Bjarne Tveskovs Blog. Amok.


You should follow
me on Twitter


RSS Feed

Blog homepage
tveskov.com Home

Delicious links
Delicious RSS feed
FriendFeed/tveskov

Photos on 23
LEGO images on Flickr

tveskov LinkedIn
tveskov @ Google

LEGO designer
Bøger jeg har læstinternet
tveskov.com


Arkiv:
Jan10 Feb10 Mar10

Jan09 Feb09 Mar09
Apr09 Maj09 Jun09
Jul09 Aug09 Sep09
Oct09 Nov09 Dec09

Jan08 Feb08 Mar08
Apr08 Maj08 Jun08
Jul08 Aug08 Sep08
Okt08 Nov08 Dec08

Jan07 Feb07 Mar07
Apr07 Maj07 Jun07
Jul07 Aug07 Sep07
Okt07 Nov07 Dec07

Jan06 Feb06 Mar06
Apr06 Maj06 Jun06
Jul06 Aug06 Sep06
Okt06 Nov06 Dec06

Jan05 Feb05 Mar05
Apr05 Maj05 Jun05
Jul05 Aug05 Sep05
Okt05 Nov05 Dec05

Jan04 Feb04 Mar04
Apr04 Maj04 Jun04
Jul04 Aug04 Sep04
Okt04 Nov04 Dec04

Jan03 Feb03 Mar03
Apr03 Maj03 Jun03
Jul03 Aug03 Sep03
Okt03 Nov03 Dec03

          Aug02 Sep02
Okt02 Nov02 Dec02

Still proudly powered by
This page is powered by Blogger, the easy way to update your web site.
 
 

 
Reboot 10 var for mig en af de tre bedste af slagsen ever. Nadja siger hvorfor, meget bedre end jeg kan.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Et stort Reboot/Twitter øjeblik; Bøtter spørger hvor jeg er. Bubber svarer fluks at jeg sidder i mainhall vinduesrække 9. Jeg vidste ikke engang selv hvor jeg var. En ny form for human-driven tracking and positioning system (HDTPS).
    2 kommentarer    

   Analog slår ofte digital spotting!

   af Blogger Bubber  

   You've been watched, bro'.

   af Blogger Winther  

   Send en kommentar

 
Fra Ritzau;

Apples avancerede mobiltelefon iPhone, der sættes til salg i Danmark den 11. juli, kommer til at koste 1399 kroner for den billigste model på otte gigabyte, mens den større model på 16 gigabyte vil koste 1999 kroner. Det oplyser teleselskabet Telia, der markedsfører telefonen i Danmark.

Telefonen bliver knyttet til et af to abonnementer, enten et privat eller et forretningsabonnement. Det private abonnement vil koste 599 kroner pr. måned i seks måneder og derefter 399 kroner om måneden. Det giver gratis opkald til fastnet og andre Telia-kunder samt fem timers gratis tale til andre mobiltelefoner. Dertil kommer 300 megabyte fri datatrafik om måneden.


Så det er 4993 kroner for den lille 8 Gb iPhone og 5993 kroner for 16 Gb iPhone i bindingsperioden iflg Mediamac.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
A brief history of Reboot (revisited)
100% personal and biased. It's been a blast every single year.

R1 Beginning
What hell is Reboot? Justin Hall kicks off. Carl Steadman. Opasia. Huge gap between US gurus and danish early netrepreneurs. First and last time I ever experienced groupies.

R2 Bizz
OMG this is a "real" industry. Dot-com. Kawasaki sez don't worry be crappy. Smug americans revisited. Startups. Sunshine. Show-me-the-money.

R3 Bubble
3000 people. Pundits. Rageboy. Limos. Drugs. Money. Boo.com closes same day as Reboot. gaab.dk also closes down.

R4 Blog
Post-bubble-semi-depression. Personal publishing iz da hot shit. Rushkoff delivers perhaps the most memorable Reboot talk ever, the theme of new rennaiss (can never spell that one) still echoing in this years theme.

R5 Beer
A-little-too-Selforganized a-little-too-open space. Circlejerk conversations. If you open your mind too much, your brain might fall out. Rheingold, Doctorow. Tragedy of the commons indeed. Africa. Peer-to-peer religion.

R6 reBirth
Small cozy crowd. Back to basics, usability. Liveblogging, live documentation to the max. Semantic web. Blogging makes the world go around.

R7 Broad
First "European" Reboot, before R7 the main model was americans-flown-in-to-tell-danes-new-stuff. Now new crowd, new dynamics. Backchannel. Conversations.The highest concentration of 12" PowerBooks ever recorded in Copenhagen.

R8 Brainy
OK, so now your mom has a blog, now what? All the shiny and/or revolutionary tools are now free or cheap commodities, now what? The money is creeping back in. Use your brain, Luke.

R9 Brainstorm
Scattered, sketchy, mashedup but challenging. Participate to profit. More of the same, but more is different.

R10 Build
Meat-and-potatoes internet interactive information is superoldhat 2.0. Next wave is hacking, building your own devices and creating a better future. Oh, and sharing your shit. Highest concentration of Apple hardware ever seen in CPH.
    4 kommentarer    

   Supergod liste. Lige på næsen, hvad angår dem af dem jeg har været til.

   af Blogger Claus Dahl  

   Fantastisk liste og stor respekt for at du har været til dem allesammen - og ligesom Claus synes jeg at du rammer de reboots jeg har været med til spot-on...

Og hvordan kan det egentligt være du er så fantastisk til at blogge kort? Kan du ikke lave et kursus for bloggere, der er for lange i spyttet (jeg er selvskrevet på første række...)

   af Anonymous Trine-Maria  

   "Highest concentration of Apple hardware ever seen in CPH" - var der ikke, men det er en fantastisk malerisk beskrivelse

   af Anonymous Mad.Photo.World  

   Kursus i kortfattet blogging, den sætter vi lige på AOF listen her til efteråret...

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Hands

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 

    2 kommentarer    

   Jaiku var oppe under hele konferencen...

   af Blogger Claus Dahl  

   LOL, så kan jeg lære det kan jeg :-)

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
I am totally getting a nabaztag/tag.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
The only website you need; Imorgener.dk.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Hvis nu blogging var en knallert, hvad er Twitter* så?

Citat fra Blogamok (som gik offline da jeg skiftede fra .asp, men coming back soon);

Jeg tror at hardcore dagbogs-blogging på sin vis kan sidestilles med at køre knallert;

-Det er noget der for langt de flestes vedkommende står intensivt på i maximalt to-tre år. Nogen glade år hvor man hygger sig med vennerne og giver den gas og nyder den frihed det nye aggregat giver. En blog er en slags mental knallert hvor man med små midler kan eksperimentere og forhåbentlig ha’ det sjovt.

-De der bliver ved længere end de nævnte to-tre år går en andeledes skæbne i møde. Så kommer skuldertasken, den blå mælkekasse bagpå og de lange ensomme køreture på havnen. De desperate frostklare nætter hvor man bittert skriger "Hvorfor mig?" mod den uendelige natsorte himmel og (forkortet af red.)

-Flertallet prøver det måske kortvarigt og finder hurtigt ud af det ikke er noget for dem. Og de fleste af dem der holder ved i et-to-tre år bliver trætte af det og kommer videre med noget andet. Men de vil ha lært en masse og vil se tilbage på den gyldne år med en nostalgisk klump i halsen og mindes Puch Maxi’en eller Movable Type med varme følelser.
    3 kommentarer    

   Hold da op hvor fik jeg en ide til næste gang jeg skal opdatere design på min blog...

   af Blogger Ricco  

   http://web.archive.org/web/20050204014005/tveskov.com/blogamok/

   af Blogger Winther  

   @Heh, så spænder vi hjelmen...

@Winther Thanx, den havde jeg ikke lige på lager

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Kommunikationsforum har en fin Powermingler’s guide til Reboot 10, med gode tips til hvem og hvad man skal se (noget som en selv-uorganiseret person som mig har brug for, så meget brugbart info dér).

På mikroblogginfronten ser det umiddelbart ud til at Twitter knockout'er sidste år darling Jaiku i Reboot sammenhæng. Her er en liste over Twitterbrugere på R10, jeg regner ikke med at makroblogge overhovedet i år, men vil pippe lidt med på twitter.com/tveskov.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
29. august har Pixars WALL-E premiere. WALL-E er lavet som Real-life robot og (via Emme) en flot WALL-E bygget i LEGO elementer. Mindstorms versionen er ikke perfekt, men funktionel. Mahalo's side om WALL-E er her. Robotten er jo meget sød, men spændende om det kan bære en hel film igennem;
    2 kommentarer    

   Du/I må have set http://gizmodo.com/5018990/lego-secret-vault-contains-all-sets-in-history

   af Anonymous bubber  

   Om ikke andet så kan det være det hjælper at det er R2D2's lyd-far der også laver lyde til Wall-e (endda 3 gange så mange - omkring 2.500). Han var ellers gået på pension :)

   af Anonymous Hartvig  

   Send en kommentar

 
Mine strejftog på Designskolen har givet mig større og større respekt for en række tools som bruges meget på linien for interaktive medier;

-Danske Unity sparker virkelig røv mht. at gøre det let at udvikle 3D spil. Det er fuldtstændig vildt hvad de studerende kan nå at lave på en uge eller to. Unity er osse fremme i skoene med Wii og iPhone understøttelse.

-Processing giver relativ enkel indgang til udvikling af data visualiseringer, interaktive grafiske apps mv. Udmærker sig også ved et aktivt udviklings community.

-Sidst men ikke mindst ser man Arduino boards alle steder. Arduino er en open-source electronics prototyping platform based on flexible, easy-to-use hardware and software.. Der er Arduino workshop på Reboot 10, tror snart jeg trænger til at lodde lidt igen.

Den største respekt skal dog gå til de studerende der virkelig formår at trylle med de teknologiske byggeklodser og skabe virkelig spændende ting med gode idéer og en ordentlig portion hårdt arbejde.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 [mere om nederste billede,
det øverste har jeg desværre ikke noget intel på]
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
I lørdags var der reunion fest for os der i sin tid arbejdede i LEGO kompagniets strategiske projekt enhed "SPU Darwin". Darwin der voksede fra en håndfuld folk til 100+ eksperter i interaktive medier, 3D animation, databaser mv. fra 15 forskellige lande. Darwin der så vidt vides havde største Silicon Graphics installation i nordeuropa, og som på flere planer var et ganske voldsomt kulturchok for LEGO organisationen. Darwin der havde en SGI Reality Monster maskine der kostede mere end alle villaerne på vores vendeplads tilsammen (ja, husene er billige(re) i Jylland, men alligevel). Sådan kunne man blive ved længe, det var en crazy tid. For mange var Darwin en begyndelse, for mig var det afslutningen på min tid som LEGO ansat, så jeg har altid tænkt på årene 1995-98 med noget blandede følelser. For mig var projektet som at starte ud i en robåd i ukendt farvand og ende i en supertanker med ret mange styrmænd på broen (der vistnok sejlede efter hver sit søkort). Men efter lørdag er konklusionen nok at det alt i alt var en fantastisk tid, på godt og ondt. Jeg havde lavet en mental liste på en 10-15 personer som jeg ihvertfald skulle nå at snakke med, og det lykkedes og mere til. Det var fedt, og det var virkelig sjovt at høre om hvad folk havde bedrevet videre frem. F.eks blev 3D animationsfirmaet Ghost født som en direkte udløber af Darwin og der er skabt en hel række firmaer af de folk som sad sammen dengang.
Kjeld Kirk Kristiansen og Jørgen Vig Knudstorp var med i et par timer om eftermiddagen og de gav et kig ind i LEGO nutiden og fremtiden. Der blev heldigvis også tid til sammen med Kjeld at se tilbage og snakke om Darwin epoken, hvilket jeg tror var en vigtig, næsten terpeutisk øvelse for os der var med. Det skal indrømmes at jeg på forhånd var lidt i tvivl om hvordan arrangementet ville forløbe, men som det nok fremgår er jeg rigtig glad for at jeg tog med, det var en meget positiv oplevelse. En dag vil jeg skrive noget om Darwin (bl.a har jeg en dagbog fra de første 18 måneder af projektet) men jeg gætter på at der går nogle år endnu inden det sker.
    1 kommentarer    

   Det kunne ihvertfald være inspirerende med en liste over firmaer, der har Darwin DNA i bagagen.

   af Blogger Claus Dahl  

   Send en kommentar

 
Plazes er solgt til Nokia.

Lars Kolind kan ikke beskyldes for at være en blog-tøsedreng, senest har han stillet sig op på øretævernes holdeplads ved siden af Niels Due Jensen fra Grundfos.

Reboot 10 coming soon, see you there?
    1 kommentarer    

   @reboot:
Yup, ses!

   af Anonymous Hartvig  

   Send en kommentar

 
Gizmodo går amok over den kommende 400$ LEGO Death Star;


I mellemtiden er Gabe fra Penny Arcade knapt så begejstret for Kellogg's LEGO Fun snacks...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Øjeguf;

Funky fladt Flash site; lab.mathieu-badimon.com.

Børnebogsbladreinterface; Lookybook.

Coca Cola bobler over med happiness Factory.

Det føles lidt som at kigge ind i fremtiden når man er på Proxonicvisuals.com.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Hidtil bedste analyse af den store interfacekrig mellem Apple og Adobe, incl. mange gode grunde til at Flash på iPhone er forholdsvis dødfødt (selvom det måske sker). I kommentarerne til artiklen finder vi denne perle;

Adobe and pro-Flash pundits are like amateur chess players trying to convince the world they can win a chess match if they only capturing the other guy’s Queen with their Bishop NOW. Apple is Kasparov thinking 10 moves ahead and systematically taking apart the other side, piece by piece, unperturbed by all the commotion of spectators.

Now, THAT's what I call a metaphor....

Og i samme boldgade er det superinteressant at OS X 10.6 (Snow Leopard) og Intel chips (måske) integreres tæt(tere).
    2 kommentarer    

   Fed metafor, men den er forkert. Da navnlig når modparten har Deep Blue OG et rum fuld af stormestre med per korrespondance (e.g. Nokia).
Device cripplers (læs: Apple) burde hives ud bag laden og skydes.

   af Blogger Claus Dahl  

   LOL, meget fin udbygning af metaforen (jeg sagde heller ikke den var korrekt) og Apple ser ud til at blive ondere og ondere, og fortjener mindst et skud i knæet som advarsel.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Så blev det Store download Firefox 3 dag.

Megadiskussion hos 37signals om korrekt skrivning af firmanavnet. Pinligt, jeg har altid troet det var et stort "s".

God tur til US til Thorborg & Familien. DR emigrerer men det er vel lige i overkanten når planen er at blive derovre i tre år.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Fakesteve er Old Skool, Marshall Mcluhan er på Twitter!

Via Lonelysandwich der har viise ord om MobileMe;

By contrast, ‘me’ implies passivity, an identity of self-evident existence without the burden of activity. In the ‘me’ model, I exist by the token of my relation to my Contacts and Calendar. In the ‘I’ model, I exist by the token of my photos, which I sync from my camera in iPhoto and upload to my iDisk.

Og hvis nogen kan bringe os et lækkert webbaseret OS, så er det nok Apple. MS og Google vil gøre det samme men på hver sin måde. Alle tre "løsninger" får dog en til at tænke på Dave Winers ord om at det er sjovere at sidde i passagersædet end at ligge i bagagerummet*.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Her gik man og troede at der var kriseramte portaler nok i .dk, og så kommer Kriseinfo.dk som er "officiel krise-information fra danske myndigheder. Men den personlige krise indtræffer når man klikker på den enorme orange box med teksten "Sådan skal du forholde dig" som i skrivende stund viser denne;
.
(Siden åbner først rigtig imorgen så hvis du er eller kommer i krise inden da, må du slå op i lokaltelefonbogen istedet)

On a brighter note, så er det her et meget sjovt koncept;
    4 kommentarer    

   Men.. Er det ikke bare et stykke mat plexiglas der en belyst med en projektor nedefra?

   af Anonymous Steffen  

   en = er

   af Anonymous Steffen  

   Nej - det er selv displayet... (eller sådan nogen er i hvertfald på vej. Formbare helt tynde displays....)

   af Blogger Claus Dahl  

   Den viste er nok fake men selve konceptet er sjovt og som Claus siger er teknologien godt på vej.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Stor ståhej* over nyheden om at nogle af livets byggesten (måske) er kommet til jorden via meteorer.

Phil Plait fra Bad Astronomy skriver;

Well, I hate to throw some cold H2O on all this, but I’m gonna. Just a little, a few drops. I think this is big news, and extremely awesome, but I want to make sure people don’t take it farther than the evidence suggests.

Og Wired graver lidt i implikationerne for de religiøse;

I think religion meets very human needs, and unless extraterrestrials can provide a replacement for it, I don't think religion is going to go away," he continued. "And if there are incredibly advanced civilizations with a belief in God, I don't think Richard Dawkins will start believing.

*Jeg forsøger at snige så mange gamle morfarudtryk ind her på kanalen, og "ståhej" blir helt klart brugt for lidt for tiden.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Da Connie Kruckow kom ud og kundgjorde det fantastiske resultat hun og sygeplejerskerne gik ud af lønforhandlingerne med, fik jeg en underlig fornemmelse af deja vu. Det tog lidt tid inden jeg kunne komme i tanke om hvad det var jeg havde set det før, men så kom jeg i tanke om dengang i efteråret 2007 hvor Helle Thorning-Schmidt på valgaftenen entrede Cinemateket og glædestrålende annoncerede den knusende sejr hun havde vundet over Anders Fogh.

Sundhedsøkonom Kjeld Møller Pedersen har lavet et lille realitycheck på konflikten;

»Summa summarum, så er der ikke noget tilbage af stigningen, der er måske endda et lille underskud. Så der er ikke noget, der tyder på, at der netto er en økonomisk gevinst ud af at få de 12,8 procent, fordi de har strejket så lang tid og derfor skal bruge penge på at fylde kasserne op til næste forhandlinger i 2011. Når de skal til at forhandle igen i 2011, vil de igen stå og være utilfredse, for så har de faktisk oplevet en reallønsnedgang«, siger Kjeld Møller Pedersen

Bonuslink: Lønkampen var et narrespil
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Uden sammenligning iøvrigt så har både 23 og Se & Hør redesignet i ugen der gik. Førstnævnte er helt klart sluppet bedst fra øvelsen, det ser jo godt ud flere steder.

Apropos design, så forsøgte junior og jeg at reverse-engineere nedenstående LEGO fætter idag, det var godt nok tricky for det er en af de mest spidsfindige (men også fedeste) konstruktioner jeg længe har set.
    2 kommentarer    

   Ren nysgerrighed: Hvor tit deltager du i LEGO-bygning?

   af Blogger Claus Dahl  

   Måske en 2-3 gange om måneden. Jeg synes det er en ret god fælles aktivitet at finde noget på nettet og så omsætte det til en fysisk model.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Så blev det officielt; Apple er for nørder hvad bryster er for mænd.

In other geeky news; LEGO Turing machine - How many billions of these would be needed to run Doom at at least 1 frame per universe?
    3 kommentarer    

   Faldt over denne herlige (og über-nördede) bog i Politikens boghandel på Rådhuspladsen i Kbh. Prisen på dansk var dog uhyrlig og så må man til USA.

   af Anonymous MBA  

   Har lidt bövl med links. Denne skulle virke.

   af Anonymous MBA  

   Den ser spændende ud, har lige bestilt den på bibliotek.dk...

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Så blev det fredag igen, så lad os dykke dybt i Youtubes bundløse fontæne af musikvideoer fra forlængt svundne tider og hive fat i en rigtig firserbasker; Uheldigt hår, løbske sequencere, videoeffekter fra Helvede, patetisk tekst (The night I needed you the most, My cries fell on deaf ears. osv.) og en prominent plads på Kim Schumachers playliste kvalificerer Information Society som ugens gæsteoptrædende band her på kanalen med "Running" (Det er remixversionen af sangen man hører, billederne er ej oprindeligt tilhørende, men den "rigtige" video er uudholdelig);
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
OK, man må beundre mac.fanatikerne for deres ihærdighed; Nu har de analyseret WWDC Keynotes "som var det Zapruderfilmen" og opdaget at Phil Shillers iPhone 3G havde indbygget frontfacing cam. Det lyder skørt, men der sidder altså et cam dér...

På daglig basis er jeg også fortsat forundret over hvad folk søger efter på nedded; Her er et par af de søgninger der har sendt folk til tveskov.com indenfor de sidste par dage; "tinas pølser brændt", "oksekød lugter", "kolding - med på den værste lyrics", "jpeg er for or til idioter gif" og ugens piece de resistance; "mogens palle pornofilm"

Og endelig en varm tak til alle de der har sendt mig linket til de Klassiske fotos omgjort i plastikelementer fra Billund.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Efterhånden som Technorati er blevet en omvandrende vittighed, er det rart at se svenske Twingly komme up to speed mht. blogsøgning.

+10 for domænenavnet Betasatan dot dk. Deres "velkomsthilsen" lyder som selve antitesen af Web two oh;
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Gizmodo har de bedste illustrationer, her er et par nyere eksempler incl. Apples nye videokonference kit til iPhone 3G;

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
What is this new devilry; Spam-fans på Del.icio.us? En fætter ved navn "tho1alphiqar" er nu fan af mine links, men hans eneste bookmark er en eller anden fordækt Allah hyldestvideo. Det er en selvsagt hårfin grænse, for i teorien kunne det jo være en OK fætter der blot vil abonnere på mine links, men i dette tilfælde har jeg rapporteret det som spam til Del.icio.us HQ.

Og så sker der mindre end lidt på både tveskov.jaiku.com og twitter.com/tveskov. Men måske kan det være en handy Reboot X ting, we shall see.

Point/Counterpoint, Carr vs. Kelly;
Is Google Making Us Stupid? / Will We Let Google Makes Us Smarter?.

Og så kan jeg godt lide Kelly's New Rules for the New Biology (et slags remixriff over hans gode gamle New Rules of the New Economy);

1) All rules in biology have exceptions.
2) Anything that can be done with organisms (including our own), will be done.
3) Every biological action invokes a biological reaction.
4) All inovations follow a one-way migration from enhancements to normalcy.
5) One person's biological ideal is another's horror.
6) Understanding is not necessary for use.
7) The tolerence for uncertainty goes up as death becomes certain.
8) The difference between 99% reliable and 100% reliable is God (or a million years of evolution).
9) Health care is finite resources applied to an infinite appetite.


Nok nogle pointer vi nok liiige kommer til at tænke lidt over i de næste årtier.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
37 Signals leder efter en designer som kan sparke røc og give firmaet nyt look and feel. Now there's a job worth doing well.

37Boys har også et indlæg om BMW GINA der er en morphende, "skinny" fremtidsbil. Sehr kühl...
>
    1 kommentarer    

   - Så mangler de bare lige lysprojektion indefra undersiden af bilens skin, så man kan skifte hele bilens farve i realtid... now THAT would be cool.

   af Blogger Randahl  

   Send en kommentar

 
Arse* Technica fanger fremtiden med illuen til WWDC 2008 keynote bingo; Ny OS X version hvert år til 129$, Mobile Me til 100$ om året, ny iLife pakke hvert andet år til 100$ og så en ordentlig stak iPhone apps og en masse iTunes tracks og videoer indkøbt løbende. Sikkert stadig faktor 10 billigere end at holde en standard kontor PC kørende med softwareupdates, but it still all adds up...

*Sorry couldn't resist, men jeg kommer til at grine hver gang jeg tænker på Arse Electronica konferencen.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Æhm, det der Mobile Me logo er vist ikke helt op til vanlig Apple standard. Er det en 2D/3D sky indkapslet i glas hvor der på bedste brødrister manér er stukket halvtilfældige app ikoner ned oveni? Og hvad der sker med "Me" skriften og gradienten, det er vist en mandags-ommer hvor Steve-drengen har haft for travlt andetsteds. (Update: Gawker har pt. en lille slogan konkurrence om samme emne)


...Når det så er sagt, så ser Mobile Me services meget fornuftigt ud. Seamless stuff. Noget som alle taler om som er i realiteten er hundesvært, men det ser ud som om Apple kan gøre for Outlook/Exchange området hvad de gjorde for online musik.
    8 kommentarer    

   De tænkte - Det der Windows me var da godt fundet på .. Den tager vi!

   af Anonymous Ruprect  

   Mobile Millennium Edition™, ja det er rimelig frækt.

   af Blogger tveskov  

   Ikonet er med vilje lavet lidt grimmere end normalt, da vi her taler om et stykke software, som skal kunne kommunikere med Windows-maskiner. De bliver så let jaloux.

   af Anonymous Rasmus  

   Jamen det er jo et web 2.0 logo.

   af Blogger Ricco  

   @Rasmus: OK, så forstår jeg

@Ricco: OK, så forstår jeg endnu mere :-)

   af Blogger tveskov  

   Der er den del kommentarer til logoet på http://www.manhattanoffender.com/2008/06/is-mobileme-the.html

   af Blogger bubber  

   Cool. Og Damn, det er jo næsten Windows ME logoet.

   af Blogger tveskov  

   Der er osse en del logocomments på Gawker.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Kan I huske dengang hvor de glædestrålende stemmer gjaldede i bjerg og dal hver gang en ny omvendt joinede kulten; X blogger! Y er begyndt at blogge! Nu kan man istedet sige de bevingede ord; Kathy Sierra Twitter! (Via Dalager)

Hold da kæft for nogle gode billeder på The Boston Globes Big Picture nyhedssite. Det viser meget godt hvordan fremtidens balance mellem tekst og billede bliver på nyheds websites. Lige noget for Jon Lund der havde et interessant indlæg om den kommende visuelle netkultur (selvom det måske er en kende ironisk at hans indlæg som emnet udelukkende består af tekst)

Dagens ord er "Etiketsky" (Set på Blogbot)

Computerworld er ikke helt helt ved siden af med denne Top 5 over bedste Stevenotes.

Hugh-drengen score billige sidevisninger med hans 10 things I hate about web 2.0 liste. Men omskrivningen af den gamle Jeg-er-unik-ligesom-alle-de-andre traver er helt god; What a lovely grain of sand you are. Too bad you're lying on the beach.

Rushkoff; Beyond Brand Obama;
TV’s West Wing may have done more damage to the Left than we know. It gave us undeserved solace during the darkest Right wing presidency in history, and created false hope of how much the White House could accomplish with the right leader in the Oval Office.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Alle rygter talte (næsten) sandt. Største overraskelse er at det er det gamle møgcam der sidder i den. Men ellers supernice iPhone 3G dér;


Synd at det ikke var denneher de lancerede;
    5 kommentarer    

   Vel egentlig - desværre - også den mest uinteressante mobil nyhed længe. iPhonen var en nyhed i 2007, men at tilføje teknologi halvandet år senere der er i selv de billigste europæiske phones (3g+gps) og en lang reklame for en gate-kept distributions kanal i midt 2008 er det vist kun Apple der kan få timer til at gå med. Det er vist tid til at Nokia mv. vågner op og giver Cupertino lidt konkurrence, og hvis ovenstående er hvad de har kunnet præstere på halvandet år ville jeg sælge mine Apple stocks.

Måske er det bare mig som er gammel og gnaven over at der ikke kom nye macbook pro'er ;)

   af Anonymous Hartvig  

   Ja til den sidste sætning. Apple laver den infrastruktur rundt om iphone der har gjort ipoden smart. Locked in, men mindre end nogen som helst model nogen carrier tidligere har haft, og så bliver devicet featurekomplet anno 2008.
Desuden er du end ikke tæt på at have nogen som helst form for ret når du siger der er gps i alt.

MobileMe får mindre impact fordi det koster, men som serviceidé er det lige i øjet (det skal jeg jo mene, med tanke på hvor jeg arbejder, godt nok)

   af Blogger Claus Dahl  

   Personligt er jeg jo bare glad for at min MBP får lov at være top-of-the-line lidt endnu :-)

   af Blogger tveskov  

   Jeg synes det er en fadæse at de ikke kan smide et bedre kamera i! Kameraet er en absolut deal braker for mig, nu skal jeg jo alligevel gå med to dimser i lommen hvis jeg skal have en iPhone.. Min N95 kan gøre alt bedre end selv den nye iPhone (sans touch screen og labert udseende).

Jeg venter til WWDC 2009.

   af Anonymous steffen  

   Enig mht. kameraet, det er jo ikke et rigtig konvergens-device før man kan smide sit dedikerede digicam fra sig derhjemme (og dér frister de nyeste Nokiaer noget mere).

Som Gruber skriver her Twice as Fast, Half the Price så er det først og fremmest tid for Apple at få platformen udbredt og cashe ind på det enorme R&D og infrastruktur de har lagt i iPhone som hard- og software platform.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Sad og så 21 Søndag på DR1 igår. Da jeg ikke ser programmet ret tit ved jeg ikke om det er noget nyt, men under flere af indslagene lå der sådan noget nøj-hvor-er-det-dramatisk-det-her muzak i baggrunden. Det virkede klamt og sleazy på den helt rigtige ufede Fox News agtige måde. Er det noget Broadcast News* "just bit by little bit lower our standards where they're important" vi er ude i? Er det noget nyt? Er der nogen der synes det er fedt?
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Tillykke til RepRap med den lille ny (om de stolte fædre på billedet også er kopier skal jeg ikke kunne sige). Det er en maskine der kan lave sig selv og sådan blir det ved indtil vi allesammen har en. Tilbage er blot spørgsmålet; "Kan den printe LEGO elementer?".


Imens er det lykkedes for Roadrunner computeren at lave 1.026 kvadrilioner kalkulationer på den tid det tager dig et sige "Enogtyve";

The Skynet Funding Bill is passed. The system goes on-line August 4th, 1997. Human decisions are removed from strategic defense. Skynet begins to learn at a geometric rate. It becomes self-aware at 2:14 a.m. Eastern time, August 29th. In a panic, they try to pull the plug.

The Singularity* is truly at hand.
    2 kommentarer    

   Repraps mål for printopløsning er 0.1mm (i alle retninger, såvidt jeg ved) så det burde være muligt.

Jeg er ved at undersøge hvor besværlig den er at købe/samle. Delene koster kun 3000kr i alt, men det er noget rod fordi der er meget selvassembly involveret endnu.

   af Blogger Claus Dahl  

   Some selfassembly required... Men hvor cool ville det ikke være at få sådan en fætter op at spille.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Ha ha;

Fundet på Journalisten.dk hvor man osse kan se at Lars Hjortshøj har klædt sig på til en ny omgang Mandrilaftalen, nåerh nej det var bare en artikel om at score kassen.

Samme sted fortsætter meta-meta-dobbeltmeta debatten om de danske journaliststuderende der har slagtet og spist en kat på Facebook; Whatever you do, don't mess wit da catfanatics.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Hos den Kernesunde™ familie skal de vist ha' spam til aftensmad, LOL OMG. Konceptet omkring de kernesunde bøger er iøvrigt gået hen og blevet min yndlingsaversion hen over de seneste måneder, men da der allerede er så rigeligt med bitterhed i verden lader vi lige den ligge.

Macrumor rumour roundup (prøv lige at sige det hurtigt tre gange). Men det ser vel ud til at modellen bliver billig 3G iPhone og køb-dig-så-fattig-i-apps-bagefter. Vi får se om der bliver nyt til One More Thing Tidslinien i ugen der kommer.

Man kan bygge virkelig smukke sites i open source CMSet Drupal. Men når man så ser den mængde kodning/hacking/tweaking der skal til kan man godt blive en kende bleg i sommervarmen.

Der er noget farligt indeni (Facebook, that is). Dette er dog for intet at regne ift. den netzundergang der venter os i 2012. [Via Classy der omtaler 2012 og Terence Mckenna, en af mine yndlings ikke-aversioner, men den lader vi osse lige ligge til en anden dag]
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Ikke nok med at Danmark er det tredie mest forhadte land næst efter US og Israel i de varme lande, men vi er osse de tredie mest forhadte turister næst efter russere og briter. Det må være regeringengens skyld eller noget.

[Update. Og mens den globale turisme vokser og vokser, så falder antallet af overnatninger i Danmark (det må være pga. The Cartoon Crisis. I det mindste er der kommet dobbelt så mange gadeprostituerede på kun fire år, og det må da helt klart osse være regeringens skyld]
    2 kommentarer    

   Ja helt klart - det er regeringens skyld. Det er helt sikkert ministrene, der drikker sig bacardi-stive og pisser i potteplanterne på hotellerne - og det går bare megameget ud over alle os ordentlige borgeres omdømme. Når en politisk arbejdsplads kalder sin kantine for "snapstinget" så kan enhver jo regne ud, der er noget helt galt. </ironic-remark>

   af Blogger Randahl  

   Nemlig Randahl, nu mangler vi bare at Fædrelandet havner på listen over ægte slyngelstater så er det en homerun :-)

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Ok, jeg er lidt imponeret; Keynote klonen kører kanon i browser 280Slides.

Lige til at blive i godt humør af; Guerrillagardening.org.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Rørende historier fra det store jordskælv i Kina, fortalt i tegneserieform.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Wired lister de syv mest almindelige typer blogposts. Denne blog er mest femmer, jeg prøver at holde mig væk fra nr. 1 og 7, med svingende succes.

Flash i fullscreen = newbie freakout fest

Man kan godt blive lidt bange for et ord som Klimakanon.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Har der lige været noget i de etablerede medier om at jorden går under i 2012? Der tilgår pt. det gamle gaab.dk en del søgninger på det triste budskab.

Men inden jorden går under burde der være tid til at få en 3G iPhone. Mobilecrunch har et roundup af de mere rimelige rygter.

Denne stand der får en iPod touch til at ligne en miniMac er ret sød.
    2 kommentarer    

   Er der ikke gået lidt ged i det sidste link?

   af Anonymous steffen  

   Jow, Google har åbenbart spist linket som var til en japansk side oversat med Google Translate. Så vi laver det lige til et helt alm. Engadget link.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Twitter har jo efterhånden udviklet sig til en morfar-tjeneste hvor diverse greybirdsbeards sidder og kvidrer med hinanden. Men heldigvis er mikrobloggingtjenesten Plurk nu på banen, det er sådan noget de unge vil ha'.

Og mens vi er ved det Grå Guld™; Fat cats er der ikke plads til i et mere normaliseret digitalt marked.

Der er mange mange meget meget forkerte måder at bruge en laptop på. Den mest berømte i nyere tid er nok MacBook Air som kagekniv.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Wired har et rundown af otte "pediaer" der ikke er Wikipedia, bl.a nævnes; Wookiepedia, Dickipedia og Chickipedia.

Spillet Bayonetta ser lækkert ud, f.eks er jeg ret vild med dette billede fordi man ikke helt kan se hvad det er


GPS + indbygget kompas i Android har potentiale ift. diverse augmented reality apps;

Også gode muligheder for en lækker Shopping experience med Android.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar