Bjarne Tveskovs Blog. Amok.


You should follow
me on Twitter


RSS Feed

Blog homepage
tveskov.com Home

Delicious links
Delicious RSS feed
FriendFeed/tveskov

Photos on 23
LEGO images on Flickr

tveskov LinkedIn
tveskov @ Google

LEGO designer
Bøger jeg har læstinternet
tveskov.com


Arkiv:
Jan10 Feb10 Mar10

Jan09 Feb09 Mar09
Apr09 Maj09 Jun09
Jul09 Aug09 Sep09
Oct09 Nov09 Dec09

Jan08 Feb08 Mar08
Apr08 Maj08 Jun08
Jul08 Aug08 Sep08
Okt08 Nov08 Dec08

Jan07 Feb07 Mar07
Apr07 Maj07 Jun07
Jul07 Aug07 Sep07
Okt07 Nov07 Dec07

Jan06 Feb06 Mar06
Apr06 Maj06 Jun06
Jul06 Aug06 Sep06
Okt06 Nov06 Dec06

Jan05 Feb05 Mar05
Apr05 Maj05 Jun05
Jul05 Aug05 Sep05
Okt05 Nov05 Dec05

Jan04 Feb04 Mar04
Apr04 Maj04 Jun04
Jul04 Aug04 Sep04
Okt04 Nov04 Dec04

Jan03 Feb03 Mar03
Apr03 Maj03 Jun03
Jul03 Aug03 Sep03
Okt03 Nov03 Dec03

          Aug02 Sep02
Okt02 Nov02 Dec02

Still proudly powered by
This page is powered by Blogger, the easy way to update your web site.
 
 

 
Calacanis-drengens hemmelige venture var Maholo som Valleywag beretter;

The site provides about 4,000 curated results at the moment, with a goal of 10,000 by the end of the year. Points for a contrarian approach: the orthodoxy is that only machine indexing of the web can satisfy users' obscure curiosity; Calacanis says that doesn't matter because the top 10,000 search terms account for about a quarter of all queries. They're also the terms against which the majority of text advertising is bought.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Few thoughts on Reboot year by year done last year. Wonder what R9 will be about, (re)Birth, perhaps.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
To "rejselinks", det første i WTF?! kategorien; Microsofts preview.local.live.com. Tacky. (Her virker Googles approach mere fornuftig)

Det andet link er en over tre uger gammel "nyhed", opdagede først da jeg skulle finde en KBH togbillet ifm. R9.0 at Rejseplanen har fået en ordentlig og tiltrængt opdatering. Nice.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Den danske blågårdsfære vokser støt ifølge de rare folk hos Overskrift.dk;
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Wikipedia artiklen om Bo Warming er ret god;

-Han er kendt for i perioder at skrive mange indlæg – somme tider over 1000 om måneden. Indlæggene er ofte skrevet i, hvad han selv kalder "telegramstil" og er præget af frie associationer og krydret med citater alle steder fra.

-Han er tidligere medlem af Fremskridtspartiet, men blev ekskluderet, da han nægtede at følge et påbud om at tage bad inden medlemsmøderne.
    3 kommentarer    

   Skulle lige til at skrive at det kun var hardcore landsbytosser, der ikke sprang med over i DF - men efter at have læst wikipediartiklen, må jeg sande at begrebet landsbytosse i dette tilfælde ikke er rummeligt nok for Bo Warmings vedkommende. Med al respekt for Bo Warming, naturligvis.

   af Blogger Pål  

   ...og med al respekt for google/blogger-kommentarfunktionen, må jeg sande at jeg helt uforvarende blev meget anonym i ovenstående indlæg :-)

   af Anonymous Pål  

   Med al respekt så er "med al respekt" et udtryk der gør det muligt at sige næsten hvadsomhelst om folk :-)

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Her er 26 Reasons What You Think is Right is Wrong. Altid godt at minde sig selv om at man har masser af blinde pletter i sin måde at se verden på. Ikke at man selv kan se hvad for nogen pletter det er, men sundt med en viden om at de er der. Måske noget for de overophedede "debattører" hos Nyhedsavisen hvor debatterne efterhånden er meget langt ude.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Så er iPhonen kommet. Nårh nej, ikke helt... Men gode point for også at klone baggrundbilledet.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Mange kender sikkert The Best Page in the Universe der nok især blev berømt for anmeldelser af børnetegninger og en kraftig tilbagevisning af diverse 9/11 konspirationsteorier. Maddox er ikke videre forstående når det gælder alle de tåber der mailer ham, og ejheller fan af astrologi. Efter eget udsagn ranker hans site trafikmæssigt bedre end mange globale koncerner på trods af hans 1997 style layout og en høj frekvens af ukvemsord. Hans rant om Cameron Diaz på Afrika-tur er god og seneste epistel 9 things I learned about the world from anonymous stock photo models er også ganske morsom.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
BBC gearer op til en kommende serie og kåring af den mest visionære person gennem tiderne. Madonna er med, men mon ikke Da Vinci drengen ligger lunt i svinget dér. Minder mig om et af mine favorit ordsprog; There is a fine line between vision and hallucination.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Jeg har før nævnt min facination/irritation af ordet "billeder" udtalt som "bidler". Og sandelig om man ikke midt i primetime nu kan høre Lotte Thor Jensen(?) proklamere at man kan få nyhederne på nettet i "levende bidler" via DR Update. Hvis jeg skulle lave en konkurrent til 23 og Flickr skulle den helt klart hedde:
    3 kommentarer    

   Så enig! - de kulturelle forskelle i udtale kan også læses i denne uges udgave af Weekend Avisen - i Ideer:

Mandig og ['mo:di]
http://www.weekendavisen.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070525/IDEER/105250044/-1/ideer

   af Anonymous Ulrik Roos  

   Og bildr.dk findes jo faktisk :-)

   af Anonymous Anders  

   @Ulrik: Slog hovedet mod WA's betlingsmur, men artiklens tema ser spændende ud.

@Anders: Haha, priceless. Jeg havde checket bidlr.dk, men var ikke klar over bildr.dk's eksistens.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Som Burroughs
sagde; When you cut into the present, the future leaks out...

Mere om den bøjelige Sony OLED skærm.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Denne blog udgør vel nærmest underholdningsafdelingen i tveskov.com koncernen. Af og til leger jeg med tanken om at bloggen også kunne være PR-afdeling, videncenter eller måske noget helt tredie. Men det kommer som regel ned til noget med en Return on Investment der ikke rigtig hænger sammen. Men måske en dag, har bare ikke fundet det rigtige twist endnu.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
30. maj bliver en stor dag. Ikke nok med at det er min fødselsdag, men samme dag starter Connectas perlerække af Sunrise seminarer om blogs, wikis, deling, casting og alt det. Garanteret værd at checke ud, og mon ikke også det bliver værd at følge når Jobs og Gates for første gang i årevis mødes og konverserer in public senere samme dag.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Google bliver skumlere og skumlere og skumlere for hver dag. Man kan sikkert google sig frem til diverse lev-uden-google guides og vær-mere-bange-for-google-end-for-MS artikler, men hvorfor ikke bare droppe the Big G og finde sig en ny searchengine?
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Instituttet for referencer til forældede teknologiplatforme i hip-hop barsler idag med to klassiske eksempler. Det første kommer fra Public Enemy der på tracket "ain't nuttin buttersong" proklamerer;

Good enough to know no endo, Throw it out the window, Along with the Super Nintendo.

Og Busta Rhymes kommer på "Fire it up" med en melding om hvorledes han i sit automobil benytter sig af et knapt så kendt medieformat;

No need for alarm, Right now I'm cruising to the sounds of my enhanced CD-ROM.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Interaktiv BBC tidlinie over Englands historie. Quite nifty, men jeg har på fornemmelsen at man godt kunne have lavet et mere tilgængeligt og intuitivt interface. (Sådan et indlæg her kunne sådan set lige så godt have været lavet på min del.icio.us konto, men hvor mange ville se det dér...?)
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Man kan slå Wikipedia op i H2G2 og man kan slå H2G2 op i Wikipedia.
(Blev mindet om H2G2 via indlæg hos Carr-drengen om det skrumpende(?) web)
    2 kommentarer    

   Det er dog lettere at slå H2G2 op i Wikipedia, end omvendt, hvis du fanger min fært...

   af Anonymous rkk  

   Haha, ja den er hermed rettet.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Nu er der sådan cirka 89 bøger i min bookshot pulje; Konceptet er simpelt. Jeg smider de bøger jeg har læst ned på gulvet, tager et snapshot og tilføjer nogle korte fotonoter på 23. Det synes jeg flere skulle ta' og gøre.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Google kan ikke være helt rask når den i skrivende stund har mit indlæg om Nyalliance.dk på første resultatside. Mit komikerfoto på "23" med Khader og Co fra Nyalliance ranker osse højt af ukendte årsager. Generelt ser sider fra 23 ud til at ligge rigtig godt på Google.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Noget af det der er så trippy ved nettet er at der ingen reel skillelinie er mellem Kode + Repræsentation + Indhold. Vi bruger nettet til at repræsentere ting fra den såkaldt virkelige verden, men vi bruger osse nettet til at skabe ting og tale om ting der kun eksisterer på nettet. Og det er dér at det trippy'e element for alvor sætter ind. Fik mig til at tænke på noget som Terence-drengen engang sagde i Wired;

"Part of the myth of the alien," says McKenna, "is that you have to have a landing site. Well, I can imagine a landing site that's a Web site. If you build a Web site and then say to the world, 'Put your strangest stuff here, your best animation, your craziest graphics, your most impressive AI software,' very quickly something would arise that would be autonomous enough to probably stand your hair on end. You won't be able to tell whether you've got code, machine intelligence, or the real thing."

Stand your hair on end, indeed.
    2 kommentarer    

   Post scriptummet til denne artikel (starter et godt stykke nede på siden):

http://www.cse.unr.edu/~sushil/class/ai/papers/coffeehouse.html

antyder, at der måske skal rigtig meget til før vi vil acceptere det som værende andet end en samling mekaniske tricks.

be well
-h-

   af Anonymous Anonym  

   Måske er det mere som AbrahamL sagde...

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Jeg tror da nok lige der er nogen der har haft den store Flash-pengepung fremme da Bølgen i Vejle skulle søsættes. Check 3D animationen nederst på forsiden, meget habil rendering dér.

[Update. Hartvig fortæller at det er Eyecadcher der står bag de lækre streger]
    1 kommentarer    

   Eyecadcher har bare altid sat nye standarder - de er for blærede...

   af Anonymous Hartvig  

   Send en kommentar

 
My main man Mitch fra Medialab muliggør "Mindstorms for media mixing"; Scratch. Softwaren kan downloades her.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Wired har en OK kopi af Valleywag.

"The Ball" støvsugeren fra Dyson er ret smart.

"The Harmony Chip" virker som et dumt koncept.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Jakob Nørhøj om Coke Zero Partiet;

Khader er udtryk for lækker stil og god smag på linie med at drikke dyr økologisk te og høre Arctic Monkeys. Khader er med sine lige dele sød karamelsovs og benhård action-man den ideelle mandetype anno 2007. 50% Rambo og 50% Hugh Grant.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Tilbragte lidt kvalitetstid med Nokia N95 igår, quite nice, GPS hører helt klart til i telefonen og ikke i en separat dims. N95eren mangler lidt lækkerhedsfaktor og dér vil iFonen nok slå hårdt tilbage. Og selvfølgelig lurer der allerede nye Nokiaer i horisonten, f.eks ser Nokia N82 ud til at være en lækker "konkurrent" til N95.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Congrats til gutterne fra Traceworks, de har lige fået 30 mill. til videre udvikling. Der er bonuspoint for det fede firma-founder foto:


Også congrats til the Barco-boys for deres andel i det afsindigt lækre MGP 2007 video setup i Finland. Leif fra Barco fortæller;

Systemet der afvikler det hele hedder Green-hippo En af sangene havde helt op til 600 lag. I dette setup er der 5 computere med 7 output til sammen som hver især afvikler et område som f.eks. catwalken. De løber alle i sync. til den overordnede tidskode ligesom lys og special effects gør det samme.


Separated at birth? Kontrapunkt og Joost:

(Det er Kontrapunkt nedenfor:)
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Hvor køber journalisterne deres crack henne? Blot fordi der er en tæller på forsiden af Nyalliance.dk er det altså ikke ensbetydende med at partiet har det antal medlemmer som tælleren viser. Så hold liige lidt igen med "Ny Alliance bliver større end 3F/DF/FDF/DFDS inden aften" overskrifterne, ikk?
    4 kommentarer    

   Hvad snakker du om? Jeg har personligt fremskrevet prognosen baseret på 5 minutters observation af siden i går aftes og inden skt.hans er der mere end 700.000 medlemmer, hvis det nuværende tempo fortsætter :-)

   af Anonymous Trine-Maria  

   Heh, inden jul er vi alle medlemmmer... Crack.dk siger jeg bare :-)

   af Blogger tveskov  

   Øv, den url havde jeg så ikke lige brug for...

   af Anonymous WinSR  

   Netop, sikke en ikke-historie
http://ekstrabladet.dk/flash/jeppesen/article297287.ece

   af Anonymous Anonym  

   Send en kommentar

 
Det var som om forsidebilledet på Nyalliance.dk mindede mig om noget jeg havde set før. Hmmm. Alliance-forside-montagen må iøvrigt siges at høre til i SUOMP kategorien (Særdeles uforsigtig omgang med Photoshop).

Hvem skriver den bedste billedtekst/titel til den nye alliance?
    1 kommentarer    

   Alliancen lægger hovedvægten på midten.

   af Anonymous cj  

   Send en kommentar

 
Ugen i billeder og overskrifter. (Note. Der må da findes en eller anden islandsk lov der forbyder hovedbeklædninger som dem Björk render rundt i)
    2 kommentarer    

   Ny fast feature?

   af Blogger Claus Dahl  

   Nah, der var bare mange gode billeder i avisen idag. Men hvem ved, det er ihvertfald hurtigere at producere ift. at skrive noget selv :-)

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Det er ikke agurka-tid endnu, men burka-tid er det blevet tidligt i år. Her er et stemningsbillede fra Sort Stues gruppemøde i børnehaven mælkebøtten lidt uden for Århus, til gengæld skuffer Burka.com fælt.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Rød/hvide farver, veltrimmede platforme, kvalitetstekster kunne være kodeord for det nye Journalisten.dk og for det nye 180grader.dk.

Match made in heaven; Rune Engelbrecht møder Anni Løndal de Lichtenberg.

Staged fight; FPN.dk udfordres af Politiken.dk/tjek. Sidstnævnte må være farvesat af en farveblind.

Magasinet Make har ikke noget med Make.dk at gøre, det er et nyt designbureau der kan det hele.
    2 kommentarer    

   Rune v. Anni er virkelig stærkt stof. Alien vs. Predator. Freddy vs. Jason.
Anni må siges at føre klart på point med sit fyldige svar på Runes meget tilbageholdende "velkommen".

   af Blogger Claus Dahl  

   Det skal ihvertfald blive topspændende at følge deres videre parløb.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Det bliver snakket rigtig meget om innovation for tiden. Meget af snakken kommer fra folk som ikke ville kunne innovere sig vej ud af en telefonboks, om så deres liv afhang af det. På den anden side behøver man ikke at være øksemorder for at kunne skrive kriminalstof til avisen. Og man må også godt påpege at ens morgenæg er dårlig kogt uden at man nødvendigvis kan lægge et bedre æg selv. Alt dette bringer mig på let og uelegant frem til dagens pointe;

Uanset hvor stort og forkromet et udviklingsprojekt er, uanset hvor mange strategier, planer, rapporter, processer og gode intentioner der er dynget sammen, så siger 20+ års erfaring følgende; Når det egentlige arbejde skal laves, ender det altid hos tre klovner i et lille mørkt rum.

Alt efter temperament og talent kan man så vælge om man vil være en af dem der ALTID eller ALDRIG sidder i det lille mørke rum. Og dette er ikke historien om den ensomme idéulv versus den kollektive intelligens. Dét spørgsmål er mere komplekst end som så, mere om dette snarest.