   Fantastisk animation. Det er lykkedes mig at stire på den i næsten tyve sekunder før jeg begyndte at se korncirkler.

   af Blogger Hartvig  

   Pas på, der er vist osse andre subliminale beskeder embedded i den GIF.

Men facinerende hvor uforanderligt ParisFjæset er...

   af Blogger tveskov  

   Kan vi konkludere at du har TV3+ og så Independence Day i går aftes, Tveskov?

   af Blogger Claus Dahl  

   Haha, nej "desværre", havde travlt med Paris Hilton dokumentar på TV2...

   af Blogger tveskov  

   ParisHiltonCommunity.com

Nyt Paris Hilton website er online. Det drejer sig om et social network community, som handler 100% om Paris Hilton. Websitet har åbnet for tilmeldinger, som er helt gratis.
Udover selve platformen tilbydes blogs, grupper, albums med mere.

http://www.ParisHiltonCommunity.com

   af Anonymous ParisHiltonCommunity.com  

   Send en kommentar

 
Det er faktisk ikke så tit mere at jeg kommer forbi The Onion mere. Deres A/V Club er cool nok, men artiklerne virker lidt trætte efterhånden. Men den her er da meget spas og siger bare enormt meget som samfundet; Al Gore Places Infant Son In Rocket To Escape Dying Planet
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Tweeet.

...Med andre ord; Twitter.com/tveskov is now fully operational.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det er altid forbundet med en lidt angst når en af de gamle sites man bruger meget skifter design overnight. Dagens eksempel er Del.icio.us som man lige skal vænne sig til, men det skal nok gå. Jeg forstår dog ikke hvorfor visingen af hvor mange der har bookmarket et givent site har fået sådan en fremtrædende plads. De fra Flickr så kendte kombinerede knapper/pulldowns er et gennemgående element i interfacet.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det har været en stor sommer i den kulturradikale cryptozoologiske afdeling; Politiken fortæller at Den afskyelige Snemand™ findes og Rumvæsener kontakter Jorden.

I mere jordnært nyt så taler grafen fra Boliga over antal danske boliger til salg sit tydelige sprog;


Så for sølle ni millioner kan du nu komme med i min grundejerforening, haha.

[Update. Mr. Mygdal peger på endnu vildere udgave af grafen, indsat ovenfor]
    3 kommentarer    

   Ni millioner i Fredericia og ikke engang ved stranden? Det er jo crazy, også selv om Hundredekilometerbyen går amok.

   af Blogger Claus Dahl  

   @Claus: Mon ikke det er derfor bolig præsentationen afsluttes med "Ja, boligen kan købes" for alle os der troede at det var en aprilsnar :-)

   af Blogger Hartvig  

   Den endnu vildere udgave af grafen, http://www.euroinvestor.dk/generatedcharts/boligertilsalg.png

   af Anonymous Thomas  

   Send en kommentar