Bjarne Tveskovs Blog. Amok.


You should follow
me on Twitter


RSS Feed

Blog homepage
tveskov.com Home

Delicious links
Delicious RSS feed
FriendFeed/tveskov

Photos on 23
LEGO images on Flickr

tveskov LinkedIn
tveskov @ Google

LEGO designer
Bøger jeg har læstinternet
tveskov.com


Arkiv:
Jan10 Feb10 Mar10

Jan09 Feb09 Mar09
Apr09 Maj09 Jun09
Jul09 Aug09 Sep09
Oct09 Nov09 Dec09

Jan08 Feb08 Mar08
Apr08 Maj08 Jun08
Jul08 Aug08 Sep08
Okt08 Nov08 Dec08

Jan07 Feb07 Mar07
Apr07 Maj07 Jun07
Jul07 Aug07 Sep07
Okt07 Nov07 Dec07

Jan06 Feb06 Mar06
Apr06 Maj06 Jun06
Jul06 Aug06 Sep06
Okt06 Nov06 Dec06

Jan05 Feb05 Mar05
Apr05 Maj05 Jun05
Jul05 Aug05 Sep05
Okt05 Nov05 Dec05

Jan04 Feb04 Mar04
Apr04 Maj04 Jun04
Jul04 Aug04 Sep04
Okt04 Nov04 Dec04

Jan03 Feb03 Mar03
Apr03 Maj03 Jun03
Jul03 Aug03 Sep03
Okt03 Nov03 Dec03

          Aug02 Sep02
Okt02 Nov02 Dec02

Still proudly powered by
This page is powered by Blogger, the easy way to update your web site.
 
 

 
In other not-so-related news; beachvolley giver hængebryster og Ray Kurzweil forudsiger singulariteten (igen);

It's a merger between human intelligence and machine intelligence which is going to create something bigger than itself. It's the cutting edge of evolution on our planet. One can make a strong case that it's actually the cutting edge of the evolution of intelligence in general, because there's no indication that it has occurred anywhere else. To me that is what human civilization is all about. It is part of our destiny, and part of the destiny of evolution, to continue to progress ever faster and to grow the power of intelligence exponentially. Voldsomme bevægelser og vibrationer strækker vævet omkring brysterne, hvilket kan føre til permanente hængebryster, advarer Khoury i Bilds onsdagsudgave
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det er liiige før min hjerne exploderer når jeg tænker på hvad Google Earth kan drives til. Kombinér den med Wikipedia, GPS og et par andre småting og vi har et nyt faseskift i nettets (og måske menneskets) historie.

Hvis du er OS X 10.4 bruger har du måske overset den fikse billedviewer som er en del af Mail og Spotligt. Det er f.eks ret funky at klikke på "Index Sheet" knappen...

Danmark Designskole skifter identitet [Slideshow med ca. 1200 billeder], æææh Helvetica Neue er jo altid pæn... Imens er der afgangselevsudstilling her.

Og så ser jeg at undertegnede er udvalgt til bogstafetten, nu venter jeg blot på en officiel invitation.
    1 kommentarer    

   Hej Tveskov,

så er den officiel! Glæder mig til at se hvad tre uger i en autocamper kan berige dig med af litterære oplevelser :-)

   af Anonymous Christian Lausten  

   Send en kommentar

 
Det kan da godt være at Microsoft's produkter gennem årene har været lidt smådyre i anskaffelse, men uanset hvad man iøvrigt måtte mene om BillG, så må man sige at de der køber mandens produkter løbende deltager i historiens største velgørenhedsprojekt, senest i form af støtte til dansk vaccine-forskning. Det er aldrig så galt at det ikke er godt for noget.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
To store podcasting events idag der passende kan fejres ved at hente "Mennesker og Medier" ned på iPod'en via iTunes 4.9 og DRs nye Podcast sektion.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det blir let lidt anstrengende når alverdens firmaer gerne vil i dialog/interagere/konversere med kunderne. Seneste eksempel er Penguinremixed hvor man skal remixe koncernens lydbøger. Kan du høre det? Det er lyden af et Gluetrain ude af kontrol.

Interessante stats mht. webdesign, incl illustrative grafer; webdesignpractices.com

Det kendte kinesiske pumpefirma Danfosi...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
EB rapporterer at det ville koste 3500 Mia. at købe al fast ejendom i Danmark. Det fik mig til at tænke på et indslag fra NRK (Norsk DR) forleden som berettede at der nu er ca. 4000 Mia. i den offentlige norske oliepengetank. Det har før været på tale at Norge skulle købe hele Dell koncernen for pengene (for at have noget at falde tilbage på), men måske var det bedre at købe Danmark?
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Et par nye multimediale initiver; Nettv.nu hvor man kan lave sin egen net-TV-station. Commontunes.org gratis musik med tagging (er man ved at være en kende træt af dét ord, det tror jeg nok man er). Og så er der den ret selvforklarende Polaroidonizer og launchtid for den bestemt-ikke-selvforklarende ODEO. < Endelig er der et godt grin at hente med The Old Negro Space Program hvor den tapre NASSA astronauter huserer.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Kreative misforståelser er en af mine favoritmetoder når der skal nye idéer og tanker på banen. F.eks sidder jeg og læser på Loic Le Meurs blog;

Doug explained that in his design experiences, one comment from a bling person changed the way he was seeing design.

Aha, tænker jeg, en "Bling person", det må være en der går totalt meget op i guldkæder og diamantbesatte armbåndsure, gad vide hvorledes dette har påvirket Doug Bowmans designstil?? Først derefter går det op for mig at det var en typo og at der skulle have stået "Blind person"! Men "Bling person" vil fra nu af være et begreb for mig...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Bedste splash-side EVER.

Sensacell; Sexet sofabord (check videoclip) måske kombineret med Lightspace.

Passende prima Per Arnoldi hadesang.

"Powers of Ten" som interaktiv Java-app, et fantastisk educational tool.

En af de bedste GIF animationer i nyere tid...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Spin Magazine har kåret de 100 bedste albums fra de sidste 20 år (Baggrundsartikel hos CNN). Jeg ejer fem af de højest ratede (1, 2, 7, 8 og 10) men det er kun nr. 2 (som ville have været nr. 1 på min liste) og 8 som jeg har hørt inden for de sidste fem år. Selv med den obligatoriske disclaimer om at det jo er latterligt at lave denslags lister, synes jeg nu nok liiige at der er lidt for meget klynkerock på top ti'en.

1. "OK Computer," Radiohead
2. "It Takes a Nation of Millions to Hold Us Back," Public Enemy
3. "Nevermind," Nirvana
4. "Slanted and Enchanted," Pavement
5. "The Queen Is Dead," Smiths
6. "Surfer Rosa," PIxies
7. "3 Feet High and Rising," De La Soul
8. "Sign 'O' the Times," Prince
9. "Rid of Me," PJ Harvey
10. "Straight Outta Compton," N.W.A
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Hvis valget stod mellem at blive sænket langsomt ned i et kar med saltsyre og så at høre undertegnede tale i laang tid om kreativitet og ditto processer, så ville jeg nok gå efter option 1. Men hvis du af ukendte årsager ønsker at tage den blå pille, så be my guest.
    1 kommentarer    

   Det er et godt show. Du skulle podcaste.

   af Blogger Claus Dahl  

   Send en kommentar

 
Det er ikke en blog, det er en journal... Så meget desto bedre; David Byrne skriver og tænker, bloody brilliant!

Big Brother møder sleazy healthcare firma-promo i Helvede og resultatet er styggeligt [Via Mr. Roos].

Fantastisk artikel om rivalerne Spielberg og Lucas;

Lucas' career rests precariously on a single film, directed back in 1977. Everything else of his has failed, except Raiders, which Spielberg directed. And so Lucas has been drawn back to Star Wars with an air of glum fatalism, while Spielberg puts on ever more ambidextrous [definition] displays of reach and range. Lucas may well win the box-office battle this summer, but Spielberg looks like he's won the war..

Note to self: Egentlig er det vel dårlig stil at tilføje egne links til citater, men det virker for mig, so why not do it?
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Steve Jobs tale til afgangselever fra Stanford. Han fortæller om tra afgørende punkter i hans liv; At droppe ud af skolen, at blive fyret fra sit eget firma og at få konstateret kræft. Værd at læse.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Sjovt at møde folk fra blogrullen live, bl.a Mr. Damsted, Mr. Classy, Mr. Webmercial og Mr. Sigurdsson. Fint at få fjæs på. Mange spørger om der kommer tegninger fra Reboot, og det gør der vel måske nok på en måde på et tidspunkt. Mr. Nyholm spurgte mig om jeg ville interviewe DVD Jon (Der nakkede DRM løsningerne på iTunes og DVD systemet), og det ville jeg gerne, selvom jeg kun lige nåede at slå ham op på Wikipedia. Jon virkede som en fin fyr, håber han fortsætter sit arbejde.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

     0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Reboot er igang. Powermingling. Laptops-amok, ny crowd med mange nationaliteter, grå hår, ingen hår og ungt hår. Sweet. (Min årlige undersøgelse af Reboot bilparken peger på en skummel trend; Første fejlparkerede køretøj var en Suzuki Wagon, uha)

Check tag'et på Technorati for massiv dækning...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Hvordan laver man god maskinoversættelse fra et sprog til et andet? Google har regnet det ud; Rå power. Vis computeren en masse texter som forefindes på mange sprog (i Googles tilfælde taget fra FN) og så er den (vistnok) i vinkel.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
EB.dk beretter om endnu en ny, ondsindet PC virus, hvor det bl.a hedder;

Vi er, hos Virus112, overbevist om, at dette kun er starten på en lang række mere ondsindede programmer end vi hidtil har set. Mange relativt uskadelige vira og orme har været prøveklude for hvad en rigtig ondsindet virus/orm egentlig kan gøre.

Derfor er det essentielt for enhver der har sin computer tilsluttet Internettet, at have en firewall, samt anti-virus, anti-spam og anti-spyware installeret på computeren. Ydermere er det, for os, en selvfølgelighed, at alle programmer er 100% opdateret.


Yep, og vi ved alle hvornår det kommer til at ske (Hint: When Hell Freezes over, eller kort tid derefter)
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Yngste søn udtaler sig om Star Wars sagaen;

Dan Solo er blevet frosset ned i karbonade

(Anmeldese af Episode 1-3 følger snarest)
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Nedenfor en lille tegning jeg lavede på Reboot6:
    1 kommentarer    

   My observation os that the two way web has gone even further than the lovely drawing.

There will be no traditional media - just lot's of podcasters.

We're doing very little formal recording than the event - just mp3 recording og all talks and some video recording.

And to some extent it's gone so two way that the participants have thrown out the process people and are doing that themselves.

Interesting times.

   af Anonymous Thomas Madsen-Mygdal  

   Send en kommentar

 
Hvis du har været på en øde ø de sidste dage; Apple switcher til Intel.

Her er Apple.com's forside gennem tiderne.

Kunstner tager børnetegninger og laver dem om til malerier.

Det sjoveste foto; Morten Lund og Mr. (Ex) President [Nej, den rigtige, ikke ham her...]

Sjov optisk illusion.

B&O har fået nye signatur farver, rødt og blåt aluminium.

Staten stjæler folks navne.

Apple OX S er et ret populært operativ system.

Video Game TV Commercial arkiv.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Jamen så er jeg og resten af kernefamilien tilbage fra en måneds rejse i Sydfrankrig og Spanien (Barcelona, Costa Brava). Det var nærmest sådan en light-udgave af min aprilsnar og det var en helt igennem fed tour.

Et par snapshots fra de sydlige himmelstrøg;

-Mintgrøn Citroen Picasso med alle kofangere tapet ind i brun gaffatape og tidens store hit "Phaaantasm de la Opera" brølende ud af de åbne vinduer. I det hele taget fik jeg hørt mange pophits som jeg lykkeligt havde glemt alt om.

-Campingnaboen, en en firskåren spansk familiefar i fyrrerne sidder i tusmørket i blå og hvidstribet campingstol med pandelampe på og læser sportsnyheder på SMS. I det hele taget er mobiltelefoner mindst lige så synlige i gadebilledet som på vore breddegrader, ikke mindst blandt det modne publikum der ofte ses med næsen dybt nede i klaptelefonen.

-Forbavsende mange unge spaniolere går rundt i blasfemiske T-Shirts af "Please God fuck up my soul for good" og "See you in Hell" typen. Måske er det et biprodukt af at vokse op i et katolsk land?

-Som de super fodbold-ignoranter vi er, røg vi ud af en restaurant og direkte ind i fejringen af Barcelonas sejr i det spanske mesterskab. Der var over en mio. mennesker på gaden og vi så spillerne komme kørende forbi (vi genkendte ikke nogen af dem, men det gjorde alle de andre der var der!)

-Euroen styrer 100%, det er da for smart at kunne cruise fra land til land uden at tænker på at skulle veksle osv. Det føles også godt at kunne køre et smut til Barelona og tilbaws igen uden at skulle frem med passet en eneste gang.

-Ret OK at være (næsten) offline i en måned og endnu bedre at leve helt uden medier. Desuden imponerende hvor lidt der egentlig sker ved ikke at følge med i "nyhederne". Vi overvejer nu at holde medie-fri indtil sommeren er ovre. Børnene har aldig tegnet, talt og tænkt så meget som på rejsen hvor de ikke havde meget andet med end nogle tushpenne, en masse A4 og fire Bionicle figurer.

-Interessant at bo fire mennesker på under 10 kvm i en måned, men også dejligt at komme hjem til opvaskemaskine, wifi, masser af plads, have (som godtnok var vokset amok).

-Franske bjerglandsbyer er tydeligvis ikke bygget til kørsel med 6 meter lange autocampere, men på trods af mine beskedne evner som bilist lykkedes det at komme retur til .dk uden skrammer på bil og sjæl.

-Det er nogle år siden jeg sidst har været i Frankrig, men jeg kan med sikkerhed sige at fransk pop er præcis lige så ringe som sidst jeg var forbi. Ser vi bort fra elektronisk musik i mainstream genren som f.eks Air, Daft Punk og (hoho) Jean Michel Jarre er det ikke mange musikalske verdensnavne bleublancrougerne har produceret, altså bortset fra Vanessa Paradis med "Joe Le Taxi". Jeg troede også det var en kliché det der med at alle franskmænd går i blå og hvidstribede trøjer og har alpehuer på og hvidløgsranker om halsen. Men den er god nok!

Og så er det vist til at få produceret nogle ting igen til gavn for samfundet og min bankkonto. Så forvent ikke de vilde postings i de kommende dage, men see you @ Reboot!
    1 kommentarer    

   tveskov,
rart at hoere at i har haft en go' tur. vi r mange som ser frem til "a family online holiday photo album".
// martin.sydney.au

   af Anonymous Anonym  

   Send en kommentar