Bjarne Tveskovs Blog. Amok.


You should follow
me on Twitter


RSS Feed

Blog homepage
tveskov.com Home

Delicious links
Delicious RSS feed
FriendFeed/tveskov

Photos on 23
LEGO images on Flickr

tveskov LinkedIn
tveskov @ Google

LEGO designer
Bøger jeg har læstinternet
tveskov.com


Arkiv:
Jan10 Feb10 Mar10

Jan09 Feb09 Mar09
Apr09 Maj09 Jun09
Jul09 Aug09 Sep09
Oct09 Nov09 Dec09

Jan08 Feb08 Mar08
Apr08 Maj08 Jun08
Jul08 Aug08 Sep08
Okt08 Nov08 Dec08

Jan07 Feb07 Mar07
Apr07 Maj07 Jun07
Jul07 Aug07 Sep07
Okt07 Nov07 Dec07

Jan06 Feb06 Mar06
Apr06 Maj06 Jun06
Jul06 Aug06 Sep06
Okt06 Nov06 Dec06

Jan05 Feb05 Mar05
Apr05 Maj05 Jun05
Jul05 Aug05 Sep05
Okt05 Nov05 Dec05

Jan04 Feb04 Mar04
Apr04 Maj04 Jun04
Jul04 Aug04 Sep04
Okt04 Nov04 Dec04

Jan03 Feb03 Mar03
Apr03 Maj03 Jun03
Jul03 Aug03 Sep03
Okt03 Nov03 Dec03

          Aug02 Sep02
Okt02 Nov02 Dec02

Still proudly powered by
This page is powered by Blogger, the easy way to update your web site.
 
 

 
Så blir der lige en pause på fire uger her på kanalen. Men get wit da program og abonnér på feed'et så ved du lige nøjagtig hvornår der igen er frisk indhold!
    1 kommentarer    

   Uuagh - jeg ved ikke om jeg kommer tilbage efter at have set dette billede. Sådan ganske uforvarende at få smækket et sådant billede lige i synet... Leth - kan lige gå - men efter at have set ham i selvskab med Hr. Giber og Hr. Kære lille mormor - (Der iøvrigt ikke er bleg for at afstraffe bøller med sit læderbælte) så ved jeg ikke rigtigt... /Anders

   af Anonymous Anonym  

   Send en kommentar

 
Måske husker man et sted i blogamok hvor undertegnede sætter lighedstegn mellem (dagbogs)bloggere og knallertkørere;

Det er noget der for langt de flestes vedkommende står intensivt på i maximalt to-tre år. Nogen glade år hvor man hygger sig med vennerne og giver den gas og nyder den frihed det nye aggregat giver. En blog er en slags mental knallert hvor man med små midler kan eksperimentere og forhåbentlig ha’ det sjovt.

De der bliver ved længere end de nævnte to-tre år går en andelerdes skæbne i møde. Så kommer skuldertasken, den blå mælkekasse bagpå og de lange ensomme køreture på havnen. De desperate frostklare nætter hvor man bittert skriger "Hvorfor mig?" mod den uendelige natsorte himmel og (forkortet af red.)

Flertallet prøver det måske kortvarigt og finder hurtigt ud af det ikke er noget for dem. Og de fleste af dem der holder ved i et-to-tre år bliver trætte af det og kommer videre med noget andet. Men de vil ha lært en masse og vil se tilbage på den gyldne år med en nostalgisk klump i halsen og mindes Puch Maxi’en eller Movable Type med varme følelser.


Og som bekendt overgår virkeligheden ofte fantasien, og således kan man nu læse at firmaet Vespa nu vil bruge blogs i markedsføringen. Giv den gas! [Via videoblogger Steven Snedker]
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Mere af denslags, tak; Searchscapes. Og lad os fejre den kommende badesæson med denne glade video.

Majken Schultz skriver om Danmark som globalt brand;

Spørgsmålet er, om mødestedet for Danmark som brand ikke netop ligger i mødestedet mellem oplevelse og højteknologi - mellem vores historiske, kulturelle styrke og vores ønske om at springe ind i den højteknologiske fremtid.

De små løsrevne overskrifter i The Onions højrespalte er ofte det sjoveste på hele sitet (og det siger en del), hvad med den her f.eks;

Ethics Panel Slides Back To Reveal Hot Tub

Det skulle nu være liige op over at Backpackit.com launcher. Imens kan vi fornøje os med bacon plastrene her.

Og det måtte jo komme; En blog om tagging; tagsonomi med links til flere tag-baserede sites jeg ikke kendte. Og tagging goes megamainstream med stuur artikel på CNN dot com...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Julegaveønske 2005; Hvid Nokia N91 med iTunes og Skype integreret. Der er jo latterlig meget tech pakket ned i den fon, incl. wi-fi, harddisk, Visual Radio og meget andet godt.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Wow, så meget godt at læse hos Gapingvoid, ikke mindst at manden kommer til Reboot i år. Jeg overvejer pt. om man skal give ham lidt konkurrence og lave lidt live illustrations-grafisk-faciliterings-moblog-wiki-etelllerandet fra eventen [som jeg gjorde i lille målestok ved Reboot6].
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
En nat på Fox

Se mig, living it large in the big city. På strejftog i Hiltonsfæren fandt jeg på min vej mellem to højprofilerede brainstormsessions vej gennem metropolen og ind på det nyåbnede Fox livstilshotel hvor jeg indtog få timers urolig søvn inden mit stramme program førte mig videre ud i storbyens vrimmel.

Som bekendt bliver det stadig sværere at trænge gennem mediestøjen med klare budskaber, men med Project Fox er det virkelig lykkedes for Kia Motors at få kommunikeret budskabet om deres nye bilmodel til den rigtige målgruppe. Man må i den grad erkende at Kia har fået utrolig meget positiv medieomtale ved at lade værelserne på Fox Hotel udsmykke af en række af tidens unge, hippe designere. Den nye Kia Fox bil bygges i Brasilien og er en relativt billig bil som tydeligvis er designet til at appellere til den yngre generation af stilbevidste købere med rod i såvel storby som økonomi.

På værelsets fladskærms TV kan man døgnet rundt se en dokumentarfilm der viser hvordan hotellet er blevet til. Man ser bl.a hvorledes det gamle palisanderbefængte Hotel rives i stumper og hvordan der opstår tumultagtige scener da det gamle inventar bortgives til mindrebemidlede københavnere der med et vildt blik i øjnene tilraner sig de imiterede chesterfield stole og bæbrune lampetter af ukendt herkomst. Man ser ligeledes de unge street-art kunstnere køre forvirret rundt i det indre København i deres Kia Fox biler som til lejligheden var stillet til rådighed af det venlige bilfirma.

Åbningsreceptionen var ved at ebbe ud da undertegnede ankom til åstedet og hovedparameterent mht. valg af værelse blev ikke det grafiske design, men mere et spørgsmål om at finde et rum der ikke hørmede for meget at spraymaling og markerpenne (ja ja, jeg ved godt jeg er en sur og kræsen gammel mand, men sådan er det nu en gang). Bortset fra det var hotellet en fin oplevelse og ellers vil jeg blot lade billederne tale for sig selv:

    5 kommentarer    

   Hæ Hæ blev plusselig i tvivl om det var Kia eller... der er bag fox

   af Anonymous Anonym  

   Superfede billeder - men hva' koster't?

Og en lille korrektion: Det er Volkswagen, der står bag den lille ny:
http://www.volkswagen-media-services.com/medias_publish/ms/content/en/pressemitteilungen/2005/04/04/in_brief__project.standard.gid-oeffentlichkeit.html

   af Anonymous Christian  

   Deres priser er her og jeg skruer lige en tand mere op for ironi-meteret og påstår vedholdende at det er Kia Motors der står bag...

   af Blogger tveskov  

   Ahaaa - så faldt tiøren! Jeg skal vist ha' pengene tilbage for det aftenskolekurses i ironi, jeg fulgte her i efteråret...

   af Anonymous Christian  

   Not to worry, du er ikke alene...

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Nice drag-and-drop shopping interface; Panic.com. [Blogging will resume shortly, and then disappear again]
    0 kommentarer    

   Send en kommentar