Bjarne Tveskovs Blog. Amok.


You should follow
me on Twitter


RSS Feed

Blog homepage
tveskov.com Home

Delicious links
Delicious RSS feed
FriendFeed/tveskov

Photos on 23
LEGO images on Flickr

tveskov LinkedIn
tveskov @ Google

LEGO designer
Bøger jeg har læstinternet
tveskov.com


Arkiv:
Jan10 Feb10 Mar10

Jan09 Feb09 Mar09
Apr09 Maj09 Jun09
Jul09 Aug09 Sep09
Oct09 Nov09 Dec09

Jan08 Feb08 Mar08
Apr08 Maj08 Jun08
Jul08 Aug08 Sep08
Okt08 Nov08 Dec08

Jan07 Feb07 Mar07
Apr07 Maj07 Jun07
Jul07 Aug07 Sep07
Okt07 Nov07 Dec07

Jan06 Feb06 Mar06
Apr06 Maj06 Jun06
Jul06 Aug06 Sep06
Okt06 Nov06 Dec06

Jan05 Feb05 Mar05
Apr05 Maj05 Jun05
Jul05 Aug05 Sep05
Okt05 Nov05 Dec05

Jan04 Feb04 Mar04
Apr04 Maj04 Jun04
Jul04 Aug04 Sep04
Okt04 Nov04 Dec04

Jan03 Feb03 Mar03
Apr03 Maj03 Jun03
Jul03 Aug03 Sep03
Okt03 Nov03 Dec03

          Aug02 Sep02
Okt02 Nov02 Dec02

Still proudly powered by
This page is powered by Blogger, the easy way to update your web site.
 
 

 
Et herligt visuelt værktøj; Namevoyager som viser hvor mange amerikanere der bærer et givent navn over tid. Sjovt at se hvordan navne der begynder med "sjældne" bogstaver som f.eks Y, Z og X bliver mere og mere populære. Man kan tracke modenavne som Brandon, Britney og Noah. I 60erne og 70erne var der ikke mange navne der begyndte med O, men de er på vej tilbage. Ikke overraskende kan man se et kraftigt dyk i antallet af babyer der døbes Adolph fra 1940 og fremefter (navnet ser ud til at være helt uddødt). Hvornår får vi en dansk version af applikationen?
    4 kommentarer    

   Du kan jo prøve Danmarks Statistiks - Navnebarometer.

   af Anonymous cj  

   Sad og lege med navnebarometret forleden.

Selvom at man ved at navngivning er enormt trend baseret er visualiseringen voldsom.

Kig f.eks. på "Brian" vs. navne som - August, Storm, Tilde, Flora, mv.

   af Blogger Thomas  

   Den danske er helt klart også fed, selvom visualiseringen er knapt som sexet. Men sjovt som der er mode i navne; Mors lille guldklump skal have det helt unikke navn Noah (ligesom alle de andre børn i mødregruppen)

   af Blogger tveskov  

   Og Viggo er ved at få comeback (Uden tvivl Viggo Mortensen effekten)

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Statistikken siger at mit feed blir læst omkring 10.000 gange på en måned, men det er svært at vurdere hvor mange læsere det dækker over; Er det 30 mennesker der refresher ti gange hver dag eller er det mon færre eller flere. Browserstats siger 65% IE og resten er half'n half Firefox/Safari, så det går den rigtige vej nedad for Explorer.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
OK, her er min vurdering; Salgsblog var ikke et fupnummer, og den back in business om man så må sige.

18 nyttige(?) kropstricks her.

Breaking News: Uffe Stenstrop blogger! Anna Kournikova blogger! Melanie Griffith blogger!
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det er meget fint at Grønland får superbredbånd, men det er vi nu osse godt igang med her i Trekantområdet (uden sammenligning iøvrigt). 10 eller 20 Megabit pumpet gennem fiber til skrivebordet indenfor et par måneder fra nu, så det er ikke så ringe som de siger over here. Lidt over 400 kr/måned incl. noget gratis IP-telefon og router. Regner med at springe på fibertoget, og ærlig talt forstår jeg ikke at TDC tager udfordringen fra elselskaberne så roligt, jeg hører at 80-90% signer op til fiber i visse (land)områder. Måske er TDC toppen kolde i numsen nu hvor hele butikken alligevel er så godt som solgt og de gyldne faldskærme venter?
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Party like it's 1999; Ny dansk internet award (Pollas er allerede klar med et logo mashup). Får mig til at tænke på år 2000 hvor jeg gennemgik samtlige nominerede til Reboot Awards på et 28.8 modem. Aah, the memories.

Og siden Per Holm stadig er offline, så må andre jo poste skærmskud:

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Hvis rygterne taler sandt, så må man sige det giver god mening; Mac Mini som media hub med Intel inside, remote, Frontrow og måske mere mem for hurtig wakeup. Jeg kender flere PC brugere der fantaserer om en Mac Mini + stor noname fladskærm som hjemmets digitale hjerte. Lad os håbe det sker allerede i Januar06...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Konference der rykker; Lift06.

Er 23-ligesom-Flickr diskussioner her og her kan kun være godt for 23. Fornuftigt at købe extra servere, der skal nok kommer mange nye brugere til i den kommende tid.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Jeg har stærkt på fornemmelsen at mine børn vil elske denne PSP reklame lige så meget som jeg elsker den.

Der er pænt travlt ved Panamakanalen som denne 11-minutters hypnotiske video dokumenterer.
    2 kommentarer    

   Panama linket virker ikke - desværre

   af Blogger Claus Dahl  

   Næh, ser ud som klippet er fjernet fra Google Video, de bliver vel næppe ramt af "Bandwith exceeded" problemer, så måske er der andre forklaringer.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Jeg har stirret ind i den skræmmende hver-mand-sin-TV-station fremtid og det ser sådan her ud. Uha.

Let's ride this baby to the ground; Web 2.0 Validator.

Som en der pt. bruger adskillige timer hver uge på at søge fotos til moodboards og den slags, kan jeg sige med sikkerhed at Yahoo image search sparker røv ift. Googles ditto.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Simplicity hits the mainstream. Penn Jillette: "There is no God". What is information design. Hugh i NYT (Og så kan det vist heller ikke blive mere indforstået, altså Hugh Mcleod i verdens bedste avis New York Times)

Og her er et par weblogs jeg er faldet over på det sidste og som varmt kan anbefales;

design.weblogsinc.com

Mediebrokker

Dansk blog om internetsøgning

Bolig-bloggen

En af tidens mikrotrends er glædesstrålende indlæg når en eller anden person eller institution begynder at blogge. Det er sådan helt ud-af-skabet agtigt; Arla blogger! Forsvaret blogger! Rupaul blogger! osv.

Så her er et par stop-the-press-breaking-news blogoverskrifter jeg glæder mig til at se inden juleaften;

Bilka blogger!

Johnny HansenMadsen blogger!

Far-til-Fire blogger!

Min nabos døde kat blogger!

Elga Olga blogger!

Hjemløs blogger!

Jon-fra-Popstars blogger!

Mindre landejendom udenfor Bogense blogger!

Jens Okking blogger!

Er der eventuelt nogen jeg har glemt? (You may now excercise your right to comment. Kommentarfunktionen burde fungere igen...)
    3 kommentarer    

   Faster Meta blogger!

   af Anonymous dalager  

   Hehe... Eftersom både Elga Olga og Johnny Madsen optræder på listen er jeg bare Gud taknemlig for, at ordet er "blogger" og ikke "blotter".

@dalager: Vil alt hvad Meta skriver, af sig selv komme til at handle om hende? :)

   af Anonymous /amdi  

   Måske siger jeg nu noget der var tilsigtet fra starten, men Dalagers forslag lyder osse godt på engelsk; "Faster, Metablogger!" go go go!

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Tveskov's Blog; Nu med kommentarfunktion...! Yikes, det har undret mig en kende så lidt der er blevet kommenteret her på kanalen på det seneste. Call me Captain Clueless, men jeg havde simpelthen ikke spottet at Bloggers forholdsvis nye "Moderate comment" funktion på mystisk vis har sørget for at tilbageholde alle kommentarer der er lagt på tveskov.com de sidste par uger. Jeg undskylder hermed overfor de ramte og hermed er alle kommentarer frigivet!
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Endelig kom den; The Great Web 2.0 Joke List. Ikke lårklaskende morsomt, men hvis den kan være med til at slå W2 memet ned som den rabiesbefængte møgkøter det er, so be it.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
I den meget lange føljeton "Blogs er fantastiske / noget lort" er her et par fine citater, det første fra et indlæg hos Nick "The Amorality of Web 2.0" Carr;

For all the self-important talk about social networks, couldn't a case be made that the blogosphere, and the internet in general, is basically an anti-social place, a fantasy of community crowded with isolated egos pretending to connect? Sometimes, it seems like we're all climbing up into our own little treehouses and eating jellybeans for breakfast.

Han får også nævnt Sokrates i farten, hvilket affødte følgende kommentar sammesteds;

Socrates was just some guy (a stone-mason) who wandered around picking arguments with people in the market-place. He fisked his opponents with nit-picking fine-grained carping over details; made all sorts of outrageous anti-commonsensical claims - which an echo-chamber of dittoheads all dumbly agreed with; never respected any formal learning institutions or professionalism; and annoyed most people to the point of wanting to kill him.
How do you get more blog than that?


Via Langemark
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Der laves mange stygge ting i Flash, men der laves heldigvis også mange gode ting. F.eks kan jeg godt lide det fart og tempo der er i disse LEGO film (der er en for hver af modellerne i menuen til venstre). Og denne Flash menu hos DR er ikke strengt nødvendig, men giver alligevel et godt touch til De Skrev Historie sitet.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Man må imponeres over hvor hurtig vores nye e-infrastruktur omfordeler XBox360ere fra dem der vil ligge i kø til dem der har kassen; Over 7700 stk. af den nye spillekonsol skiftede hænder via eBay indenfor et døgn eller så efter lanceringen.

De tyve mest geekede bøger ifølge The Guardian, jeg har vist kun læst cirka halvdelen... Apropos geeky, så må man sige at dette Pong ur er noget nær det mest nørdede og fantastiske der er set længe... Og endelig lidt nyt fra den finske Star Trek branche; Star Wreck : In the Pirkinning., good stuff.
    1 kommentarer    

   XBox360: Minder om der korte, men livlige, marked for GMail invites dengang udbuddet var klart lavere end efterspørgslen sidste forår.

   af Blogger Claus Dahl  

   Send en kommentar

 
Fuldfed 3D animations nostalgi på denne side incl. en af mine all-time favoritter i 3D animated short genren; "Gas Planet" lavet for 13-14 år siden af Pacific Data Images (Nu Dreamworks Animation).

Imens her tilbage i nutiden er det skummelt at en Vblog side må tilbyde feeds i ti formater
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Stort tillykke til manden bag million dollar homepage, som nu vitterlig er millionær, og lang lang papnæse til alle kopisterne der troede de kunne gøre det samme (incl. de danske som jeg end ikke vil nævne URLer på). ægte innovation betaler sig.
    2 kommentarer    

   (du sku ta lige at rette linket)

   af Blogger Regitze  

   Sorry, det er nu gjort...

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Behovet for en gruppe aggregator portal (læs her) er pinefuldt tydelig når man f.eks overvejer at følge online dækningen af NEXT2005 konferencen. Der bliver sikkert streamet live og blogget både her og der og alle vegne og man kan sikkert skrabe stumper op via Flickr og Technorati og RSS. Men hvor er det lige man går hen og får et nogenlunde samlet realtime overblik?

[Update. Deres skod-streaming ser ikke ud til at virke på Mac, hvis der sidder en raketvidenskabsmand derude som har fået det til at virke, hører jeg gerne nærmere...]
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Chess is about as elaborate a waste of human intelligence as you could find anywhere outside an advertising agency.
Raymond Chandler
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Oh, and one more thing. Jeg er sikker på at "Ørnen" er en meget fin TV-serie og tillykke med den fine Emmy og det hele. Men jeg har et problem med serien og det sidder i panden på damen nedenfor. Hun har det der lidende, overdrevne panderynke-orama udtryk i samtlige scener i serien (+ i de TV reklamer hun er med i) og det virker anstrengende, synes jeg.

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Jeg er stærkt bekymret for Cupertino.dk. Det startede ellers lovende; Godt navn, stærkt team og relevant, fokuseret tema. Men posting-frekvensen er for nedadgående, og min ubønhørlige politik mht. inaktive blogs dikterer at der bliver klikket "Unsubscribe", hvis der ikke meget snart kommer mere booster på. Nyeste indlæg er i skrivende stund 5 dage og 12 timer siden, det er snart længere end der er mellem hver annoncering af nye iPods* :-)

Der er ellers emner nok at tage fat på; Det bedste, mest nyttige/eksotiske/vanvittige shareware, hvad kan man egentlig med Automator, gode power-productivity-tips der udnytter Spotlight og Smart folders osv. Findes der udvidelser til Safari/Firefox og Spotlight som man bare SKAL have? De bedste mobil/Bluetooth hacks til macs, Getting Things Done osv osv.
    1 kommentarer    

   I stedet for at trykke Unsubscribe så hvad med at hjælpe til?

Ingen af os lever af at skrive på Cupertino, og jeg ønsker ikke at ligge et specielt pres på bloggerne som der for eksempel gøres på andre blogs jeg skriver på, herunder CPH127. Jeg kan bedre lide modellen på f.eks. netSummary hvor det er mere løst.

Men det er jo også i højere grad en genre-diskussion, er en weblog først en weblog når den er opdateret ofte? Det mener jeg ikke selv, og kan bekræfte det i min egen weblog der har været inaktiv i lange perioder men stadig hiver lidt over 20.000 hits månedligt.

Jeg har aldrig haft det på samme måde som dig ift. aktivitet, jeg vil hellere høre noget kvalitet, end en masse bras som på mediamac. Men har du kvalitet du gerne vil tale om, så hjælp os og skriv med! Det er da mere konstruktivt?

   af Blogger Jacob Bøtter  

   Send en kommentar

 
En ægte LEGO harddisk, det er bare iorden. Tror dog det er en stor designmæssig bommert at farvekode diskene efter kapacitet (den røde er på 500GB). Og bedst som jeg skulle til at tilføje en sarkastisk kommentar om at denne produktnyhed med garanti ville være på BoingBoing inden frokost, kaster jeg et blik på siden og konstaterer at det er den selvsagt allerede...

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Online Afslapnings Lydfiler findes her.

Handy 20 punkts Web 2.0 checkliste, inklusiv yellow fade, blue gradient osv.

Hulger laver de fedste retro-telefonrør og de er fuldt Skype-certificerede.

Beosound3 = transistorradio + MP3 spiller ser fornuftig ud, men gætter på jeg vil skrige af grin når jeg finder ud af hvad den koster.

Welcome to Designafairs - Europe's leading design agency (?)
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Som det gamle ordsprog siger; En rådgiver du ikke betaler for kaldes en sælger... Og alle "gratis" ting koster noget, case in point er (måske) Google Analytics ifølge manden med Danmarks sejeste efternavn Mikkel deMib Svendsen.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Og læs hellere 10 gode grunde til at vente på PS3 inden du styrter ud og køber en Xbox360...
[Update. Her er grund nummer 11; XBox360 crasher åbenbart i tide og utide]

Ikke en dag går uden en ny mashup-web-service-from-hell/heaven, dagens bud hedder Digg + Slashdot + del.icio.us = http://diggdot.us/...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Jeg er simpelthen spændt som en flitsbue mht. hvordan Arlas forsøg med weblogs spænder af. Hver morgen når jeg jeg skal have mine Kellogg's* venter jeg på øjeblikket hvor jeg ser den første mælkekarton med ordet "Weblog" på. Og hvis Arla kan blogge så kan alle danske koncerner vist, ikke mindst nu hvor hver dag bringer nye "Firma/Institution XXX er begyndt at blogge" historier. Tiden må vise om Arla og Blogs er som at male fartstriber på en hestevogn eller om det vitterlig er vejen til bedre kommunikationsamtaler med publicken.
    2 kommentarer    

   Du er ikke den eneste, der spændt følger forløbet med vores nye blogs ! Vi arbejder ikke offline med begrebet weblogs endnu. Med op til nye 1 million mælkekartoner på gaden hver dag - er der ikke desto mindre et potentiale. Lige nu er det ret afgørende for os og Arla, at tiltaget afviger væsentligt fra en produktlancering og får lov til at udvikle sig som den proces, det vitterligt er.

   af Anonymous Maja Møller  

   Som en af Arlas bloggere deler jeg din forventning til virksomheders weblogs. Selvom de 1 million daglige mælkekartoner fra Arla kan være en fantastisk kanal til at udbrede begrebet, arbejder vi ikke offline med weblogs endnu. Lige nu og her koncentrerer vi os om at etablere en proces og ikke et færdigt produkt.

   af Anonymous Maja Møller  

   Send en kommentar

 
Kassettebåndene fra forleden er på blogturne: binarybonsai --> Webmercial --> tveskov -->Genstart --> ?
    1 kommentarer    

   Been there: http://del.icio.us/pollas/casette

   af Anonymous pollas  

   Send en kommentar

 
To tegn på at paratviden som Public Service vare er på vej til at blive kraftigt devalueret;

På P1 har de et fantastisk nisseprogram kaldet Spørgehjørnet der er svarer på spørgsmål som inderst inde ikke interesserer ret mange (Jeg hører det godtnok trofast...). Men idag henviste de i et svar til en artikel i det tyske Wikipedia (om ordet Mojn, if you must know). Om fem år kan programmet erstattes med en telefonsvarer der siger "Slå det op på Wikipedia"...

En dag hørte jeg ved at uheld en snas af en musikquiz på P3, hvor det var tydeligt at hende der havde ringet ind var meget langsom til at svare på pop-spørgsmålene. Studieværten blev en kende utålmodig, "Jamen, jeg sidder lige og slår det op på nettet" udbrød den forurettede lytter... Det var omtrent lige så sjovt som Surfing Suzy med Susanne Bjerrehus...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Mit vigtigste personlige managment værktøj er meget simpelt; Hver aften klokken 2000 modtager jeg en besked fra min kalender hvori der blot står GTSDS? Det står for "Går Tingene Som De Skal?" og den besked får mig til lige at checke efter om alt er OK i forhold til familie, venner, arbejde, praktiske gøremål osv. Det tager et par minutter og det er en god lille øvelse. Men det vanvittige er følgende; Næsten hver dag når beskeden popper op, så kommer den bag på mig...! Men det siger nok lidt om hvordan min (og måske osse andres) hjerne fungerer, altid optaget af tusind andre ting end at checke efter hvordan det egentlig står til, sådan overordnet. Men systemet fungerer, og succesen har meget med timing at gøre; Hvis der kom mere end én besked om dagen, ville jeg garanteret bare ignorere dem. Og hvis beskeden kom om morgenen ville den heller ikke nå gennem attention immunsystemet, for der har man travlt med at komme igang med dagens aktiviteter. Idéen er Open Source, så du kunne jo prøve det, it might change your life .-)
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
37Signals har valgt at slå kommentar-funktionen fra på deres blog. Jeg tror det er en stor fejl, selvom jeg godt kan forstå hvorfor de gør det. [Update. Resten af dette indlæg har naget mig hele dagen, så nu laver jeg en Winer og sletter det. Dels fordi det ikke var videre konstruktivt, dels fordi det var en fejl at fokusere på en lillebitte aspekt af et firma som udelukkende laver gode ting som gør (software)verden bedre. De få som emnet måtte interessere har givetvis det oprindelige indlæg i deres RSS-læser]. Sorry.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Dejligt at Hr. Damsted nyder sit nye liv som Free Agent / Hippie 2.0, way to go maan!

Tror aldrig jeg blir træt af Photoshop konkurrencer, se nu f.eks den her med hverdagsobjekter som skibe, fantastisk.

Og så sidder jeg med en stor nostalgisk klump i halsen over denne fantastiske samling af indskannede kassettebånd. [Nuppet fra Webmercial.dk]

Hvilken Simpson karakter er du?.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Flere links til Web too point oh goodness end de fleste kan kapere på én dag; dontmeetyourheroes.

Og magasinet Kenzu42 har en blog som er et godt bud på Gizmodo-light på dansk.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Firmawebsitet Brandbuilder.dk ser ud til at være bygget oven på Wordpress. Nydeligt arbejde må man sige. Var det iøvrigt ikke Damsteds domæne før i tiden? Og nu vi er ved det, så check lige Patricks indlæg om bandet LOH. Jeg har lige modtaget mit blog-anmelder-eksemplar idag og har haft CDen i maskinen og det lover godt. Mere senere.
    2 kommentarer    

   Tak. Jo, Brandbuilder.dk er bygget på wordpresse med et par plugins. Vi var nødt til at pille lidt ved de forskellige plugins for at få dem til at reagere som vi gerne ville have det, men ellers så kan alt downloades as-is fra wordpress.org.

Du har helt ret - det var tidligere Patrick Damsted der ejede domænet BrandBuilder.dk, men vi overtog det for nogle måneder siden, da Patrick alligevel ikke brugte domænet til noget.

   af Anonymous Jan Romme  

   Og nu er vi så flyttet til www.WeDoWeb.dk i stedet ... forandring fryder, så hjemmesiden er blevet redesignet, men den er stadigvæk bygget på Wordpress

   af Anonymous Jan Romme  

   Send en kommentar

 
Dagens visdomsord;
Unless you're working in a Korean missile silo, you don't need to check e-mail every two minutes
Merlin Mann

Og det er ikke så tit en subjectline på en spammail får mig til at smile men jeg fik en der hed "About your pantsize" og den var egentlig sjov, som om min buksestørrelse pludselig var blevet en sag på FN-niveau. Desværre var det blot noget med slankepiller, og heldigvis er det forbavsende vhro sjældent man efterhånden når at se en spammail inden den dør, det sker vel efterhånden kun en 2-3 gange om ugen. Egentlig ikke meget når man tager i betragtning at min mailadresse har været offentligt tilgængelig adskillige steder på nettet de sidste 6-7 år.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
I blogosfæren hedder det ikke at man har jumped the shark, der hedder det "Blogged the cat". Hurtig forklaring: En af de mest vanvittige former for menneskelig kommunikation er som bekendt folk der voldblogger om deres katte i tekst og billeder, derfor er "Blogged the cat" begrebet så perfekt. Og iøvrigt også en glimrende grund til at (gen)læse den klassiske Wired artikel om krigen mellem alt.tasteless og rec.pets.cats nyhedsbrupperne.
    1 kommentarer    

   Apropos - kan man have "Cool features" under "What's hot!" i sin interaktive produkt beskrivelse?

   af Blogger Taiis  

   Send en kommentar

 
Verden er en illusion and you know it.

Og hermed det sidste ord om kommunalvalg i denne omgang;

    1 kommentarer    

   Hvor er det sjovt! Fed idé.

   af Anonymous Patrick  

   Send en kommentar

 
Et par danske netstoppesteder som fortjener øjeblikkelig omtale:

Ondskaben og Klogskaben - Blog med fantastisk navn og godt indhold

Ligeledes fantastisk URL Abekat.net -Frække, frække abekat

Det måtte jo komme, og heller ikke her fejler domænenavnet noget; Podhead!
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Reboot Remembered

-Og der er meget mere hvor dén kom fra; Reboot7 Revisited / Remixed.
    2 kommentarer    

   Ben Hammersley = Sideshow Bob: Er det to sjæle en tanke, eller havde du set at jeg er enig ?

   af Blogger Claus Dahl  

   Oh, sorry - havde ikke set link credit

   af Blogger Claus Dahl  

   Send en kommentar

 
Pollas skriver;

Note to self: Hvis du virkelig vil have dine små barnagtigheder sat i sving besøgsmæssigt, så tal med Tveskov.

Right on, så hvis andre ligger inde med netbaserede barnagtigheder de gerne vil ha' promoveret, så bare sig til. Og husk at checke Denkreativeklasse.dk (Og jeg er 10% kreativ klasse, og stolt af det. Bruger mælk i kaffen)
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Set i helikopterperspektiv er det måske ikke den værste combo for Danmark at have en borgerlig regering og socialdemokratiske borgmestre i de store byer. Tror ihvertfald det er bedre end den omvendte kombination. Eller hvad?
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Husk at deltage i NEXT2005 udstilling + konference. Det ser spændende ud, håber jeg kan få tid til at kigge forbi.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Jamen, det er jo som taget ud af det virkelige liv;

As an ill-informed pseudo-intellectual with a particular interest in the unverifiable, I'm always on the lookout for some partially thought out misinformation. So, if you have an uninformed solution to a dilemma that doesn't actually exist, don't bother double-checking your information. I'm all ears.

Man kan af og til møde mennesker der (stort set) tænker på den måde. De ville have stor glæde af at læse How to Write More Clearly, Think More Clearly, and Learn Complex Material More Easily. Slideshowet leverer et solidt spark i skridtet til folk med et svagt greb om virkeligheden, men gør det på en venlig og sober måde;

Some sentences really are meaningless. Example: “There are invisible elves all over this room, but there’s no way to detect them, and they don’t do anything we can detect. ”There is no imaginable way to prove that sentence true or false. It’s nonsense.

Some sentences that sound very deep can be equally meaningless. Example: “Everything happens exactly the way it was fated to happen.” How would you know if it didn’t?
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det er længe siden vi har haft nogle Star Wars links men nu dukkede der lige et par fine op; Sådan ser man alle seks Star Wars film på én gang. Og hvilket herligt domænenavn; Leiasmetalbikini.com. Og endelig er det værd at se nærmere på denne række mulige forslag til posters for de eventuelt kommende SW film.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Dagens URL battle; Kreativeklasse.dk versus Denkreativeklasse.dk (Sidstnævnte er langt den sjoveste). DKK må iøvrigt være topkandidat til titlen som årets hadebegreb 2005.
    2 kommentarer    

   Hm, kun 50% :-)

   af Anonymous Anonym  

   + på kreativ downer. Langt, langt værre end web 2.0 fordi det er (og man skulle ikke tro det kunne lade sig gøre) endnu mere selvhøjtideligt.

   af Blogger Claus Dahl  

   Send en kommentar

 
Overvejer lige at fortsætte limerick-festen så der kommer nok noget om "En kvindelig Blogger fra Køge" og "En usability-mester fra Them", men mere om det senere.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Du har sikkert hørt om Lazyweb, men hvad med Lazyphoto;

The idea that you don’t need to take photographs anymore because someone will take the picture for you and put it on flickr.

Det medførte følgende kommentar på idémagerens blog;

I was going to leave a comment, but then I figured that if I wait long enough, someone else will do it for me.

Og så er jeg vild med Uncyclopedia (en spoof på you-know-who) der stort set ikke indeholder nogen facts...

God lille artikel om hvordan grænserne mellem fysiske og virtuelle kroppe udviskes dag for dag;

This feedback loop between physical and the virtual experiences is shaping our imaginations even more than our bodies. Through the seduction of CGI and gaming, our culture has thoroughly fetishized the (limited) qualities of computer-generated forms and surfaces.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Classy rapporterer at internetlegenden Per Holm er gåret offline. Meget mystisk. Hvad sker der?
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det har jeg ikke set/hørt før; Konference-speaker-soundbite-remixes fra Web Essentials 05 i Sydney. De to MP3 lydfilerPodcasts kan høres her: WE05 Deep Remix og WE05 Upbeat Remix. Hvem laver det første Reboot eller New Media Days remix?

Via Asynkron blev jeg iøvrigt gjort bekendt med at en af mine gamle serviettegninger optræder på tredie slide i Jeffrey Veens præsentation om Web 2.0 på førnævnte konference. Jeg skrev Jeff for at høre hvor han havde fået tegningen fra, men han kunne kun huske at "en eller anden havde sendt den til ham for et par år siden).Veen mente iøvrigt at brandfaren i skoven nu igen er overhængende, så der kommer nok snart en 2005/06 tilføjelse til tegningen...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Hvis du har børn; parents.lego.com.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Prøver lige en vanvittig ting (se ovenfor). Google Adsense on the rocks. Vi får se hvad der sker, hvis det er for grimt/irriterende/irrelevant så dør de hurtigt igen.

Cringely opsummerer Web 2.0 versus BillG situationen. Og som extralæsning er det værd at checke Bills interne wake-up mail til MS folket og CTO Ray Ozzies dybtgående follow-up mail med meget mere om samme sag.

Party like it's 1997... Var slet ikke klar over at SIME konferencen var blevet Rebooted, den starter faktisk idag og jeg skal ikke med... Men SIME var nu cool nok i sin tid.

grafisk-designer dot DK blogger de om - øøøh - grafisk design.

En del viiser ord om at blive selvstændig.

Selvom jeg ikke er i sjove-links branchen mere, så synes jeg da selv det er nogle gode sites jeg har submitted til Netsummary gennem tiderne.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
En af de mere fantastiske GIF animationer.

Interessant historie fra Wired om historiens værste softwarefejl;

The doctors discover that they can trick the software by drawing all five blocks as a single large block with a hole in the middle. What the doctors don't realize is that the Multidata software gives different answers in this configuration depending on how the hole is drawn: draw it in one direction and the correct dose is calculated, draw in another direction and the software recommends twice the necessary exposure.

At least eight patients die, while another 20 receive overdoses likely to cause significant health problems.

Fra TEDblog kommer en liste over knapt så heldige URLer;

Firstly there is Who Represents?, a database for agencies to the rich and famous: http://www.whorepresents.com

Second is the Experts Exchange, a knowledge base where programmers can exchange advice and views: http://www.expertsexchange.com

Looking for a pen? Look no further than Pen Island: http://www.penisland.net

Need a therapist? Try: http://www.therapistfinder.com

And there is an Italian Power company: http://www.powergenitalia.com

Finally we have the Mole Station Native Nursery, based in New South Wales: http://www.molestationnursery.com
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Skakspil der viser hvad det "tænker", übernifty. Mon ikke denslags også snart blir muligt if. mennesker... [Fundet via Visualcomplexity.com].

Nu vi er ved visualiseringerne; Hvis du vil have et mentalt billede af Irakkrigen, så forestil dig en giftig klump kviksølv der bliver ramt af en stor forhammer.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
I anledning af at Mygdal har lagt sine Reboot 7 fotos online på den glimrende fotoservice 23, vil jeg hermed gøre det samme; her er de så, tegninger, mashups, manipulationer og momenter. Nogen spørgsmål?
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Idé: Hvorfor er der ingen 2G bander der har overtaget Triple-A navnet? Det er jo et veletableret brand med høj genkendelse. Og de vil kunne operere i total ubemærkethed for "de eksisterer jo ikke". Og lige meget hvad de laver af narrestreger kan de være helt 100% sikre på ikke at komme i TV2 Nyhederne...
    1 kommentarer    

   Måske fordi de også er i tvivl om Triple-A skal udtales: Åa, Aå eller Aaa.

   af Anonymous Kahrzdn  

   Send en kommentar

 
To videoer der begge er værd at se, selvom de er en anelse for lange; Første dag på jobbet som tekstforfatter hos Coudal er dygtigt lavet. Og denne film der viser en flok kæmpehvepse der koldblodigt slår 30.000 honningbier ihjel. Barske løjer fra naturen, derude.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Dave Winer har købt sig en ny Mac for lidt af de penge han fik for weblogs.com. Den ser fin ud, nu mangler han bare at rydde "lidt" op i sine kabler, og her kan jeg varmt anbefale CableYoyo som er et glimrende produkt.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Selvforklarende; 1 hour whiteboard circle

Ikke at jeg nogensinde får læst det her men; The historic 42-hour session with Bucky.

Og lidt weekend-spas fra Somethingawful; Hvis computerspilsæsker var ærlige.

Handy tool til CSS tekst-test; Typetester.

God tekst om hvorfor tagging er lettere for hjernen end kategorier; A cognitive analysis of tagging.

Og apropos tags, så er jeg blevet tagget, formodentlig for første gang. Tag for kaffe. Og mens vi er ved premiere-stoffet; Mit første bidrag til Wikipedia; Tilføjelse af GAYmobile til artiklen om MVNOer.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det stykke Apple software som jeg pt. bryder mig mindst om er helt klart iPhoto. Det er svært at sætte fingeren på hvad det præcis er der gør det, men programmet har fået noget flaky og ufærdigt over sig. Interfacet i nyeste version virker ikke særlig clean og logisk. Det er tricky (for mig ihvertfald) at få en klar mental model af hvordan hele programmet hænger sammen på, f.eks er den måde man bygger slideshow ikke særlig elegant og som Pind er inde på så skal man huske hvad der er Libraries og hvad der er selve fotoarkivet. Jeg venter på en major upgrade før jeg betror mine golden memories til iPhoto igen.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Et par af de bedre citater fra ugen der gik;

Microsoft Live : Just what I want, ads in my word processor.
Sagt af Mike Evangelist if. en analyse af MS præsentationen af "Live". Og flere andre analyserer BillGs psykedeliske slides. Og Classy har en god kommentar til hvor vi som brugere hører til i MS'ss nye strategi.

Pull Your Head Out of Your F**king Tag Cloud
Sagt af Paul Kedrovsky, fundet på den uundgåelige Bubble 2.0 weblog.

And I hate podcasts. A jerk-off sitting in his livingroom talking for hours. If I wanted that, I’d get married.
Sagt af Howard Stern, fundet på Buzzmachine]


For lidt og for meget...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
New Media Days revisited
Og fordi weblogs som koncept er et patetisk content management system (nyeste indlæg øverst uanset om det er relevant eller ej) vil jeg hermed pege på mine New Media Days indlæg længere nede på siden (Som en del besøgende efterspørger i disse dage):

Tips og Tech fra Tim Frank Andersen
Morten Lund's mentale manangement system
Cecile Beck, TV2 og Holger K, Folketinget fortæller også lidt.
Præsentationstekniske præstationer fra Jonas "Funky" Ridderstråle
Og lidt fotos fra NMD
Der er også tegneserieboblekonkurrence og New Media Old Boys.
Mine afsluttende bemærkninger
Hvis du ikke helt ved hvad blogs kan og ikke kan, så check BlogAmok.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
"Abertram" tager gode fotos af madder med mere. Den fine fotoservice 23 har (selvfølgelig) en blog hvor jeg faldt over PictureSync som skulle give 23/iPhoto integration. Lige noget for mig, har dog ikke ligge kunnet få det til at spille endnu. Når jeg vælger 23 som service får jeg Once you've completed the Flickr login and authorisation process in your web browser return to this window and click Continue og derefter The account details you entered are not valid, or could not be verified. Please re-enter and check your details or try again.

Apropos billeder, her er lidt gode malerier; Poul Anker Bech og Johnny Jonas. Og man blir gladere og gladere for SONYs gummiboldsbaserede Bravia reklame der nu også kører på danske TV.

Jeg har tidligere omtalt LeapFrogs "The Fly" pen her på siden, og nu har Wired en stor artikel om sagen.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det her må være guf for alle landets 17 podcasting-entusiaster; Kursusfirmaet Miracle laver PodCase'ings hvor de fortæller om det de går og laver. Det er lizzom en helt ny og moderne måde at kommunikere på og så videre. Næsten lige så godt som Silentpodcast.

Og en helt fornuftig dansk artikel om Web 2.0 på Kommunikationsforum.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Steve B Johnson har en god artikel i "Discover Magazine" om hvorledes afbrydelser er blevet en vigtig (og ofte destruktiv) del af vores infokultur. Bredbånd har ihvertfald ikke forbedret min evne til at fokusere på én ting ad gangen i længere tid. Der var ihvertfald én god ting ved modems, og det var at man liige tænkte sig om inden man gik online...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Unified iTunes-style GUI til 10.4; UNO. Generelt er det tydeligt at Apples interfaces bliver mørkere og mørkere; Sort er den nye hvid i Cupertino, og jeg forudsiger at forsiden på Apple.com snart bliver redesignet. Det vil sende chokbølger gennem Applebrugerne worldwide der har levet med det 1999-agtige glas-tabs look i noget der ligner en evighed. Jeg tror at Apple vil gå efter en mere funktionel forside med flere features og links (Se Apple Trailers for en forsmag) samt en række undersektioner som hver får sin unikke identitet. Desuden tror jeg der kommer sorte maskiner fra Apple i 2006.

[Update. Nu har jeg kørt lidt med UNO og er faktisk rigtig glad for det; Slut med syv slags underlige interface-looks, nu er det UNOfied (se screenshot nedenfor). Thank you UNO, sådan burde Apple se at få gjort det...]

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Ifølge radioavisen dør ca. 1000 danskere hver gang vi har en ganske almindelig gammeldaws influenzaepidemi. Betyder det så at danskerne er skrækslagne når der er influenza i luften? Næh, lad os bruge kræfterne på at være bange for terror, fugleinfluenza og rentestigninger... Er vi bange for at køre en tur i bilen hvor risikoen for at blive dræbt eller lemlæstet er til at tage og føle på? Nej, lad os hellere ryste i bukserne over mobilmaster, jordstråler og 0.000001% gift i drikkevandet. Minder mig om Bruce Schneiers (sandfærdige) statistiske fact om at flere mennesker bliver dræbt at grise end af hajer. (Se også DRs FAQ om fugleinfluenza og hør Schneiers glimrende foredrag på IT Conversations).
    3 kommentarer    

   Men spørgsmålet må være: Er der i grunden grund til at være bange for den grundløse frygt?

Og noget helt andet: Søger jeg de forkerte steder, eller ér det faktisk kropumuligt at opdrive bare een enkelt vittighed om fugleflu?

   af Anonymous Jens Winther  

   We have nothing to fear but fear of fear of fear itself som der engang var en mand med stor cigar der sagde. Eller noget.

   af Blogger tveskov  

   Det vrimler vist ikke med dem endnu men her er et par fotos.

Og jo, der er god grund til at frygte grundløs frygt, for det er en af de dyreste varer på hylderne. Frygt for terror har indtil nu kostet nok til at købe et lille parcelhus til hvar af alle fattige familier i verden. Sådan cirka.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Hermed vil jeg afslutte dækningen af New Media Days med et par strøtanker.

-Hovedkonklusion. Det var en god konference. God stemning, velorganiseret, tilpas størrelse og den vanlige blanding af gode og mindre gode talere som man altid ser. Der var check på tingene hele vejen igennem, og NMD kan let gå hen og blive en fast årlig tradition, tror jeg. Der var næsten ingen ideologisk eller målgruppemæssig overlap med Reboot, så de to kan sagtens leve et lykkeligt parallel-liv (Jeg deltager glad og gerne i begge!)

-Hvis vi skal sammenligne NMD med Reboot, så må den korte version være: NMD er 80% færre laptops, 80% mere frygt og 80% mere gråt hår. Der blev talt meget trusler, rettigheder, udfordringer osv. Men it goes with the territory, når vi her har at gøre med en meget etableret branche, fremfor de superteknologioptimistiske frontrunners der frekventerer Reboot.

-Hovedspørgsmålet blandt mange danske mediefolk synes at være "Hvordan beholder jeg mit nuværende dagjob uændret, så længe som muligt?". I det hele taget sidder jeg tilbage med et indtryk af at mediefolk og især journalister nok ikke er verdens mest forandringsparate folkefærd. På NMDs førstedag bragte metroXpress på forsiden en liste over de mest ringeagtede jobs og top fem ser ud som følger:

1. Børsmægler
2. Ejendomsmægler
3. Revisor
4. Journalist
5. Fagforeningsleder

Mange mennesker har nok en fornemmelse af at folkene på listen er de iblandt os der tjener mest med den mindste indsats, om dette så er berettiget eller ej er for så vidt sagen uvedkommende. Men ingen vil vist påstå at netop disse faggrupper stod forrest i køen dengang der blev delt selvironi ud. Og selvom weblogs stadig mest er paptanks i infoørkenen, bliver det morsomt at være tilskuer/deltager når mediebranchen eventuelt får en omgang som den pladeselskaberne har fået de sidste fem år. Det blir morsomt.

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
John Thackara var et misforstået indslag på NMD. Ikke fordi der er noget i vejen med Thackara, tværtom; Jeg anbefaler varmt hans bog In the bubble til alle der er interesseret i fremtiden fra et designsynspunkt. Thackaras tanker om flowdesign og om hvordan vi kan bruge avanceret teknologi til at producere og organisere alle de produkter vi omgiver os med, er meget vigtige. Og givetvis vigtigere for planetens videre skæbne end samtlige blogs og mikromedier og aviser tilsammen. Men det var nok en misforståelse at have ham med som taler, budskaberne trængte ikke igennem på NMD og der var nok lidt for meget gammelsurmand.com over Thackara ved denne lejlighed (Var det iøvrigt ikke ham man kunne se som nummer to fra venstre på dette slide fra Ridderstråles show...)

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Tim Frank Andersen var vært på NMD og det gjorde han godt (han har jo også fortrænet kraftigt bl.a på Reboot. Mere om forskellen på NMD og Reboot lidt senere). For ti år siden arbejdede Tim og en vis Hr. Lindstrøm og undertegnede sammen på et LEGO projekt. Der er sket en del siden da, også med LEGO, men lad nu det ligge, vi skal høre lidt om Tims tools og gadgets.Efter et fatalt crash med en HP Jordana PDA af ældre herkomst, er Tim gået papirvejen. Hans foretrukne organiseringstool hedder nu Mayland og til noter har han i mange år benyttet SSK systemet (Små Sorte Kinanotesbøger). Tim har alt sin email tilbage fra omkring 1999 på sin maskine, og dette bruger han ofte aktivt til at huske hvem han talte med hvornår osv. Han bruger Google Desktop til at søge i arkiverne og bruger aktivt sine SSKere til at søge info og inspiration i. Han er efter eget udsagn god til at tage backups og gemmer sine data på flere fysiske locations (noget som alle fornuftige mennesker sørger for at gøre). Han gemmer ikke kontaktinfo mv. i sin telefon da han meget ofte skifter telefon, men han er til gengæld godt til at huske telefonnumre mv. i hovedet (En hastigt uddøende evne, fristes man til at tilføje). For tiden ligger der en SonyEricson W800 Walkman telefon i inderlommen, en mobil som Tim er godt tilfreds med. Tim er jo om nogen Mr. Gadget og han får mange dimser til test i forbindelse med Morgen-TV. En af de devices som har fået permanent opholdstilladelse i Tims stue er et HP Media Center. Tim glæder sig til ydeligere integration med Xbox 360. Desuden er han yderst tilfreds med det TDC 3G kort han har i sin Fujitsu/Siemens laptop.Endelig måtte vi til dagens alvorlige spørgsmål som vi er mange der spændt venter svar på; Sker der snart noget på Tims Tech Blog ? Svaret var et klart nej. Der er flere gode grunde til at Tim ikke blogger; Dels er det tidsfaktoren, dels ser han ingen behov for det, idet han har mange andre steder at komme af med budskaber (Where2Go, Godmorgen Danmark, foredrag osv). Det samme gør sig gældende mht. Timfrankandersen.com der endnu ikke er gået live. Sitet er ellers 85% færdigdesignet, men igen har Tim intet behov for yderligere opmærksomhed og kommunikationskanaler, så der går nok et par år mere inden sitet ser dagens lys.


Iøvrigt er det tydeligt at papir er hot, hot, hot blandt de danske digeratis. Der er folk der har prøvet alle de smartphones, PDAer, pods, gadgets og devices der findes. Og overraskende mange af dem er kommet til den konklusion at det er Mayland & Co der styrer for hårdt. Som Thomas Adamsen, kreativ direktør i firmaet Zupa fortalte så har han anskaffet en papirkalender "Med sort læder og hele svineriet". Folk i store organisationer (Kenneth & Lisbeth, jeg kigger på jer) er ofte mere bundet op på den store Outlook in the sky)


Peter Leif Hansen var den allerførste medarbejder der blev ansat hos Jubii (Hans mor troede det var et pyramidespil). Han endte som designchef hos Lycos Europe inden han gik selvstændig og arbejder nu med designopgaver for blandt andre flere dele af TDC koncernen (Se f.eks hans redesign af TDC Online). Han arbejder på en stationær PC med en god stor 23" skærm. På skærmen placerer han post-It noter med de ting han skal have gjort, så de konstant er inden for synsvidde. Han overvejer at anskaffe en 23" mere, om det er for at få mere screen real-estate eller for at få plads til flere Post-its skal her være usagt.
    1 kommentarer    

   ... ja post-its er jo også et analogt medie. Man kan jo få digitale gule post-it til at lægge på computerens skrivebord, men nu bærer NewMediaDays05 ikke just præg af visionære folk!

jo Janos fra IO og Henrik fra MTV var interessante, men man kan undres over at alle de statstyrede medier er så fokuserede på den ældre del af befolkningen.

Læs min replik på http://www.musikplaneten.dk/articleshow.php?id=20

Med venlig hilsen
Thomas Björklund
www.musikplaneten.dk

   af Anonymous Anonym  

   Send en kommentar

 
Morten Lund er en mand med mange jern i ilden; Far til tre, far til utallige virksomheder, investor i firmaer som Skype, Bullguard og Maxthon, tre af de mest downloadede applikationer på planeten. Hans bekendtskabskreds er - skal vi sige - omfattende og hans blog læses månedligt af cirka 5000 af hans nærmeste venner og bekendte. Han kører også en ikke-offentlig blog relateret til de firmaer som han arbejder med (hvor mange dét er, kan man kun gisne om).

Mortens bedste organiseringsværktøj er hans hjerne, hvor den hovedreglen er at det vigtige nok skal boble op til overfladen. Han bruger ikke noter på papir, visitkort og denslags; Hvis nogen vil ham noget ringer de nok (igen) og hvis de ikke ringer igen, var det nok ikke så vigtigt in the first place. Han gør ikke noget særligt for at styre sin tid, men han nævner at det til tider er nødvendigt at cutte folk af som forsøger at monopolisere hans tid på messenger, i telefonen osv. I det hele taget er Morten Lund en person som er meget i kontakt med sin intuition i forhold til mennesker, tid og arbejde. Det giver ham en aura af afslappet ro, selvom han som regel står i business-udfordringer til halsen.

Morten har fået sine penge fra Skype-dealen og de er geninvesteret i en lang række nye projekter. Morten mener at vi i dén grad er i Bubble 2.0, men at boblen dennegang er iblandet et godt opvaskemiddel eller lignende som gør at den ikke brister foreløbig.

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Cecilie Beck, kendt studievært på TV Nyhederne kl. 22 var moderator på det store mediepolitiske topmøde på New Media Days. Hvis man googler hende kan man se at hun ifølge eget udsagn ikke er noget superorganiseret menneske, så jeg spurgte hende om hvordan hun styrer sit liv. Hun benytter en fiks lommekalender hvori hun noterer aftaler mv. og det virker fint. Når Cecilie løber en tur, benytter hun en Creative MuVo MP3 afspiller. Hendes mand har en iPod og husstanden ejer også en iTrip FM dims så man kan bruge iPod'en i bilen. Og det er jo klart ulovligt, meen ligesom MF Emil Ammitzbøll der også har en, så bruger de den nok ikke i prakis.


Ceclile demonstrerer her at hun ikke skal noget i hele den kommende uge.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Jeg startede med at spørge Holger K Nielsen om hvordan han organiserer sin kalender, aftaler osv. Hans system består af to enkle ingredienser; Personlig sekretær + Outlook (Ikke meget Open Source venstrefløjsoprør dér). Og her er han helt på linie med DR bosserne Kenneth Plummer og Lisbeth Knudsen. De er også begge på total-livsintegration-via-BillG-software holdet. Kenneth gemmer sine aftaler på sin telefon, mens Lisbeth kører det hele via PCen, helt uden papir. De to sidstnævnte virkede iøvrigt en kende forundrede over mine spørgsmål, måske var det bare fordi det var lidt off-topic i relation til konferencens emner, eller osse var det lidt for tidligt på dagen. Det var oplagt lige at spørge Holger om hvordan det går med hans weblog men det ligger stille for tiden da han ikke mener at interessen er så stor nu hvor der ikke er et valg i horisonten. Han hævdede at gå med overvejelser om at starte op igen, men det var vist mest for at være flink.

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Sjældent at en så prominent URL går - øøh- live; Live.com. Det kan gå hen og blive STORT.

Og så er videoerne fra New Media Days live. Jeg anbefaler varmt denne om Unge og MTV. Se også danske medier under forandring der viser Old Skool og New Media i fuld effekt, og globale mobile tendenser er også god.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar