Bjarne Tveskovs Blog. Amok.


You should follow
me on Twitter


RSS Feed

Blog homepage
tveskov.com Home

Delicious links
Delicious RSS feed
FriendFeed/tveskov

Photos on 23
LEGO images on Flickr

tveskov LinkedIn
tveskov @ Google

LEGO designer
Bøger jeg har læstinternet
tveskov.com


Arkiv:
Jan10 Feb10 Mar10

Jan09 Feb09 Mar09
Apr09 Maj09 Jun09
Jul09 Aug09 Sep09
Oct09 Nov09 Dec09

Jan08 Feb08 Mar08
Apr08 Maj08 Jun08
Jul08 Aug08 Sep08
Okt08 Nov08 Dec08

Jan07 Feb07 Mar07
Apr07 Maj07 Jun07
Jul07 Aug07 Sep07
Okt07 Nov07 Dec07

Jan06 Feb06 Mar06
Apr06 Maj06 Jun06
Jul06 Aug06 Sep06
Okt06 Nov06 Dec06

Jan05 Feb05 Mar05
Apr05 Maj05 Jun05
Jul05 Aug05 Sep05
Okt05 Nov05 Dec05

Jan04 Feb04 Mar04
Apr04 Maj04 Jun04
Jul04 Aug04 Sep04
Okt04 Nov04 Dec04

Jan03 Feb03 Mar03
Apr03 Maj03 Jun03
Jul03 Aug03 Sep03
Okt03 Nov03 Dec03

          Aug02 Sep02
Okt02 Nov02 Dec02

Still proudly powered by
This page is powered by Blogger, the easy way to update your web site.
 
 

 
Gode gamle Mr. Superhero Steward Brand forudser at miljøflipperne inden inden for et årti vil lære at elske atomkraft, gensplejsning og megabyer.Han gamle ord om at “We are as gods and might as well get good at it.” er mere sande idag end nogensinde før, nu hvor det langsomt men sikkert er ved at gå op for menneskeheden at vores skæbne er løseligt forbundet til teknologi og vore egne handlinger.

Jeg har før skrevet at Abdul Wahid Pedersen var et funky navn, men manden hed faktisk Reino Arild Pedersen som man kunne høre i miniprogrammet Uvending idag.

Det var egentlig først idag jeg for alvor opdagede hvor hurtigt nettet her i huset er blevet. Jeg skulle downloade en 105MB demo af Flash Professional 8, og der gik vist ikke meget over et minut inden den var i kassen.

[Ja, der er ikke meget overordnet tema over de her indlæg for tiden, men så meld mig dog til blogpolitet eller kig den anden vej eller noget]
    1 kommentarer    

   PetSmart was founded in 1986 and opened its first [url=http://www.lovelonglong.com][b]dog bed[/b][/url] Warehouse stores in the Phoenix area. Through several mergers and acquisitions, PetSmart expanded in the early- and late-1990s across the U.S. and into Canada, and entered [url=http://www.lovelonglong.com][b]dog bed[/b][/url] online retailing through a partnership with Idealab in 1999.
In early 2000, PetSmart remodeled most of its store in a plan they called "Eagle" which changed varied of its stores from a front-half [url=http://www.lovelonglong.com][b]dog bed[/b][/url] storefront, back-half warehouse feel to an all-over standard retail market, in hopes of not intimidating customers.
In August 2005, the company announced that it was rebranding its name from PETsMART to PetSmart. This move is designed to accentuate its evolution from a pet supply store to a solutions-oriented company.
As of November 2007, PetSmart operated about 1,000 stores and about 150 locations with PetsHotels and Doggie Day Camps. Some PetSmarts are [url=http://www.lovelonglong.com][b]dog bed[/b][/url] co-located with Banfield Pet Hospital veterinary offices.

   af Anonymous Anonym  

   Send en kommentar

 
Så er der serveret, Bio(nicle)dynamisk mad. Yummi.

Mere LEGO i fotoalbum'et.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Her er otte teknologier der (måske) kan redde verden.

I mellemtiden er det mere økologisk at køre i en Hummer frem for en Prius, når man regner levetid, bortskaffelsesomkostninger mv. med.

Fantastisk videnskabelig infopool; Scienceblogs og dansk pendent, på en måde; videnskab.blogbot.dk via Classy.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Gunnar Langemark bringer spændende stemningsrapport fra frontlinien i Second Life;

Hun tager mig hen på en strand hvor der er søløver i vandet - smukt ad helvede til. Hun fortæller at vi blev aflyttet i butikken. Det er imod SL etikken og det pisser hende af. Hun er en veteran i SL, og hun kan ikke lide alle de folk der flokkes til SL for at lave penge - men helt uden overvejelser over hvad der er godt for SL. Hun fortæller at det er muligt at lave penge, men at der er folk som lader sig betale 2 L$ i timen for, at sidde på en bænk.

LOL. Hvis du synes spam var sjovt, så vil du elske vores fælles 3D virtuelle fremtid.
    3 kommentarer    

   Ja det er en spændende verden. Og det sjove ved SL er jo, at det er en kompleks verden - der rummer alle de ulemper som vi finder i REAL LIFE - plus en del andre.
Det kan jo så bruges som argumenter imod SL, men jeg mener tværtimod at det er argumenter FOR at SL vil blive en succes. Det er et kludetæppe af kulturer, aktiviteter og forventninger, som udgør en verden hvor vi kan blive overraskede når vi drejer om næste gadehjørne - eller når vi rezzer efter det næste TP (det betyder at vi downloader den nye verden når vi har ladet os "teleportere" fra et sted i SL til et andet).
I modsætning til stort set alle de andre "blogkonsulenter" derude, så tror jeg på SL - og på konceptet. Der er helt unike muligheder der glimrende kan komplettere blogs, wikis og andre sociale medier. SL er mere socialt end de andre.

   af Anonymous Gunnar Langemark  

   Gode pointer. Jeg er også facineret af SL, selvom jeg stadig venter på den store personlige åbenbaring.

Men tak for dine reportager derindefra det er spændende at læse!

   af Blogger tveskov  

   Det sjove er jo at det er så nemt at affærdige, at man let glemmer at give det en chance - og bare læsser alle de sædvanlige indvendinger af. Jeg regner med at have en blogpost klar om det snart.

   af Anonymous Gunnar Langemark  

   Send en kommentar

 
Den allerførste Mac sagde;

...Og nu gør iPhone det (næsten) igen i reklamen på forsiden af Apple.com.

I hate DRM as much as the next guy (well, unless I am standing next to Cory that is) skriver Scott McNulty i et svar på CoryD's svarSteveJ's tanker om DRM.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Jørgen Vig Knudstorp er hurtigt røget højt op på listen over de Jørgener som Google foreslår;

Så i anledning af dette og LEGO Gruppens megaoverskud er her et par gode interviews med Jørgen;

-Her snakker han med Monocle Editor-in-chief Tyler Brûlé.

-Og her en længere samtale med Caroline Søeborg Ahlefeldt på DR.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Når man lægger hovedet på bloggen må der nødvendigvis komme Blood. Godt interview dér.

Hi-larius første besøg i Second Life.

Terence Mckenna's one-of-a-kind bibliotek med sjældne bøger og alle mandens noter er gået op i flammer. Oh well, jorden går alligevel under den 21. December 2012. (Og dog; Rushkoff fortalte mig en gang at Mckenna havde fortalt ham at datoen kun var en metafor og ikke en rigtig dato...)

Hvem laver den danske version af dette chart?

Dejligt at Google lytter; Google Image går tilbage til det gamle interface.

En ikke særlig velresearchet artikel om verdens største databaser (jvfr. kommentarerne), men interessante tal alligevel.

Denne tyske AT-AT fik mig til at smile. Det gjorde denne elevator pitch hos genstart osse.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Min ældste søn spørger tit; "Hva' skal jeg tegne?" og så svarer jeg som regel med det mest langt ude jeg lige kan komme i tanker om; "Tegn din klasse i rummet", "tegn en superhelt uden ben" osv osv. Men idag skal det være anderledes, idag kan han få et par links herfra istedet (og andre må osse gerne se med)

Tegn en skikkelse og få den animeret amok hos Roxik.

Da jeg var yngre var jeg vild med Chris Foss og hans farvestrålende rumskibe. Gode gamle Syd Mead er heller ikke dårlig at få idéer fra.

Fællestegning via GE's Imagination Cubed online tegneprogram.

Og så lige en doodling unlimited video til at slutte med;
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Så er det blevet tid til Ugens Roundup Links (URL). Vidste du at Roundup er et kraftigt ukrudtsmiddel...?

Stupid i Odense laver lækre motion graphics. Jeffrey Veen opdaterer ikke sin blog så tit, men når han gør er det altid interessant. DR Blogs, nu med egen indgang. Der går vel ikke en dag uden man ser beviser på at denne teori om folks online opførsel holder stik. Skræmmende video om tallet 23.

Classy's anmeldelse af iWoz bogen er så god og grundig at man (som emme siger) ikke behøver at læse bogen.

Der er bestemt ikke noget morsomt ved disse autentiske afskedsbreve fra selvmordere, men måske kan de få en til at påskønne livet en lille smule mere.

Albumcovers tegnet efter hukommelsen med kridt hos Coudal. Pet Shop Boys, Pink Floyd og Police er de bedste.

Dokumentation af inkonsistent Google design [via just add water].

Og mens vi er ved the Big G; Efterhånden er det vel mere reglen end undtagelsen af folk er logget ind på deres Google account 24/7. Og er det ikke en lille bitte smule bekymrende at f.eks alle ens søgningen direkte kan trackes til en bestemt person? F.eks har Google min fysiske adresse/kontonr. mv. for at kunne sende AdWord penge til mig og jeg er tit logget ind hele dagen for det er jo praktisk når man skal poste til bloggen her og alt mulig andet. Hvis/når Hitler 2.0 så en dag kommer til magten i US, så bliver man vel konfronteret med alle ens gamle Google søgninger når man vil ind i Guds eget land osv. osv. Ikke at jeg har noget at skj[[:this is an automated message from Google Total information Awareness Services. A fatal error has occured, please reboot your blog and start a new post:]]
    1 kommentarer    

   Jeg skrev en kommentar på Harddiskens blog i går, og nu 15 timer senere er den stadig ikke godkendt. Hvad laver de egentlig derinde?

   af Blogger Ricco  

   Send en kommentar

 
Så går vi for en kort bemærkning retro musikvideo amok her på kanalen. I firserne var det ret moderne at videoerne var en slags konkret, filmet illustration af sangteksten, og det skal vi se et par mere eller mindre heldig eksempler på nedenfor...
[Indlægget var lige offline lidt, fordi Youtube var offline...]

I videoen "Cloudbusting" spiller Kate Bush søn af den østriske psykoanalytiker Wilhelm Reich. Og yes, det er Donald Sutherland der spiller Wilhelm (eller en der ligner).


Og fordi vi er i Youtube æraen kan man selvfølgelig også se et klip med KateB der fortæller om videoen.

Den næste er osse fra Kate Bush, har lidt samme tema og handler om nogen videnskabsmænd der får besked om at opfinde en lyd der kan dræbe. Inklusiv uhyggeligt gummi-monster og det hele...


Og til dem der mener at huske at videoerne var bedre dengang; Mon dog, check f.eks Thomas Dolby her, med "She blinded me with science"...


Og sådan kunne man blive ved, men det er der vist slet ingen grund til.

PS. Hvem laver den plugin til iTunes der napper musikvideoerne fra Youtube til alle de tracks der er lavet videoer til?
    2 kommentarer    

   Jeg synes du forsømmer dig lidt når du ikke også nævner Kates dejlige Alexandra-før-hun-blev-gift hår i CLoudbusting videoen.

   af Blogger Claus Dahl  

   Totaaalt Alexandra-i-den-lyserøde-Chanelkopi-
spadseredragt ved-første-pressemøde hår dér.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Hell yearh, LEGO kommer ud med super regnskab for 2006. Overskud på 1.4 milliard er godt gået. Jørgen Vig Knudstorp er et geni IMHO. Danske sammenfatninger af regnskabet på EPN.dk og Business.dk.
    4 kommentarer    

   Tillego Lykke. Ellerhvadetnuhedder.

   af Anonymous Alexander Kjerulf  

   Ja, mon ikke....'nuff respect herfra - sikke en turn-around!

   af Blogger Dick  

   Og så skal vi jo heller ikke glemme at direktøren har en intern blog og med al den snak om ROI på corporate blogging tror jeg nok lige, at jeg her har fået et kanon eksempel at fremhæve til efterfølgelse :-D

   af Anonymous Trine-Maria  

   Yesss, corporate blogging = 1.4 mia. lige ned på bundlinien... ;-)

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Det er meget fint med Google Maps, Findvej.dk og alle de andre spin-offs, men faktisk synes jeg det er værd at fremhæve at der er sket en hel del med Eniros kort. De har gode luftfotos, søgning indenfor kort med mange muligheder, De har osse en sjov konkurrence om at finde pudsige danske kortudsnit. Blot burde de overveje at skifte logo/logotype, jeg har aldrig kunne fordrage deres kulørte kasse logo dimmer. Og mens vi er i nano-brok afdelingen vil jeg gerne nominere Profiber.dk som en af de mest uoverskuelige og ulogisk strukturerede sites i Danmark. Desværre skal jeg en gang imellem bruge siden og jeg synes jeg sidder og leder efter de samme ting hver gang. Men OK, de har den brandsjove Bitman der fortæller børnene om fibernet-fordelene. My taxdollars eloverpris hard at work. Suk.

Titlen på præsentationen er god og indholdet endnu bedre; The Hills Are Alive with the Sound of Interaction Design af Schulze & Webb.

Hvis du aldrig har set musik-video-typografi-godbidden "The Child" med Alex Gopher, så check den her.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det er faktisk en rigtig god idé med det der Danmarks Bedste Idé. Selvom man måske kunne frygte en slags "Scenen er din" med tykke briller, så må man sige at det kun kan være gavligt med noget mainstream fokus på opfindere og idéudvikling. Fagfolkene er kendinge og kjendisser som Tim, Thorborg, Preben slipseklipper og Anne Skare Nielsen. Hvis alle danskere skal kunne nå at få to Hummere med 100" indbygget fladskærm i garagen inden år 2020, så skal vi ha' fuld knald på innovationen, ja vi skal så.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Moby Disc er jo taget, men nu barsler Classy med "Moby hard disk" på mobydick.classy.dk, det blir vel sådan en slags Datador med et lixtal på cirka en milliard.
    3 kommentarer    

   Din tillid er hjertevarmende. Jeg kan oplyse at den hemmelige undergrundstitel på værket er "Moby Bugs" ikke Moby Disk - og det vil altsammen give mening når plottet ruller og Pequoed er sat i søen.

   af Blogger Claus Dahl  

   Pequod altså.

   af Blogger Claus Dahl  

   Projektet vil blive fulgt tæt herfra.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Så er jeg tilbaws fra fotodokumenteret Fanø vinterferie.

Glem Gus og Guldanden, Dirrty-Dogg ovre på TV2 er da maan.

Alexanderband afslører parcelhuskvarterets hemmelige, erotiske koder, et fint supplement til Per Holm's legendariske sådan bor vi.

Et særligt medieøjeblik indtraf forrige fredag ifm. et indslag i radioavisen om den mulige bestikkelsessag på KBH Rådhus; Mr. Qvortrup var hentet frem for at fortællle hvordan sagen vil blive opfattet i offentligheden. Hvilken sublim public service at få forklaret live hvordan vi, folket, de menige lyttere, vil/skal opfatte en sag.

Second Life på telefonen. Og hvis nu Iphone kom op at slås med Samsung F700, så kan det godt ske at æblefonen kom hjem med blodtud.

Men hvad skal vi egentlig med alle de gadgets, spørger Joel Johnson på Gizmodo;

And you guys just ate it up. Kept buying shitty phones and broken media devices green and dripping with DRM. You broke the site, clogging up the pipe like retarded salmon, to read the latest announcements of the most trivial jerk-off products, completely ignoring the stories about technology actually making a difference to real human beings, because you wanted a new chromed robot turd to put in your pocket to impress your friends and make you forget for just a few minutes, blood coursing as you tremblingly cut through the blister pack, that your life is utterly void of any lasting purpose.
    3 kommentarer    

   Er det kun dine fotos eller havde hele ferien temaet "gråt" ?

   af Blogger Claus Dahl  

   Glad for at du bragte fedogmisbrugt.dk op igen. Den er bestemt et gensyn værd. Tilsvarende ærgeligt at manden tilsyneladende er kommet til et sted i sit liv hvor vi, offentligheden, ikke længere fungerer som terapeut.

   af Anonymous Mikkel Holst  

   @Claus: Haha, tjaeh her prøver man at slippe væk fra den grå hverdag og hvad får man... Nej, faktisk var det en fin og ikke særlig grå tur.

@Mikkel: Lad os håbe at Per snart giver lyd fra sig igen.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Mere DR højkomik, forkert blogger havner i "Mennesker og medier".

Anna Nicole Smith R.I.P.

Netvibes er allerede en af de mest velfungerende 2.0 startsider, men deres kommende Coriander upgrade lyder superinteressant.
    1 kommentarer    

   Jeg synes bedre om Google's Personalized Homepage end Netvibes - som jeg (indrømmet) ikke kendte til i forvejen, men som bestemt fortjener mere end min back-button. Men Netvibes giver et alt for rodet og anmassende førstehåndsintryk for min smag.
Coriander lyder interessant - specielt hvis de kan gøre RSS-læsning "sexy" :)

   af Blogger Ricco  

   Send en kommentar

 
Fantastisk foto; De to personer i verden der mindst ændrer ansigtsudtryk over tid mødes;

(det er Noah til højre og Paris til venstre...)
    2 kommentarer    

   hehe good old Noah, til dem som er vild med hans video, er der jo den næsten lige så episke Phil! http://www.youtube.com/watch?v=DnVtoifKFzo&mode=related&search=

   af Blogger Laulund  

   LOL, den er faktisk bedre end originalen og har sikkert kun taget ca. 3.5 minut at lave.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
OK, det er ikke helt LEGO for internettet, men ihvertfald Meccano... Yahoo Pipes gør det muligt at bygge egne mashups i et ret lækkert interface. Stort potentiale. Minder lidt om Dapper. Læs mere hos O'Reilly.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Delte meninger:


This just in:
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
En af de sjoveste sider gennem tiderne er uden tvivl Disturbing Search Requests, men blot det at kigge på ens egne referrals er ofte forbundet med stor moro. Her er et par fra ugen der svandt;

"nu har jeg lagt en film på min psp men jeg synes ikke at lyden er så høj kan jeg på nogen måde få"
"følelsesporno tv-spot"
"kim bach flash envy me"
"hvad koster et nyt billedrør"
"jordslået pengesedler"
"toiletsæde til børn"
"lagkage tegning"
"dot.com tøj"

Jeg føles næsten skyld ved tanken om at alle de søgende sjæle der garanteret ikke har fundet det de ledte efter på mit site.
    4 kommentarer    

   Særligt "dot.com tøj" må kalde på lidt respekt...

   af Anonymous Kasper  

   Ja, dot dot com tøj er cool, og jeg kunne ovenikøbet næsten levere varen i dét tilfælde...

   af Blogger tveskov  

   Hvis du får dårlig samvittighed, skal du jo ikke skrive eksemplerne på siden. Så tror Google jo bare, at der rent faktisk er noget at komme efter :-)

   af Anonymous Ricco  

   Arh, det lever jeg nok med. Men iøvrigt lider "Disturbing search requests" bloggen meget under det fænomen du nævner.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Nyt fra Lattesfæren™, Sangild brainstormer om den ædle driks betydning.

Avisen.dk hamrer en stor tyk træpæl gennem en række af hverdagens myter.

Endnu et (godt) online billedredigeringstool; Picnik.

Jeg synes det samme som Steven Johnson når det gælder Nintendo Wii.

Selveste Mogens Lykketoft "blogger" et indlæg på Avisen.dk og bliver kaldt "eksfipskæg" i allerførste kommentar. Velkommen til Blogosfæren, Mogens. Han får dog også svar på tiltale af Trads.

Nu er det snart nok med de Get a Mac reklamer, men den seneste er da meget sjov.

Rigtige biler lavet til legetøjsbiler, how cute.

De ti mest pinlige fotos af nørder, det sidste er vist Reboot-relateret.

Wikipedia har en lang liste af uløste problemer. Må man tilføje ens egne?

Klar. Parat. -Løb væk fra kameraet!.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
En besked direkte fra Master Steve himself; DRM er en dødssejler. Endelig er der en af de tunge drenge der siger det højt;

So if the music companies are selling over 90 percent of their music DRM-free, what benefits do they get from selling the remaining small percentage of their music encumbered with a DRM system? There appear to be none.
    1 kommentarer    

   Det er temmeligt interessant læsning, især kommende fra Jobs (eller en i hans staff hvertfald).

Jeg mener dog at have læst at Apple er store fortalere for DRM og intet problem har med at tvinge FairPlay ned over de selskaber, der ellers gerne ville sælge DRM-fri musik via iTunes. Desværre kan jeg ikke lige finde noget på nettet, der understøtter den påstand.

Jeg kan ikke forestille mig andet end at Apple ææælsker deres DRM.

   af Blogger Jakob  

   Send en kommentar

 
Reklamebranchens dødsspiral på 1. klasse in full effect.; Det er næsten lige så sjovt som at se maling tørre at kigge Superbowl reklamerne igennem, som Morten siger var det sikkert en idé at lade Mr. Olrik lave dem istedet. I det mindste er det noget mere praktisk at se Old Skool reklamer via et Youtube interface ift. TV, det er Convenience over quality som de diskuterer hos 37S. Alternativt kan man se eventen i en subversiv kontekst hos 10zenmonkeys; 7 Things I Learned from Superbowl Ads. Iøvrigt morsom at se Fauli, Preisler og Madsbjerg diskutere reklame, produktudvikling og etik i Deadline 2. sektion. Bladet Markedsføring er nærmest chokeret over indslaget.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Sjovt at se Googles resultater for Krak.dk her et par uger efter den store shitstorm. Passende lige at linke til Andreas Johannsens glimrende Guide til damage control i blogosfæren for virksomheder.

Connecta og Connectia er ikke helt det samme, ligesom Hovedet på bloggen og Hovedet på bloggen heller ikke er det.

Snap er den nye Pop-up, så lige en reminder om hvordan man slår lortet fra og den nye "forbedrede" Google Image er craptacular, men kan også bringes tilbage til fornuft via dette Greasemonkey script.

Mens vi er ved to sider af en sag der ikke er den samme, så skal vi lige en tur tilbage til The Onions legendarisk point/counterpoint klumme;

Nigeria May Be A Developing Nation, But It Is Rich In Culture vs. Get Me Out Of This Godforsaken Hellhole og We Must Do Everything We Can For The Children vs. Children, Schmildren. (yes, det ser grimt ud med sådan nogle lange hyperlinks, men artiklernes titler er altså laange...)

BonusOnionLink; Local Airhead Wants To Work With Kids;

"Children are so important because, if you think about it, they're our future," the 20-year-old Shore said. "Kids have the biggest hearts, and if we just give them the freedom to dream and explore, they may even grow up to run the country someday."
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Jeg kan kraftigt anbefale at bruge fire et halvt minut på nedenstående video der i hæsblæsende tempo opsummerer hvad nettet handler om. Good stuff. Bemærk de ting der oplistes i slutningen af videoen, ting som vi er nødt til et re-tænke pga. net to nul.
    1 kommentarer    

   Fan-fucking-tastisk. Den er jo sådan rigtig god, på den gode måde.

   af Blogger Claus Dahl  

   Send en kommentar

 
Karen Jespersens skærerbrænderstemme er ikke radiovenlig.

Abu laban er død. Akari torpederet.

Jeg synes ligesom Jesper et "8 Mile" er en ganske god film. Og jeg synes ligesom Kottke at tracket "Lose yourself" skulle have haft en Oscar været på listen over gode sange der har fået en Oscar.

Jeg fik trukket en visdomstand ud den anden dag. Tandlægen sagde den havde en rod som en smølfehat.

Mere du vil vide?
    1 kommentarer    

   Lose Yourself fik en Oscar. Det folk klager på er at den er ikke er med på listen.

   af Blogger Claus Dahl  

   Send en kommentar