Bjarne Tveskovs Blog. Amok.


You should follow
me on Twitter


RSS Feed

Blog homepage
tveskov.com Home

Delicious links
Delicious RSS feed
FriendFeed/tveskov

Photos on 23
LEGO images on Flickr

tveskov LinkedIn
tveskov @ Google

LEGO designer
Bøger jeg har læstinternet
tveskov.com


Arkiv:
Jan10 Feb10 Mar10

Jan09 Feb09 Mar09
Apr09 Maj09 Jun09
Jul09 Aug09 Sep09
Oct09 Nov09 Dec09

Jan08 Feb08 Mar08
Apr08 Maj08 Jun08
Jul08 Aug08 Sep08
Okt08 Nov08 Dec08

Jan07 Feb07 Mar07
Apr07 Maj07 Jun07
Jul07 Aug07 Sep07
Okt07 Nov07 Dec07

Jan06 Feb06 Mar06
Apr06 Maj06 Jun06
Jul06 Aug06 Sep06
Okt06 Nov06 Dec06

Jan05 Feb05 Mar05
Apr05 Maj05 Jun05
Jul05 Aug05 Sep05
Okt05 Nov05 Dec05

Jan04 Feb04 Mar04
Apr04 Maj04 Jun04
Jul04 Aug04 Sep04
Okt04 Nov04 Dec04

Jan03 Feb03 Mar03
Apr03 Maj03 Jun03
Jul03 Aug03 Sep03
Okt03 Nov03 Dec03

          Aug02 Sep02
Okt02 Nov02 Dec02

Still proudly powered by
This page is powered by Blogger, the easy way to update your web site.
 
 

 
NMD sluttede af med Jonas Ridderstråle, der sammen med Kjell A. Nordström har skrevet de velkendte "Funky Business" og "Karaoke Kapitalism" populær-bizz bøger. Deres website er dog knapt så funky; Nyeste presseklip er fra 23.3.2003. Funky Business hører ejheller til blandt mine favoritbøger om business og -øøøh - funk (For meget Apple, VW beetle, Harley blah blah eksempler som alle andre også bruger) og det han pitcher er set og hørt før; Skræm livet af erhvervsfolket med eksempler fra virkelighedens verden, påpeg at de alle er (gaab) ens og at fremtiden handler om at skille sig ud. Noget alle vil nikke ja til en fredag eftermiddag og som alle vil ignorere når de er tilbage på jobbet mandag morgen. Men Ridderstråles gestik, timing og måde at knytte de enkelte dele af foredraget sammen på, var i særklasse. Tydeligvis en meget dreven foredragsholder der kan sit stof, måske endda lidt for godt. Men inspirerende ift. ens egen fremtræden som taler, jeg tog ihvertfald en del videoclips af manden til senere analyse. New Media Days bød på enkelte skrækeksempler på Old Skool Corporate Powerpoint-from-Hell præsentationsteknik (Behøver jeg sige MS + EA) og derfor var det superfedt at Ridderstråle sluttede af med højt humør. Hans slides med gode kvalitetsbilleder og meget lidt tekst kunne mange lære af. Bemærk også hvorledes mandens påklædning understreger hovedbudskabet; Funky for oven og business forneden... (Minder mig lidt om det gamle mullet-slogan; Business in the front, party in the back)Og så lige endnu en teaser. Inden længe kommer der her på kanalen interviews og produktivitetstips fra danske cyber-kjändisser som Tim Frank Andersen, Morten Lund m.fl. Glæd til til at høre om Boble 2.0, Tims Tech Blog, papirkalendere og meget andet.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
[Opdateret] Janet Jackson nøgen (link not safe for work) eller Frevert med Nilfisk? Der blir kamp om net-husarerne i den kommende tid... Læs mere om Nilfisk-gate hos Føhns. Frevert + Nilfisk kan gå hen og blive årets danske webmem (Continuing story, stay tuned for further updates).
    1 kommentarer    

   Høh. Minder mig om http://www.webmercial.dk/comments.php?id=1683_0_1_0_C

   af Blogger Jesper Balslev  

   Send en kommentar

 
Hvis man skal pege på én vigtig digital/social trend i dette årti, så er det ikke blogs der popper op, men derimod MMORPGs [Wikipedia definition] Der er f.eks 40.000 der spiller Hattrick (det er kun 12 minuttter siden jeg hørte om det for første gang...). Det store MMORPG spil World of Warcraft har over fire mio. betalende spillere (og ikke seks mio. som Janos Flösser sagde igår)
    1 kommentarer    

   Der er over 600.000 der spiller Hattrick på verdensplan, og cirka 35.000 i Danmark.

   af Anonymous Anonym  

   Send en kommentar

 
Der skal være plads til lidt af det sædvanlige linkdrop her på kanalen, så here goes;

To the Gaymobile, danmarks nye bøssemobilselskab.

Brug Google mod Google ved at købe Google Aktier for Google Adsense indkomster; Google Will Eat Itself.

Forbes angriber blogs (Artiklen er her, kræver registrering, brug evt. BugMeNot). Og lidet overraskende slår bloggerne igen.

Så er det officielt; Web 2.0 - The Backlash går mainstream. Nu også med parodi-blog: supr.c.ilio.us.

Og det går da egentlig helt godt for The Million Dollar Homepage. Heldigvis går det pænt skidt for alle kopi-koncepterne, så der er stadig lidt retfærdighed til...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Så er der referater fra formiddagens sessions; medieordførerne I, medieordførerne II og medieordførerne III. Derefter MTV I og MTV II.

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Hvis du ikke ved hvad Happy Slaps er.

Henrik Werdelin fra MTV viser en video der (endnu engang) illusterer at sammenlignet med Korea er .dk et rent nisse-land når vi taler mobile teknologier og services.

Og en lille annonce; Glæd dig til produktivitesttips fra danske celebrities som bl.a Kenneth Plummer, Holger K, Tim Frank Andersen, Lisbeth Knudsen og Cecilie Beck (nedenfor)

    2 kommentarer    

   Spurgte du den søde salgsrepræsentant, hvor længe den dér PIM holder på én opladning?

   af Anonymous Andreas  

   Efter sigende skulle den kunne holde op mod et års tid...

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Simon Ammitzbøl fra de Radikale ranker ej godt på Google, øverste hit er til NMDs website (er det blog-effekten der sætter ind?). Han fik en hjemmeside af Orkla, fordi han ikke har sin oppe at køre. [Update. Det er dog ikke sikkert at Simon Emil får sit domæne tilbage fra den tyske Google optimizer der pt. ejer det. Haha)

HolgerK (Fik den glimrende bog The Dilbert Future : Thriving on Stupidity in the Twenty-First Century har en habil hjemmeside og der er pænt mange fotos af Peter Skaarup hos Google Image. Han fik to guldfisk + glasbowle af Jubii

Ellen Trane Nørby, Venstre har en sjov URL: ellenifolketinget.dk og hun fik en iPod nano af Plummer (Han turde nok ikke give hende en SON(forkortet af red.).

Simon A blev hånet for ikke at have sin hjemmeside oppe at køre, men tilsyneladende står det ikke meget bedre til hos Mogens Jensen fra Socialdemokratiet (Han fik en Samsung telefon af TDC). Hans side hos partiet henviser til Mogensjensen.nu men den virker vist heller ikke. Som Morten Lund sagde til mig igår "Slagterens børn har aldrig fået pølse"...
    3 kommentarer    

   Et godt bud på, hvorfor Simon Emil ikke rangerer så godt på din Google-søgning, kunne meget vel skyldes, at du har stavet hans efternavn med kun ét l til sidst. Hvis du prøver at søge på ham igen (med to l'er, vel at mærke ;) er øverste hit hans biografi under ft.dk.

   af Anonymous Bjørn Amdi Sloth  

   My mistake, du har helt ret. Så står det ikke så dårligt til for Simon, altså bortset fra hans website.

   af Blogger tveskov  

   Forresten så fik jeg stavningen af Ammitzbøl fra New Media Days website...

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Branchetopmøde

Men hvad er det Mads Middelboe fra TDC Mobil siger? Kan vi få nogen bud?
    1 kommentarer    

   Jeg vil have noget indhold, så jeg kan tjene nogle operatør-gysser :-)

   af Blogger Otto Neubert  

   Send en kommentar

 
Det er sjovt at møde New Media Old Boys her på konferencen, og der er mange af dem til stede. Det kunne lige så godt være:    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Japansk iPod nano markedsføring der sparker røv.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
En fantastisk morsom session med Anders Lassen, Berlingske, Lars Jespersen, Nordjyske og Morten Lund. Det blev en munter affære. Morten Lund var en blanding af Ole Ernst, Lars Kaalund i "Den eneste ene" og stand-up-komiker (selvom han sad ned og halvsurfede på sin PC mens de andre to snakkede). Her er Hr. Føhns referat.

Bagefter lavede jeg et lille blogterview med Morten for at høre hvordan han organiserer sit hektiske liv. Morten er kendt for sin psykoaggressive investeringsstrategi og for at være Mr. Networking number one. Interviewet kommer online lidt senere (som tekst)

    1 kommentarer    

   lol.

chattede live og prøvede at få morten til at stille mine spørgsmål ;)

   af Anonymous Thomas Madsen-Mygdal  

   Send en kommentar

 
FDIM blogger live fra NMD, og vi får en forlængerledning til deling i løbet af eftermiddagen. Life is good.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Officiel Blogger Status


Enlightened discussion


Collin Morrison fra MS havde medbragt en prototype af det nye Media Center
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Så er vi LIVE fra New Media Days. Jeg missede den første session pga. en combo af DSB smøl (surpise!) og en uheldig navigationsfejl if. med at finde vej fra Valby Station til Nordisk Fjer hvor konferencen holdes. Men Trine-Maria har heldigvis allerede blogget dagens første session. Og ja, vi er rigtig presseakkrediterede som bloggere, måske første gang det er sket i DK, eller hvad?

(Update. Jeg får lige at vide at det ikke er hos Nordisk Fjer, men Nordisk Film at NMD holdes. Sorry. Men vi bloggere er som bekendt lynhurtige til at rette vores fehlere.)
    1 kommentarer    

   Jeg skulle lige til at sige at Valby nok ikke var den bedste station hvis man skulle af ved Nordisk Fjers gamle hovedkvarter...

   af Blogger Claus Dahl  

   Send en kommentar

 
Der kan forventes en vis mængde liveblogging fra New Media Daze her på kanalen den førstkommende torsdag og fredag. Jeg hører at Hovedetpaabloggen også deltager om mon ikke også Mr. Funza dækker begivenheden, men kommer der mon flere fra blog-brigaden...?
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det er synd at Hugh ikke tegner så meget mere, men sådan går det når der er masser af business at se til. Men her er han gode gamle Hugh;

Starbuck's is a very interesting case to me. For instance, instead of getting talked about by spending $100 milion on a hip n' edgy advertising campaign, they invested the money instead in giving their customers wifi. And this was very early on. And people talked about it. A lot. And lots of people started checking it out. And a lot of coffee was sold.
I can just hear some typical marketing meatpuppet objecting to it in the brainstorming session:

"But we don't want them talking about wifi! That's borrowed interest! We're not a tech company, we're a coffee company! We want them talking about the great taste of Starbuck's coffee goodness!"

No, actually, you moron, people don't want to talk about frickin' Starbuck's coffee goodness. People want to talk about wifi. So give them good wifi and you will be mentioned in their conversation. Don't try to change the conversation, try to improve the one they're already having.

The trouble for Madison Avenue is no client is going to pay them x-million for suggesting, "Hey, maybe you should give your customers good wifi." So the have no incentive to think that way. They only have an incentive with ideas like, "Hey, maybe you should spend $100 million on buying hip n' trendy TV ads, based on an idea one of our creatives ripped off some obscure Lithuanian animator..."


Aint dat the truth, sidste sætning er hi-lario.us. Og her er en sjov anonym-spørgsmål-og-svar service; Justcurio.us.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Brrrrr, efter et kundebesøg idag i Bjerringbro erklærer jeg hermed officielt motorcykelsæsonen 2005 for slut. Det tog mig to timer at tø op...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Der er et citat jeg har ledt lidt efter (fandt det med Google-søgningen "status quo" "we need" shirky, tak Google!). Jeg synes det er relevant i forhold til mange af tidens aktuelle diskussioner;

We need a word for the class of comparisons that assumes that the status quo is cost-free, so that all new work, when it can be shown to have disadvantages to the status quo, is also assumed to be inferior to the status quo.

Og den tekst citatet kommer fra er stadig værd at læse.

Og, in unrelated news (tror jeg):

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Bubble 2.0 meme map (Som bør følges op af denne [Warning: Mere sur Orlowski])... [Update. Og nu også som byg-selv applikation]
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Jeg har tidligere haft en vis "Succes" med anti-politiske råbekor her på kanalen, og nu er den altså gal igen. Here goes;

Henrik Sass! Henrik Sass! Du har vist røget meget hash!
Henrik Sass! Henrik Sass! Nu må du banke folk på plads!

LouiseF! LouiseF! Du burde nok ha' holdt din kæf'!
LouiseF! LouiseF! Er du mon værdig som MF?

Eva Kjer! Eva Kjer! Du virker faktisk temlig sær!
Eva Kjer! Eva Kjer! Mon uligheden står dig nær?

BrianM! BrianM! Din barndom den var ikke nem!
BrianM! BrianM! Jeg tror din kanon bliver grim!

FlemmingH! FlemmingH! Mon du får toget til at gå?
FlemmingH! FlemmingH! Det tvivler vi da meget på!

Flemming Leth! Flemming Leth! Din stuepige hun er træt!
Flemming Leth! Flemming Leth! Vi burde melde dig til PET!

Ole Sippel! Ole Sippel! Du sku' bankes med en kn(Forkortet af red. Og nej, det burde han ikke men det rimer)
    2 kommentarer    

    Flemming Leth ?

   af Anonymous Anonym  

   Jeg mener der var noget ballade med ham der Flemming Leth. Han havde sådan et gør-det-selv-program og blev taget med bukserne nede sammen med den 17-årige håndværkermedhjælper. Han lavede vist osse en film der hed "De fem spændskiver" sammen med ham der Jørgen Kragh-Jakobsen.

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Og så er der godt/dårligt nyt til de mac.folk som bare skal være på den blødende forkant; Tid til at skifte Powerbook og Powermac. Især de der ønsker at drive 8 stk. 30" Cinema displays fra én Mac skal op med den stuure pengepung...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Min "ven" DVD Jon joiner hjerneflugten af de unge og talentfulde fra Europa til The US of A.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Faste læsere her på kanalen ved at jeg altid bliver meget, meget bekymret når "alle" pludselig mener det samme om et eller andet semitrendy fænomen. Ikke fordi der er noget galt i at være begejstret - tvært om - blot man husker de viise ord There is a fine line between vision and hallucination;

So right now, [Wikipedia] appears ill-equipped to respond to the new challenge. Its philosophical approach deters subjective judgements about quality, and its political mindset deters outside experts from helping.
Fra Sure Orlowski på "The Register"

Those despised "people in a back room" can fund in-depth reporting and research. They can underwrite projects that can take months or years to reach fruition - or that may fail altogether. They can hire and pay talented people who would not be able to survive as sole proprietors on the Internet.
Fra The amorality of Web 2.0

Every time Steve Jobs sneezes there is a collective chorus of "Gesundheit" from tech writers pounding away on their Macs. [...] Microsoft can roll out a dozen cool products, and the media goes ga-ga over the video iPod—a rather late-to-market Apple product. They all swoon over the prospect of paying $2 to download an otherwise free TV show so they can have the privilege of watching it on a 2-inch screen.
Fra Sure Dvorak på "PC Magazine"

Examples of the shameful Apple coverage can always be found on the pages of the New York Times and Wall Street Journal where David Pogue and Walt "My Assistant Will Segway Me a Latte" Mossberg puke up non-stop advertorials for Steve Jobs.
Også fra "The Register"

Faste læsere vil også bemærke at er der to emner som har fyldt her på kanalen på det seneste så er det netop Apple og Web 2.0. Derfor er det skjønt med en lille dose modgift i ny og næ. Det er jo netop det herlige ved nettet at man let kan få flere modstridende perspektiver på et givent emne; Når jeg har læst en bog som jeg synes rigtig godt om, er det første jeg gør at gå på Amazon og læse customer reviews bagfra dvs. at høre fra dem som synes bogen var rigtig, rigtig dårlig. Det giver mig et andet perspektiv og det ændrer sjældent min egen holdning til bogen synderligt. For selvfølgelig bør ens holdninger kunne holde til at blive præsenteret for det stik modsatte synspunkt, ellers var ens mening ikke meget værd in the first place.

[Update. Her er lidt mere aktuel perspektivering fra The Social Software Weblog.]
    7 kommentarer    

   Wikipedia-bashing er bare so Web 1.0. Jeg mener simpelthen ikke basherne har noget at have kritikken i. Der er altid et at følgende to stråmandsargumenter i spil. Enten "Wikipedia kan aldrig blive rigtig lærd. Så viise er crowds simpelthen ikke" (et stråmandsargument, fordi Wikipedia bare prøver på at blive godt nok)
"Denneher artikel blev i en serie edits ringere og iøvrigt er alle de spændende artikler i dispute" (et stråmandsargument fordi det bare handler om at folk ikke kan lide at se ideer VED at blive udviklet i fællesskab. Begge "problemer" er bare eksempler på processen der fungerer)

   af Blogger Claus Dahl  

   Men det er vel tilladt at påpege at de dårlige artikler i Wikipedia er rigtig dårlige (og spedes vidt og bredt) ligesom de gode artikler er rigtig gode (og langt bedre end noget alternativ). Og det ikke so Web 2.0 ikke at ville tage eventuelle problemområder op fordi det forstyrrer (glans)billedet af folkvisdommen? Det er ikke noget med for/imod Wikipedia (Wikipedia holder 100) men selv uden tordenskjolds stråmænd er der vel visse svagheder ved Wikipedia eller...?

   af Blogger tveskov  

   Det er da helt tilladt at påpege at alting har udfordringer incl Wikipedia. Absolut. Der står meget lort. Navnlig inden for Humaniora er niveauet decideret på kravlegårdstadiet.

Der er bare meget typisk for The Register at være mistroiske for alting. Og for Andy Orlowski er det decideret standard. Jeg kan ikke huske at han har skrevet noget nogensinde jeg syntes var en meningsfuld kritik af nogetsomhelst.

   af Blogger Claus Dahl  

   Og og og: Bemærk at Orlowski ikke siger "De har nogen udfordringer" men blanko AFVISER at projektet kan lykkes pga nogen helt skæve forudsætninger han selv finder på.

   af Blogger Claus Dahl  

   Dette indlæg er blevet fjernet af en blog-administrator.

   af Blogger tveskov  

   Ja, Orlowski er (næsten) altid sur, men don't kill the messenger. Mit håb er bare at Web 2.0 også handler lidt om at kunne håndtere mange perspektiver og synspunkter på én gang. Og her synes jeg der i visse kredse efterhånden hersker sådan en lidt for selvfed blogging-løser-alle-medieproblemer og AJAX-løser-alle-verdens-sofwareproblemer holdning. Derfor er det fint at der kommer lidt korrigerende backlash så balancen i universet genoprettes en smule. Oder?
(Kommentar 5 ovenfor var iøvrigt min egen, men der var et par typos i den så jeg slettede den)

   af Blogger tveskov  

   Hey; jeg prøver skam ikke at kille nogen - og er rørende enig: Selvfedme stinker og hele det her web 2.0 gas har lamt meget af det.
Fred, kærlighed og forståelse og alt det er.

   af Blogger Claus Dahl  

   Send en kommentar

 
Meats Meier laver rigtig godt 2D og 3D arbejde, men hans animationer er fantastiske. (Via Keld Bach der er fessor i at spotte gode grafikere)
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Af ukendte årsager har jeg siddet og set Steve Jobs lave demo. Damn, han er god til det. Hvis (Gud forbyde det) Steve Jobs fik en tagsten i hovedet eller noget mere fatalt, gætter jeg på at Apples aktie ville falde 20-30% indenfor få minutter.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Nu hvor der er kamera hardwired ind i iMac'en kan det ikke vare længe inden den første troanske orm der kan tage snigfotos af brugeren dukker op. I mellemtiden kan man studere Apples nye guide til Videopodcasting eller Vcasting eller Vblog eller hvad det hedder.

Ben Hammersley (check hans nye frisure) skriver om personlig outsourcing i The Guardian. Jeg regner selv med at outsource mit blogskriveri til Kina inden året er omme. Vi er jo her til lands nødt til at fokusere på det vi er gode til og vi skal være kreative og innovative og forandringsparate og mestre livslang løgnlæring og kompetenceudvikling ellers kommer kineserne og (forkortet af red.)
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Angående Apple special event, så var rygterne sande; Video iPod (den hedder bare iPod) og "ny" iMac (hvorfor kan man ikke få dén i sort...?). Her er et godt citat fra Applematters analyse af lanceringerne;

All told it isn’t exactly the full-blown movie store a lot of people envisioned. Here we should remember the predation strategy of the Komodo dragon. Instead of poisoning, asphyxiating, or manually chomping their dinner to death Komodos rely on a filthy toxic bacterial stew that festers constantly in their cesspool of a mouth to do the dirty work. Supposedly the Komodo lightly wounds the victim, waits for the bacterial frappe to do its thing (according to one of those educational programs) and then leisurely dines on its prey under beautiful Indonesian skies. The video store does to paid online video content what the Komodo does to its prey. It instantly infects the market with the idea that Apple now rules the paid video content category and squashes the chances of any competitor making a viable online video store.

En interessant konkurrent til Ta-Da list* med et lidt åndet navn; Rememberthemilk.

Lang titel til en artikel; Implementing a Pattern Library in the Real World: A Yahoo! Case Study. Jeg burde nok bruge del.icio.us til alle de her strø-links, men jeg sætter en ære i at være den sidste på vejen der adopterer ny teknologi.

*Interessant note ang. URL; Hvis man går ind på www.tadalistS.com bliver man redirected til www.tadalist.com, men produktet hedder Ta-Da Lists. Underlig inkonsekvens fra et firma der ellers er kendt for attention to detail.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Wow, hvis det holder så er det (meget) bedre end forventet. Konvergens i full effect;

- iMac: faster, larger disk, built in iSight. Includes FrontRow (app)
- iPod: 30GB/60GB with Video - realtime decoding of MPEG4 and H.264. 260,000 colors. Video out.
- FrontRow and PhotoBooth Apps.
- 30GB iPod: $299 - 31% thinner than current 20GB; - 60GB iPod: $399.
- New iPods avail next week. Comes with case
- iMac: $1299 for 17" model with 1.5GHz, $1799 for 20" model with 2.1GHz
- iTunes 6 to be released
- Front Row - comes with new iMacs. Lets you enjoy video/music/pictures from sofa. Everything still displayed on iMac screen. iPod-like remote. 6 button remote.
- Photobooth - appears to be slide show application.
- Music Videos. 2000 available to buy. $1.99 each.
- Can "gift" music to other people. Peer reviews and recommendation service.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Return of the metaphor driven interface; Labconfidential (bygget af Lars Holmgaard). Return of the virtual pet; Nintendogs. Return of the bookmark visualization tool; Populære del.icio.us bookmarks i Flash. Return of the 43 Folders Zeitgeist (Jeg er helt med på punkt 2-10, men Myspace.com er vist for the Next Generation). Og sidst men ikke nødvendigvis mindst; Return of Justin Hall (Gætter på du begynder at grine på samme sted som mig i den højtragende forsidetekst...?)
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Den sidste analyse her på mac.dagen. Her er min analyse; Jeg tror annonceringen er video-relateret pga. indbydelsens udseende.

Må jeg have lov at anbefale en lille tegnet fortælling der indeholder mere om emnet spilteori end de fleste andre tegneserier. Desuden skal vi lige have to gode, selvforklarende domænenavne på banen; Cryingwhileeating.com og Beedogs.com.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Sammensværgelse, tilfælde eller koordineret denial of service attack mod højre side af den danske presse? I skrivende stund kan jeg ikke komme ind på JP, Berlingeren eller BT, mens Politiken, EB og Information virker fint.

[Update. Hvor kedeligt, det er bare en teknisk fejl...]
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det scorer højt på ironi-meteret at se hvor meget tid folk bruger på at læse om hvordan de bliver mere produktive. Haha.

I mellemtiden er last FM blevet min favoritkanal.

Og så er det livsbekræftende at se at "Mest læste" top-5 på Politiken.dk er mindst lige så anløben som på formiddagsbladene:

1. Python sprækker mens den æder alligator
2. Dommer forbyder 17-årig at dyrke sex
3. Boede med død mor i tyve år
4. Bøssebilleder forarger Italien - borgere i oprør
5. Arresteret for at spille pornofilm for høj
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Hmm, måske ingen video iPod i denne uge? Musikvideoer er ellers en god kandidat for et første step i videoretningen for Apple. Jeg har allerede flyttet min (ret beskedne) samling af musikvideoer til iTunes og det virker som det rigtige sted at parkere dem. Rygterne siger to nye iPods i denne uge, en 80GB og en 40GB i hhv. sort og hvid. Gaab.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Jeg læste at Patent- og Varemærkestyrelsen havde fået en weblog og gik ind på deres site, men kunne ikke lige se bloggen (er det mig der er blind?). Jeg søgte på "Weblog" og fik fem hits, men ingen af dem var selve bloggen. Så hoppede jeg ind i deres sitemap og dér var den...
    1 kommentarer    

   Hvis man klikker på "læs mere" under nyheder, så kommer man til webloggen. Der står dog intet om weblog på forsiden, såååå det er måske ikke så fikst

   af Anonymous Anonym  

   Send en kommentar

 
ja, ja det er da meget smart med Writeboard og Jotlive (Der er super-buggy på Mac), men GEs Live tegneværktøj er sjovere at lege med. Måske en combo af live notetaking og sketching kunne være interessant.

[Update. Jeg har modtaget en fin tegning fra "Carl Mar Møller" lavet med GE værktøjet, motivet er lidet overraskende...]
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Hvis du evt. har 50.000 der brænder i lommen, kan du lige nu købe godt 200 kilo blandede LEGO klodser på eBay.

Og selvom Video iPod'en lanceres på onsdag (?), kan man glæde sig til TiVo funktionalitet på Sony PSP. Nifty.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Et usædvanlig pænt design finder man på Joyent.com. Jeg er endnu ikke helt klar på hvad det er firmaet tilbyder, men sitet er lækkert på en web 2.0 agtig måde (Bemærk at min flittige bruge af termen "Web 2.0 agtig" har til formål at drive os frem mod et tipping point, hvor man ikke kan lade være med at fnise når man hører "Web 2.0" (Fnis)" Til at hjælpe denne mission vil jeg på det kraftigste henlede opmærksomheden på Classy's How Web 2.0? app, priceless!!

Jeg kan godt lide konceptet bag Rollyo.com og her fejler designet heller ikke noget. Sites som førnævnte og Technorati, A List Apart m.fl. viser vej til en clean, mean standards-baseret stil der sikkert vil sprede sig til mainstream corporate sites om et år eller to.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Hmmm, er det her mobiltelefonernes svar på Apple Newton eller Apple iPod? : Bang & Olufsen / Samsung Serene. [Note. For de digitalt historieløse er her Wikipedia artiklen om Newton]
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
To af de personer der ligger øverst på mit respekt-o-meter mødes i denne Newsweek artikel om Danny Hillis og hans firma Applied Minds [Der næsten ikke har et website), skrevet af Steven Levy. Artiklen er desværre for kort og minder en del om denne her fra Wired, men Hillis er en ægte visionary som der efter min mening kun findes en håndfuld af.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Oh no, TDC Onlines stylesheet har parret sig med Comons ditto, og sammen har de fået et bastard-barn der hedder Det Nye Computerworld.dk.
    2 kommentarer    

   Tak skal du ha! Jeg prøvede lige at komme i tanke om, hvor jeg havde set det før...
I øvrigt tror jeg måske også ing.dk har været med i design-orgiet... :-)

   af Anonymous Anonym  

   Plus lidt berlingske.dk, uden serif fonts...

   af Anonymous Anonym  

   Send en kommentar

 
Jeg føler mig totaaalt Web 2.0 agtig når jeg linker til eHub som fører en liste over 2.0 agtige web.apps. For lige at komme ned i gulvhøjde, så check disse hjemmesko med LED lys. Og nu kan man osse bygge sin egen web 2.0 applikation med Ning, ser spændende ud omend lidt rigelig skabelon-agtig.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Hatten af for Scoble og hans jeg-vil-have-en-check-af-BillG-til-at-købe-et-firma-men-jeg-siger-ikke-hvem trick. Blot ved at følge diskussionerne som hans indlæg har genereret rundt omkring får han en fin bruttoliste over firmaer som faktisk kunne være købsmuligheder for MS.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Mandag Morgen Eyecandy (MME): IKEA køkken bullettime og Tokyoplastic revisited.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det er altid underholdende at se hvad folk søger efter på Nettet (Disturbing Search Requests er stadig verdens sjoveste blog...) og her er lidt søgninger fra de sidste 24 timer på tveskov.com:

hvordan ku du gøre det mod mig
hvorfor man betaler skat
nyt glasur på keramik
størrelse for gekko
hvad er det farligste dyr i verden
byg selv vindmøller
skriv med old english bogstaver lige hva du vil

Jeg er bange for at alle de ovennævnte søgende sjæle er blevet slemt skuffede efter deres besøg på mit site, for jeg kan ikke rigtig hjælpe...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
På to-read listen; Hvad er Web 2.0 artikel fra O'Reilly incl. denne lille eksempelliste:

Web 1.0 --> Web 2.0
DoubleClick --> Google AdSense
Ofoto --> Flickr
Akamai --> BitTorrent
mp3.com --> Napster
Britannica Online --> Wikipedia
personal websites --> blogging
evite --> upcoming.org and EVDB
domain name speculation --> search engine optimization
page views --> cost per click
screen scraping --> web services
publishing --> participation
content management systems --> wikis
directories (taxonomy) --> tagging ("folksonomy")
stickiness --> syndication

Og 37 Signals har en god tråd om hvad Web 2.0 IKKE er, incl. denne fra "Tony":

I know exactly what web 2.0 is:

* pretentious
* oversized fonts
* pastel colors
* buzzwords
* featureless “user experiences”
* overly friendly and self-important copy
* acronyms

Basically it’s 1998 with less money and more metrosexuals.


[Update. Mr. Bootstrap sender følgende citat fra den gode gamle Ditherati.net:

THAT'S WHY A THOUSAND PEOPLE TURN UP FOR A 3,000 DOLLAR EVENT IN SAN FRANCISCO TO LISTEN TO THE WEB2.0 HYPE

"The Web is a fundamental shift in power toward the bottom, toward the people as they organize themselves, and away from a small group of people who want to impose a policy top-down"
Pierre Omidyar


Iøvrigt kan jeg huske at der engang fandtes en dansk version af Ditherati som blev udsendt af en der hed webboy@digerati.dk. Det var tider, nogen burde tage dén op igen...]
    0 kommentarer    

   Send en kommentar