Bjarne Tveskovs Blog. Amok.


You should follow
me on Twitter


RSS Feed

Blog homepage
tveskov.com Home

Delicious links
Delicious RSS feed
FriendFeed/tveskov

Photos on 23
LEGO images on Flickr

tveskov LinkedIn
tveskov @ Google

LEGO designer
Bøger jeg har læstinternet
tveskov.com


Arkiv:
Jan10 Feb10 Mar10

Jan09 Feb09 Mar09
Apr09 Maj09 Jun09
Jul09 Aug09 Sep09
Oct09 Nov09 Dec09

Jan08 Feb08 Mar08
Apr08 Maj08 Jun08
Jul08 Aug08 Sep08
Okt08 Nov08 Dec08

Jan07 Feb07 Mar07
Apr07 Maj07 Jun07
Jul07 Aug07 Sep07
Okt07 Nov07 Dec07

Jan06 Feb06 Mar06
Apr06 Maj06 Jun06
Jul06 Aug06 Sep06
Okt06 Nov06 Dec06

Jan05 Feb05 Mar05
Apr05 Maj05 Jun05
Jul05 Aug05 Sep05
Okt05 Nov05 Dec05

Jan04 Feb04 Mar04
Apr04 Maj04 Jun04
Jul04 Aug04 Sep04
Okt04 Nov04 Dec04

Jan03 Feb03 Mar03
Apr03 Maj03 Jun03
Jul03 Aug03 Sep03
Okt03 Nov03 Dec03

          Aug02 Sep02
Okt02 Nov02 Dec02

Still proudly powered by
This page is powered by Blogger, the easy way to update your web site.
 
 

 
Imagine a world with no hypothetical situations.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
WTF, er Wikipedia ved at gå helt berserk. Ingen side om Lauren Caitlin Upton. Er det rigtig som Carr-drengen siger at deletionisterne er ved at få overtaget? Men så er det jo godt at vi har Mahalo... -Internettet behandler enhver form for deletionisme som censur og router udenom, ellerhvondeterdethedder.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Fake Steve Simpsoniseret, der må være noget galt med algoritmen, jeg synes den ligner min ret så meget...

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det er fedt at blogge og det er fedt at læse blogs. Men det er heldigvis kun en lille brik i det store puslespil, og langt om længe har blogs fundet deres naturlige plads som et blandt mange online samtale værktøjer. Jeg synes blogs med åbne kommentarspor stort set kan sidestilles med online fora debatter, på godt og ondt. Blogs er ihvertfald ikke (længere) "finere" eller "smartere" end anden online kommunikation; Der kommer ikke flere jublende artikler om "Direktør/teenager/pensionist skriver dagbog på nettet", og tak for det. Jeg er meget i tvivl om hvad jeg skal mene om Avisen.dk's meget åbne tilgang til brugerdeltagelse. Det er ihvertfald en nærmere analyse værd og tydeligvis kræver det (stadig) nogle særdeles skarpe gartnere at kultivere et ordentlig online økosystem. Der skal gødes, luges og plantes om nonstop hvis det skal udvikle sig til noget frugtbart.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
The Joy of Tech toon nummer 1000 byder på flere persontyper fra det såkaldt virkelige liv. Jeg har iøvrigt engang oplevet en tømmermændsramt erhvervspraktikant i en stor koncern der sad og sov mig lige op i ansigtet mens jeg præsenterede noget for en flok folk. Det var lidt svært at overse for vi var kun fem personer i lokalet...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Der har været talt (med streg under talt) meget om at lave et dansk webmuseum. Men der sker vist ikke det vilde, så hermed åbner jeg mit eget minimuseum lige her med lidt godt fra gemmerne. Det tog næsten ti minutter at lave. Så gå ikke glip af Gubi.com, VIC og Toycity, det var det vildeste. Kunne være sjovt hvis andre ville bidrage med skærmskud, (H)URLer og andet fra the Golden days of yesteryear.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Wow, iWork '08 rocks big time. Har lige lavet momsregnskab i "Numbers" (efter NI år med AppleWorks spreadsheet), sønnens fødselsdags invitationer i "Pages" og Keynote er blevet for lækker med supa eyecandy og fuld PPT kompatibilitet. Der er godtnok lige et par lysårs vej før wæb to nul online applikationerne kommer i nærheden af den brugeroplevelse som et godt stykke desktop software kan levere, til den overvældende pris af en 500 kr. seddel. And finally, it's time to do the honors...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Wow, Computerworld har hele to clip-art retro fjernsyn i CMS systemet:

DR har også et af slagsen:

Vi brugte det også på Troldspejlets allerførste website i form af en lækker GIF:

Og jeg mener også vi havde det på gaab.dk, kan dog ikke lige finde det.
    1 kommentarer    

   Photodisc 1997 erindrer jeg at have set dem.

   af Anonymous Thomas  

   Send en kommentar

 
Hvad ville resulatet blive hvis Boten Anna fik et barn med Sækken Leif? -Måske Avisen.dk der i skrivende stund bevæger sig faretruende tæt på nedsmeltning. Hvad er det der sker?
    2 kommentarer    

   Jeg er dybt imponeret over Jens Lykke Brandts (webudvikler hos avisen.dk) svar i kommentarene. Sjældent har jeg set så saglige og ærlige svar på nogle helt absurde spekulationer og muderkastende kommentarer.

/n

   af Anonymous Hartvig  

   Link til hans tråd her:
http://avisen.dk/blogs/jebr/noerden-lortedag-270807.aspx

   af Anonymous Hartvig  

   Send en kommentar

 
Herlig, humørfyldt sammenstilling af billede og tekst;

Og endelig, endelig skete det; Coachingbølgen har toppet. Vi var også ved at komme derhen hvor der var et 1:1 forhold i antallet af coaches og "almindelige" borgere.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Et fint eksempel på online video brugt til personlig præsentation; Astrofysiker og "Business rebel" Erik Micheelsen fortæller (og tegner i luften) på Imaginethis.dk. Godt alternativ til de vanlige tekstuelle personpræsentationer.

Og uden sammeligning iøvrigt skal prisen for ugens bedste domænenavn og meningsløse service nok gives til Moan my IP dot com (Not completely safe for work?)
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Jakob Nielsen har i flere år gået rundt og gemt på en grim, grim hemmelighed. Men endelig kan han nu tale åbent om det...

Folket ELSKER at klikke på bannere der ligner dialogbokse. OMG WTF LOL, BEST Alertbox EVAR.

Når jeg to gange på samme dag observerer det samme fænomen, så har jeg for vane at mene at det er en trend. Som regel hamrende forkert, men alligevel en sjov form for mønstergenkendelse. Dagens eksempel;

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Skal vi gætte på at B&O's konkurrence website har kostet 10-20 gange mere end de præmier der gives til de der rent faktisk skal levere det kreative indhold?
Der er verbale spank til Struer kompagniet hos Rix og Buhl. Nåmen, man kan jo bare lade være med at deltage. Gætter dog på mainstream medie badwill til B&O i løbet af få dage når historien crosser over fra blågårdsfæren til de "rigtige" medier. (Hint. der er ingen skillelinie, men det er stadig sjovt at følge hvordan historierne flyder)
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det har vakt stor bestyrtelse og tumult her til morgen at det 2.5 million dyre kulturkanon website på et år har haft færre besøgende end selv ukendte venstrehåndsblogs som f.eks øøøh den du læser lige nu. Nu ved jeg heller ikke lige hvad det typiske brugescenarie er ifb. brug af kanonsites, men det er ihvertfald næppe sådan her det foregår;

Hmmmm, jeg sidder lige her en regnfuld tirsdag aften og keder mig. Bum bum bum, hvad skal jeg dog finde på...
-Heureka, jeg har det! Lad mig fluks gå ind på dobbelt-v dobbelt-v dobbelt-v kulturkanon dot dk og kikke nærmere på den danske kulturskat.


Det sker jo ikke. Men sitet er faktisk værd at besøge på trods af den noget exotiske brugergrænseflade. Meen der kunne utvivlsomt gøres meget med det bestående indhold hvis man lavede en mere Wiki / Mashup / Byg-selv agtig tilgang til materialet. Det er jo vores allesammens kanon, siger Brian.
[Update. Trine-Maria giver gode konkrete bud på hvordan dét kunne gøres i praksis]
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Guldcitat fra Doug Rushkoff om Jason Calacanis;

Jason would never stab you in the back. He might stab you in the face, though.

Og det var endda venlig ment. Sakset fra dot-com tidens førende hype magasin FastCompany's artikel om Calacanis og Mahalo, hans "bravado-driven search engine" (Citat fra Valleywag)
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Et par ting fra inboxen sådan en ganske almindelig regnfuld onsdag...

"Nicklas" skriver;

Hej .. Jeg sidder her på min efterskole, og mangler internet på min egen computer, og vi har trådløs, men ham gutten der skal fikse det, han har aldrig tid..
Så nu må jeg gøre det selv, fik afvide at du måske havde et program til at snyde mig frem til koden (-:


Kære Nicklas, jeg kan godt se problemet, men har deværre ikke det program så du må vente på ham gutten.

"The people at Skype" skriver;

When the unexpected happens, it's important to remember the people who
stuck behind us and whose loyalty humbled us.


Ingen årsag, det var da så lidt. SkypePeople slutter af med denne svada;

Skype, SkypeIn, SkypeOut, Skypecasts, Skype Certified, SkypeMe!, Skype
Pro, SkypeFind, Skype Prime, Skype To Go, associated logos and the
'S'-symbol are trademarks of Skype
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
En gang immellem er det sundt at rydde applikations-mappen for programmer man aldrig bruger; Shareware og freeware og trails som ofte er testet og kun åbnet én gang. Det letter. I samme ånd har jeg idag fjernet en del tracks fra iTunes, bla. gik det ud over Air, Moloko og Saint Etienne, musik der idag er cirka lige så spændende som gamle shareware programmer med expired trial licenses.
    7 kommentarer    

   Sjovt. Jeg havde faktisk et par af mine gamle Saint Etienne-CD'er fremme fra gemmerne forleden, og undrede mig over, at jeg ikke hører det oftere. Men enig - det er lige så meget for nostalgien og affektionsværdien (hvis man da kan sige at musik har sådan en), at det er fedt at lytte til, og sådan noget skal jo heller ikke slides for meget på...

   af Anonymous Grann  

   Ville aldrig aldrig kunne smide musik ud - men jeg er også dj og samler. Har måske solgt 10 plader ud af hundredevis og det tog mig måneder at skille mig af med dem. Har fortrudt én af dem. Jeg er ikke enig i at Air eller Moloko er outdated, det var og er original musik - og selvom jeg ikke længere hører det, så glæder jeg mig til at mine børn kan opdage min musik, ligesom jeg gik på opdagelse i mine forældres samling - eller bliver det ikke sådan i fremtiden? Måske al musik er on-demand når de bliver gamle nok...

   af Blogger Mikkel  

   Ville aldrig aldrig kunne smide musik ud

Jeg ser det heller ikke som at smide ud, de er blot ude af mit iTunes bibliotek. Al musik kan hurtig fås igen på folkebiblioteket eller på nettet om nødvendigt. Jeg har en stor vinylsamling (i kælderen) som jeg meget nødig ville skille mig af med, så jeg forstår sagtens hvad I siger.

   af Blogger tveskov  

   Det er meget forkert at smide Saint Etienne ud. Navnlig hvis et af numrene var ultrapopslaskeren Sylvie.

   af Blogger Claus Dahl  

   Arj, jeg er for træt af det der Julee Cruise light skjønsang over monoton baggrundsmusik. Farvel med dem.

   af Blogger tveskov  

   Julee Cruise monotoni??
Hvis det er sådan det har lydt inde i dit hoved så trænger du jo helt afgjort til nye ører, før du lytter igen.

   af Blogger Claus Dahl  

   Ikke lige det nummer du nævner, men St. Etienne i al almindelighed lyder såden, synes jeg. Men at diskutere musik på denne måde holder vist ikke uanset hvad. Over and out.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Det Etiske Råd lancerer temawebsite om robotter på et domæne med højt lixtal; Homoartefakt.dk. Det funker ikke rigtig på min computer, måske er det kun for cyborgs med PCere, måske er det startproblemer (den åbnede først 11.15 idag)
    3 kommentarer    

   Jeg tænkte på noget helt, helt andet da jeg så url'en.

   af Blogger Emme  

   Nåda, sådan noget i stil med http://www.originsnet.org/latoolsgallery/images/o)kfbordes21.jpg ?

   af Blogger tveskov  

   Funker vist faktisk kun i Internet Exploder.

   af Blogger Claus Dahl  

   Send en kommentar

 
En dag vil man kunne downloade et helt "kriminalitets-lag" til Google Earth. Indtil da er Dognrapporten.dk og oakland.crimespotting.org værd at checke ud (og gyse) over.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Danskernes rettigheder anno 2007

1. Alle har ret til et fedt køkken og en Weber grill.

2. Alle har ret til at ha' ret til alt muligt 24/7/365

3. Goto 1
    3 kommentarer    

   Jeg har aldrig forstået det dér 24/7/365...
Burde det ikke være 24/7/52, hvis det skulle være logisk? Altså fireogtyve timer i døgnet, 7 døgn om ugen, 52 uger om året?

   af Blogger HelligAnden  

   Det er vist for at understrege at det er noget der foregår uafbrudt, som Wikipedia siger det;

In some cases, even a service available 24/7 may shut down, such as on a major holiday. The extended phrase 24/7/365 ("... 365 days a year") specifically denotes a service that is available year-round, such as police, firefighters, and emergency medical services.

http://en.wikipedia.org/wiki/24/7

   af Blogger tveskov  

   Jaaah, jeg forstår godt meningen - det er bare ulogisk opbygget :-)

   af Blogger HelligAnden  

   Send en kommentar

 
Det slog mig lige at man måske skal differentiere mellem søgemaskiner ift. hvor mange ord man vil bruge i sin søgning. Google bliver for hver dag mere irrelevant når det gælder etords søgninger, og på de "dyre" områder som rejser, shopping osv. vil to og treords søgninger gå samme vej over tid. Vil man søge med kun ét ord, så er Mahalo (og sågar gode gamle About.com) allerede bedre end Google. Tror også at netfolket i almindelighed efterhånden vil vænne sig til at skulle bruge mere end et søgeord for at få relevante resultater.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Servicemeddelelse: Min del.icio.us linkstrøm er vist ved at udvikle sig til en mikroblog af en slags, så hvis du vil ha' alle de gode gamle minut-for-minut mystiske links tilsat semihånlige kommentarer, så er det derovre det sker.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Så er der et nyt bookshot til samlingen. Et bookshot er et quick-and-dirty foto af bøger jeg har læst, tilsat superkorte mikroanmeldelser og en rating. Det er mig en gåde at ingen andre har samlet konceptet op, jeg synes selv det holder 100 :-)
    5 kommentarer    

   Konceptet holder 100%.
Hmm, men derfra og så til at tage det op, der er en bid vej. Har dog overvejet det gentagne gange. Sidst med samme koncept bare til brætspil ;-)

   af Anonymous Kristoffer Riis  

   Go for it, det tager kun fem minutter at komme igang!

   af Blogger tveskov  

   Det holder.

FYI så kører emme også med det her glimrende koncept

http://emmesboger.blogspot.com/

   af Anonymous Bjørn  

   Øh? Emmes bøger bloggen er da ikke bookshots.

   af Blogger Claus Dahl  

   aha, ok I get the difference now :-) It all lies in the subtleties :-)

   af Blogger Bjorn Ruwald  

   Send en kommentar

 
Kraniekaj : Svedskandale
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
OK, en af mine utallige digitale identiteter blev afsløret idag. Men pyt, jeg har så mange andre. Muhahahahahaaah. Men tænk lige på at næste gang du møder en på nettet der hedder John Strand eller Mads Skjern eller Anni Løndal de Lichtenberg er det formodentlig mig. Eller ej.

Og damn, Google er hurtig nuomstunder, næsten realtidsindexering;
    2 kommentarer    

   Det er fordi min WP pinger dem når jeg trykker "udgiv"

   af Blogger Webmercial  

   OK så, synes osse nok liiige det var lidt for hurtigt.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Både Jysk og IKEA vil og kan sælge fladskærme. Selvfølgelig. Displayoverflade er i dén grad ved at blive en commodity som man snart blot kan købe til billigste pris per kvadratmeter. Så må vi håbe vi kan finde noget fornuftigt at display'e på alle de displays... (Måske kan vi også snart droppe det der med FLADskærm og så bare sige skærm eller måske kalde de gamle for TYKskærme)
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Tilbragte lidt tid i selskab med den nye iMac igår. Et par hurtige betragtninger;

-Det nye ultraflade keyboard er topdollar. Dejlig klikfornemmelse muligvis endda en kende mere markeret end på MacBooks, dejligt at skrive på. Mighty musen virker 100% malplaceret sammen med den nye maskine, og nogen supermus blir den aldrig.

-Den glossy skærm er godtnok glossy. Man kommer til at se sig på selv meget mens man arbejder (hvilket kan være en fordel/ulempe alt efter temperament)

-iLife 08 konsoliderer alt det bedste fra de tidligere iLife versioner og alt virker supersnappy på den nye maskine. Jeg vil stærkt overveje at begynde at bruge iPhoto igen.

-iWork må være det bedste stykke software man kan få i 5-600 kroners kategorien. Strong buy on that one.

-Designet er enkelt og superrationelt, meen måske grænsende til det kedelige, trods alt. Det er jo næsten blot en bærbar med fod. Dog skal det siges at det nye design i sjælden grad får den gamle G5/Intel iMac til at se gammeldaws ud, den ligner pludselig en stor hvid glaseret flødeskumskage sammenlignet med det nye lean-and-mean alu look.

-Tror nok jeg køber en 20" når Leoparden bliver preinstalleret OS engang i Okt/Nov.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Kraniekaj : Second Wife
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Presidenten ovre i US of A er fessor i at give sine medmennesker øge/kælenavne og selvklart har Wreckipedia en fin liste over dem.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Via Daniels blog fandt jeg denne festlige sekvens fra "The Simpsons" der besøger BLOCKOLAND, et sted der måske minder en lille smule om en vis forlystelsespark ikke så langt herfra.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Kraniekaj : Attack of the Living Dead
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Så har man set det med; Martin Thorborg med slips. Og motorsav.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Karl Roves filosofi var at man skulle angribe modstanderen på hans stærkeste punkt, ikke på det svageste. Det har artiklen fra Berlingeren et par klamme eksempler på. Rumsfeld* og Rove*, virkelig et par humørfætre af rang. U will not be missed.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Kraniekaj : The Early Years
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
AFR To-Do:

Ud af Irak [x]

Interview med EB [x]

Trafikminister ud hvor hampen gror [x]

Ud med pengesæk til folket [x]

Udskriv valg [ ]

(Og kære AFR/Gud hvis I altså findes i virkeligheden; Hvis der faktisk snart skal være valg, kan det så ikke blive en kort valgkamp, please please with da sugar on top)
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Karl Lagerfeld har engang sagt at;

Plastic surgery is 21st Century haute couture.

-but that's like so five minutes ago, funktionel plastikkirurgi er the new frontier;

We're turning plastic surgery from something that people use in service of vanity, to a real tool for improving workplace efficiency.

-siger Robert Fox Spars som har ført kniven over Thomas Martels tommelfingre der var for store til iPhone.

(Or not, men vi lader historien stå et øjeblik. Det kan kun være et spørgsmål om tid før det sker fo realz)
    2 kommentarer    

   Not. - men det vidste du sikkert godt.

   af Blogger Claus Dahl  

   Det gjorde jeg ca. 12 picosekunder efter jeg havde trykket "publish" da jeg nåede til gadget-sektionen i min feedreader, men tak for heads-up, man skal jo ikke sprede falske historier on da internets, hvad kunne det ikke ende med.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Inspireret af en clog/croc sko der sejlede til havs i sommerferien i Sverige; Det ville være rart med en Croc der havde indbygget motor + GPS så den selv kunne finde hjem. Ligeledes ville skoene kunne følge ejeren på svømme og gåture. Der findes masser af sko med GPS, men det ville være fint med nogle der selv kunne bevæge sig rundt til havs. Måske.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Idag er det LEGO Gruppens fødselsdag, hurra. 75 år gammel og still going strong. Heldigvis. Som nogle vil vide var jeg kun 17 år da jeg søgte et job som rumskibsdesigner i Billund. Til min store overraskelse fik jeg jobbet, og jeg havde 12 fantastiske år i kompagniet med masser af klodser, software, koncepter, idéer og superfede kolleger.

I spacenostalgiens hellige navn er nedenfor nogle af mine egne favoritter blandt de fartøjer jeg designede dengang for lang, lang tid siden i en fjern stjernetåge. Den sorte fætter øverst til venstre har en særlig plads i mit hjerte; Den blev fokusgruppetestet blandt tyske mødre der fandt den for uhyggelig og voldelig, derfor blev Blacktron Renegade kun solgt på det amerikanske marked...Til sidst et link til en af de bedste allround LEGO blogs.
    2 kommentarer    

   Jeg havde faktisk nogle stykker af dem der.

Space var for fedt.

   af Blogger Tim Spangsberg  

   Hej Tim, ja jeg gætter på du dengang havde direkte forsyningslinie fra Klodsfabrikken i Billund...

Idag må man på eBay for at få dem.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Kraniekaj : Fisketur
    3 kommentarer    

   Jeg er vild med din Kraniekaj serie. Bare at du ved det.

   af Blogger Rasmus  

   Hey thanks, så er der da én der kan li' den, udover mine børn som var med til at opfinde Kraniekaj...

   af Blogger tveskov  

   Mere kraniekaj. Helt klart.
Minder mere og mere om Itchy og Scratchy.

   af Blogger Claus Dahl  

   Send en kommentar

 
Respekt er ikke noget man kan forlange, det er noget man får hvis man har gjort sig fortjent til det. Og dem der forlanger respekt, fortjener kun at blive latterliggjort. And so it goes. Topdollar rant:
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det er både dybt facinerende og dybt skræmmende at læse om Googles fortsatte ilmarch mod world domination. Nyeste kuldgysfremkaldende citat kommer fra George Dyson der i sit (superspændende) "referat" af SciFoo konferencen bl.a skriver;

For a conference on the future of biology, technology, and science, meeting at Google's global headquarters, this was a rare session that focused explicitly on how Google is changing the landscape. Rather, Google now is the landscape, and the success of SciFoo offers ample demonstration of that.

I den forbindelse er det værd at læse Carr-drengens indlæg om Web 3.0 og Google;

To put it a different way, all software and all data are simply complements to Google's core business - serving advertisements - and hence Google's interest lies in destroying all barriers, whether economic, technological, or legal, to all software and all data.

Carr's indlæg slutter iøvrigt med denne lille perle;

Stick that in your Yahoo Pipe* and smoke it.

Førnævnte Dyson har jo tidligere aflagt Google en visit og jeg bliver aldrig nogensinde træt af at citere følgende;

Google is Turing's cathedral, awaiting its soul. We hope. In the words of an unusually perceptive friend: "When I was there, just before the IPO, I thought the coziness to be almost overwhelming. Happy Golden Retrievers running in slow motion through water sprinklers on the lawn. People waving and smiling, toys everywhere. I immediately suspected that unimaginable evil was happening somewhere in the dark corners. If the devil would come to earth, what place would be better to hide?"

For 30 years I have been wondering, what indication of its existence might we expect from a true AI? Certainly not any explicit revelation, which might spark a movement to pull the plug. Anomalous accumulation or creation of wealth might be a sign, or an unquenchable thirst for raw information, storage space, and processing cycles, or a concerted attempt to secure an uninterrupted, autonomous power supply. But the real sign, I suspect, would be a circle of cheerful, contented, intellectually and physically well-nourished people surrounding the AI. There wouldn't be any need for True Believers, or the downloading of human brains or anything sinister like that: just a gradual, gentle, pervasive and mutually beneficial contact between us and a growing something else.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Du kender sikkert "23", men hvad med 23ting der er bibliotekernes grundskoleforløb for upcoming web 2.0 nørder.

Og du kender sikkert Khader.dk, men hvad med Naser(k)hader.dk [Via Bizzen]. Hvis ikke historien har ramt mainstream må det være et spørgsmål om timer før det sker. Bagmanden er jeg iøvrigt sikker på jeg tidligere har set inde på Avisen.dk's evigt overophedede kommentarspor
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Kraniekaj : Bilproblemer

Etiketter:

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Og vejrudsigten kort; Ekstremt vejr de næste 50 år. Derefter skulle der komme nogen opklaring med spredte byger. Ha' en fortsat god aften.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Kraniekaj : Tandudtrækningen
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Threadless.com møder hovedstrømmen; Shirtcity.com. Og mens vi er ved skrædder-relaterede links, så er det her quilt tres cööl.
    2 kommentarer    

   Argh det hader jeg virkelig!

Threadless er en fantastisk side og et fantastisk koncept, som jeg selv har støttet ved at købe en række af deresT-shirts.

For mig at se pisser det her shirtcity.com rimelig meget på det. Det fede ved Threadless er smagen, stilen - der er ikke nogle gustne "I heart SEX" og andet idioti - ren kvalitets-design for billlige penge, da det for den største part er amatører der står for det.

Æv! Hvor kan jeg blive harm over at se noget så smukt blive voldtaget på den måde - og så med web 2.0 look og det hele. Føj.

   af Blogger Tim Spangsberg  

   Come da on, Tim. Det er jo det rene Andrew Keen. Kun særligt gudsbenådede amatører må være amatører? Ikke i min verden, tak.

   af Blogger Claus Dahl  

   Send en kommentar

 
Ikke-så-breaking-news: Mogens holdes indespærret inde i Youtube mod sin vilje(?). Så venter vi bare på at se hvilket parti der holder det første vælgermøde i Second Life. Mon ikke toppolitikere snart vil ansætte personlige cyberbodyguards der i realtid imødegår onde kommentarer, spam, SL-chikane osv.
[Via TV2 Nyhederne, skærmskud fra Overskrift]
    1 kommentarer    

   Ja, he he, det billede ser noget sjovt ud, når det er taget ud af kontekst.

   af Blogger Nito  

   Send en kommentar

 
Det er liiige før at iMac'en er blevet til et TV i et design der ligner noget fra Struer 2012. iLife har fået en ordentlig (og tiltrængt) overhaling. Måske tid til ny familiecomputer...

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Spikol har været i Japan, album inkluderer de klassiske firkantede vandmeloner.

Sjov overskrift på JP.dk; "Helle Thorning : Jeg er synlig" blev hurtigt rettet til den mere tamme "Helle Thorning afviser kritikere".

Det er - ikke overraskende - big time Second Life bashing tid all over. Time "kårer" SL som et af de fem værste websites (Er SL et website?).

Hvis Google Maps var virkelighed. [Update. Grann peger på denne muntre tyske fætter der er gået skridtet videre. Mange fede installationer her]
    2 kommentarer    

   Er det mig eller drejer google-map tingen den forkerte vej? På kortet er det vist et højresving, ikk? Hvorimod det ligner et venstre-ditto på billedet.

be well
-h-

   af Anonymous Anonym  

   Der er faktisk også en tysk fyr, der havet lavet en real life-efterligning af Google Maps.

Han har i øvrigt givet både WoW, Plazes og flere lignende tjenester samme tur... (findes også på hjemmesiden)

   af Anonymous Grann  

   Send en kommentar

 
Kraniekaj : Børneopdragelse
    1 kommentarer    

   Fantomet møder Itchy & Scratchy?

   af Blogger Claus Dahl  

   Send en kommentar

 
The genie is SERIOUSLY out of the bottle now; NES emulator på Jesusfonen;
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
My grillfriend is hot.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Søn, 5 år: Far, hvorfor er der så mange veje der hedder noget med "Kaos" heromkring?

Mig: Kaos?

Søn: Ja, Grønkaos-vej, Hvidkaos-vej og Rødkaos-vej!

Niece, 9 år: Hvad skal det der Plutus på min mobiltelefon gøre godt for?

Mig: Plutus? Det kender jeg vist ikke... Nåerh, du mener Bluetooth!
    2 kommentarer    

   Mig: Kaos?

   af Anonymous Just  

   Kaos?

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Valleywag har en "udskrift" af den chat hvor Real Steve får at vide hvem Fake Steve er; (Efter at det blev afsløret at Fake-Steve var Daniel Lyons fra Forbes);
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Du kender vel Isaac Hayes tre robotlove (ikke at forveksle med Asimov's love)

A robot must risk his neck for his brother man, and may not cop out when there's danger all about.

A robot must be a sex machine to all the chicks, except where such actions conflict with the will of his main woman.

A robot must at all times strive to be one bad motha-shutchyomouth.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det er fint med podcasts, men velproduceret radio kan være i en helt anden og tungere vægtklasse. Case in point er New York Public Radio, der brillierer med en serie kaldet Radiolab med relativt højpandende emner som f.eks denne om emergens. Great stuff.

Update fra kommentarfeltet; Helliganden, der ved et par ting eller tolv om at lave radio sez;

Radiolab er noget af det fedeste (videnskabs-) radio ever bloody ever!

Jeg havde fornøjelse af at høre og møde en af bagmændende, Jad Abumrad, for et par år siden til Radio Days, og det var en stor inspiration for en radiomand som jeg.

De har ganske vist et temmelig kolossalt budget, taget i betragtning af at det er (public) radio, men de forstår sandelig at få noget ud af det.

Arkiv-klip, musik, interviews, studiesamtaler, radiospil og meget andet væves sammen til et ualmindelig klogt og underholdende lydtæppe...det er bare om at få sat lyttelapperne i stilling!
    1 kommentarer    

   Radiolab er noget af det fedeste (videnskabs-) radio ever bloody ever!

Jeg havde fornøjelse af at høre og møde en af bagmændende, Jad Abumrad, for et par år siden til Radio Days, og det var en stor inspiration for en radiomand som jeg.

De har ganske vist et temmelig kolossalt budget, taget i betragtning af at det er (public) radio, men de forstår sandelig at få noget ud af det.

Arkiv-klip, musik, interviews, studiesamtaler, radiospil og meget andet væves sammen til et ualmindelig klogt og underholdende lydtæppe...det er bare om at få sat lyttelapperne i stilling!

   af Blogger HelligAnden  

   Send en kommentar

 
Dave Walker er sjov;
cartoon from www.weblogcartoons.com

Cartoon by Dave Walker. Find more cartoons you can freely re-use on your blog at We Blog Cartoons.

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Sad og så midnight Cowboy forleden. Den er snart 40 år gammel, men stadig en fantastisk film. Jon Voight var noget bedre dér end han var i "Transformers" (som jeg nu har set to gange, den var ikke bedre anden gang). Nedenfor ses Voight i de to omtale film:
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Bøtter er tilbage på blogvognen med den lovende Heutedenkenmorgenfertig. God titel dér.

Thecopenhagenproject.org ser jo superspændende ud. Høj informationsintensitet dér.

Street cred point til Emme for den feriemenu.

Tjener! Tjener! Der er en skærsommernats-snegl i min latte! Jaja, det er let nok at praktisere Ghandisk ikke-vold overfor dræbersneglene, lige indtil de er overalt og truer vores danske kolonihave for alvor.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Måske kender du fornemmelsen af at være kommet hjem fra ferie, men man er lidt bange for at vise sig online? Lidt lissom når Paris Hilton er nede i døgneren, så holder man lidt lav profil fordi man ved at adskillige folk vil kaste sig over en i samme øjeblik man giver sig til kende. Men all good things must come to an end, så hermed er stikket officielt sat i igen...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar