Bjarne Tveskovs Blog. Amok.


You should follow
me on Twitter


RSS Feed

Blog homepage
tveskov.com Home

Delicious links
Delicious RSS feed
FriendFeed/tveskov

Photos on 23
LEGO images on Flickr

tveskov LinkedIn
tveskov @ Google

LEGO designer
Bøger jeg har læstinternet
tveskov.com


Arkiv:
Jan10 Feb10 Mar10

Jan09 Feb09 Mar09
Apr09 Maj09 Jun09
Jul09 Aug09 Sep09
Oct09 Nov09 Dec09

Jan08 Feb08 Mar08
Apr08 Maj08 Jun08
Jul08 Aug08 Sep08
Okt08 Nov08 Dec08

Jan07 Feb07 Mar07
Apr07 Maj07 Jun07
Jul07 Aug07 Sep07
Okt07 Nov07 Dec07

Jan06 Feb06 Mar06
Apr06 Maj06 Jun06
Jul06 Aug06 Sep06
Okt06 Nov06 Dec06

Jan05 Feb05 Mar05
Apr05 Maj05 Jun05
Jul05 Aug05 Sep05
Okt05 Nov05 Dec05

Jan04 Feb04 Mar04
Apr04 Maj04 Jun04
Jul04 Aug04 Sep04
Okt04 Nov04 Dec04

Jan03 Feb03 Mar03
Apr03 Maj03 Jun03
Jul03 Aug03 Sep03
Okt03 Nov03 Dec03

          Aug02 Sep02
Okt02 Nov02 Dec02

Still proudly powered by
This page is powered by Blogger, the easy way to update your web site.
 
 

 
Selvom det altid er lidt for smart at være den første til at annoncere "The death of xxx", så skal der sendes en tak til Ben Hammersley for at erklære i The Guardian at Google er på vej ned af tronen. Pyh, det lettede. Det er tid til nogen nye kids on the block, bare lidt synd hvis det er gode gamle Yahoo! der nakker Gulddrengene fra Google. Hvornår laver Apple en søgetjeneste...?

[Update] Classy har et godt indlæg om sagen, han spørger bl.a hvordan det kan være at vi altid har behov for at erklære noget for død og ovre, som nu f.eks Google. Well, måske er der blot en naturlig modreaktion efter års Google-er-the-end-all-be-all netservice ukritisk jubelsnak. Google er selvsagt på ingen måde død, mere end Yahoo! eller MSN er det, personlig bliver jeg bare glad ved tanken om at ingen monokultur på nettet varer evigt. Men Classy har da ret i at det er trist at vi altid stiller tingene op som enten/eller, levende/død. Hvor er Søren Ulrik Thomsen når vi har brug for ham (Hvis han da overhovdet har en computer, har hørt at han skriver alle sine ting på en gammel Corona skrivemaskine...

[Update2. Fury.com mener Hammersleys artikel indeholder en del fejl.]
    2 kommentarer    

   Han er jo slet ikke først ude. Tag nu f.eks. Nyholm fra for 11 dage siden - for slet ikke at tale om Wired i sidste måned. Jeg tror det var et meget stort meme på ETech.

   af Blogger Claus Dahl  

   Sandt nok, jeg læste osse Wired artiklen osv. men det var mere fordi han i et mainstream printmedie erklærer Google, it seems, has jumped the shark, altså uden for cooler-than-thou præsteskabet. Nu venter vi bare på den første danske avisartikel om sagen, skal vi gætte på den kommer inden for de næste 14 dage...?

   af Blogger tveskov  

   Send en kommentar

 
Smart lille service; I like you colors der suger farvekoderne ud af en URL.

Mindst to store danskere bærer navnet Jens og Knudsen. Den ene var Jens Martin Knudsen, Mars-ekspert og den anden er Jens Nygaard Knudsen, opfinder af LEGO minifiguren. Sidstnævnte var i sin tid ansvarlig for at mit liv tog en radikal drejning da han ansatte mig som LEGO rumskibsdesigner. Mere om det en anden gang.

Der er mange gode folk hedder Steven, jeg nævner i flæng Johnson, Spielberg, Pinker, Soderberg, Hawking og så selvfølgelig Snedker som nu opruster på brandingsiden med eget vanitydomæne; StevenSnedker.com hvor der bl.a uddeles skridtspark og kindheste til weblog folket. Som det gamle ordsprog siger Når man slår i en flok hunde hylder den op som bliver ramt.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
As if we didn't know; Return of the Mac;

All the best hackers I know are gradually switching to Macs. My friend Robert said his whole research group at MIT recently bought themselves Powerbooks. These guys are not the graphic designers and grandmas who were buying Macs at Apple's low point in the mid 1990s. They're about as hardcore OS hackers as you can get.

Exiting times ahead... Sammesteds en ultrakort tekst om hvordan man skriver godt.

Jeg har iøvrigt lige skrevet til Amit som er manden bag Powerbook rotationssensor sjov og forslået ham at han kombinerer rotations-sensoren og transparent desktop idéen, det kunne være ganske cool med en interaktiv udgave... Og så håber jeg snart at den spotlight-udstyrede tiger lander, så jeg kan finde mit gamle foto + evt. tekst der viser at jeg lavede det trick for to-tre år siden, dammit.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Alexander fra the most excellent Projekt Arbejdsglæde fortæller om årets arbejdsglædekonference

Årets tema er forandring og arbejdsglæde - fordi vi tror at forandring der virker, skabes med arbejdsglæde. Vi har nogle kanon talere, bl.a. Peter Mikkelsen (ja, eks-fodbolddommeren) og de dobbelte danmarksmestre i arbejdsglæde.

Helt klart et arrangement som er værd at deltage i!
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Selv om mange af tidens teknologi historier kan spores helt tilbage til det store September nummer af "Populær Mekanik" årgang 1956, bliver de fremført som om fortællerne selv har hittet på dem. Læs om jubelklassikerne "Tilbuds-Pizzaen på fodturen", "Din helt egen avis", "Det smarte hus" og "Det kloge køleskab" i min gamle klumme her. Det er ligesom Giro 413, man hører dem stadig de gamle travere. F.eks har jeg lige læst en variant af "Pizza på fodturen" hos FastCompany...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Party like it's 1997?

Min design/usability helt Jeffrey Veen har været dommer ved endnu en webdesign konkurrence og han var ikke glad for det han så. Det lader til de glade reklamedrenge stadig lever i 1997; Masser af dårlig Flash, "Skip Intro", cheezy teknomusik, dårlig usability og selvfed copywriting er åbenbart stadig dagens orden her i 2005. Hans pointer medførte en lang tråd sammesteds.

Et bekendtskab fra de gode gamle dage nemlig Martin Lindstrøm er for tiden gæsteblogger hos FastCompany. Martin har skrevet den meget omtalte bog Brand Sense og ifølge BNY får han nu over 20.000 Euro for én dags konsulentarbejde. Way to go!

En anden Martin med efternavn Thorborg (der må "nøjes" med 20.000 kroner for et foredrag(?)) har startet et Forum for iværksættere. Jeg har lovet at bidrage lidt og der er allerede godt gang i snakken.

Just one more thing; lindstrøm skriver på FastCompany Bloggen;

By the riper old age of 65, the average American consumer has watched two million commercials! This works out to six years of straight viewing: eight hours a day, seven days a week!
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Som bekendt kan man fodre grise med gode idéer, men et par nye teknikker er jo aldrig af vejen og har kan John et par nye tricks. Og jeg må jo virkelig trænge til det for jeg scorede kun 10 point i denne "kreativitetstest";Det eneste kreative man kan bruge denslags tests til, er at se om man kan knække koden og score nul eller hundrede krea-point. Jeg var lidt i tvivl om hvorvidt det talte positivt eller negativt at løse krydsord, men ellers var 95% af spørgsmålene gennemskuelige i tåkrummende grad. Men det lykkedes altså ikke at komme helt ned på nul point.

Og så er jeg ved at gennemlede min harddisk efter beviser på at jeg legede med denne effekt for to-tre år siden. Skriv endelig hvis du kan huske du har set det.

The future of... everything

Nogle gange glemmer jeg hvor mange radiokanaler DR har online.

Der skal meget til før casemods kommer med her på kanalen, men den her er OK.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Tilt-sensor mayhem goes mainstream.

Whither Jubii?

Cory's lifehack notes.

Nice navigation.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det sker (lidt for) tit at en Onion artikel kommer uhyggelig tæt på virkeligheden og nu er det sket igen; Unlock Your Employees' Profit Potential With An Improv-Comedy Workshop!.
    1 kommentarer    

   Interesting read!!
greets Anschi

   af Anonymous Anschi  

   Send en kommentar

 
Blogging = Knallert memet (kendt fra Blogamok) når nye højder, check lige knallert-sektionen på eoob.dk (Tak til "offeret", Hr. Winther for tippet)

Martin Thorborg er osse kommet op på knallerten, det skal nok blive sjovt. Og så er det på sin plads med noget credit til Føhns og en plads på nærværende blogroll for at lave Mimertalks sammen med Von Haller. (Note. Sidstnævnte blog har samme skavank som CPH127; bloggens URL bliver stående når man surfer videre til en ny side. Hvad skyldes denne bug monstro?)

I forlængelse af behagelig snak med Mr. Bootstrap fik jeg læst dette referat hvor net.personalisering erklæres død. Nogen der kan huske dengang personalisering var hot hot hot?

Og så har jeg været til Pop!tech og O'Reilly Emerging Tech konferencerne, helt uden at forlade min komfortable og trygge hjem.
    1 kommentarer    

   Problemet er at Speednames som leverer denne "domain-mapping" service ikke har mulighed for at tilknytte domænet direkte til Typepad hvor vores blog (CPH127) ligger. Det er et problem vi skal have løst, men alle har desværre lidt for travlt for tiden til at se nærmere på det. Er der nogen der finder en løsning, skal de dog være velkomne til at kontakte mig på jacob (at) boetter.dk

   af Anonymous Jacob Bøtter  

   Send en kommentar

 
A self-replicating 3D printer that spawns new, improved versions of itself is in development at the University of Bath in the UK. Det lyder da godt.

Omtale af OrganicComputerworld medfører læserdebat. Firmaet deltager selv i debatten og sådan skal det bare være. Respekt til Nikolaj der også fortjener extra street cred for denne Skype historie.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
To dage i København, det var en supertour. Tak til alle de rare hel- og halvkjøwenhavnere jeg mødtes med, you know who you are. Kodeordene var turen var (i ikke-kronologiskk rækkefølge); Firmafest, grafisk facilitering, blåt og rundt, 10x10, moblogs, SETI@Organic, Journalister er nogen banditter, Reboot 3.0 og Reboot 7.0, follow the free, det første net.fix er gratis, selvorganisering, Livslang tæring/læring, årsag og virkning, McD, NASA, polske arbejdere, iPod Shuffle, TDC butik og FONA butik --> ens, Østerbrø/Nørrebro, DNA, Incredibles, Boblen 2.0, innovation (ellers spiser kinerserne vores frokost), fadøl, GN, Skype, Banelegemer, flødeboller, chokoladedværge, espresso, Rainmakers, Statens Museum for Kunst, vindmøller, vatnisser, proceskonsulentshonorarestimat, børneanekdoteudveksling, Homer, wok shop, Polinfo, Finland, Powerbooks, gadgets.dk og en masse flere ting som jeg ikke kan huske lige nu.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Mit næste kamera, tror jeg; Canon IXUS 700.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Friske impulser fra Guerrilla-innovation dot com og Peter Hesseldahl blogger og arbejder på Danfoss Teknorama som åbner 5.5.05. "Teknorama" er iøvrigt et fedt ord, lugter lidt af "Populær mekanik" og rørsystemer.

Funza fortæller at DR starter op med Podcasts, cool nok. Annonceringen af initivet kom under denne Radiodays session [MP3].
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Denneher er allerede blogget af everybody and his grandma, men alligevel; intelligent farvelægning via simple penselstrøg, muchos cleveros.

Masser af visuel inspiration hos Deviantart.com.

Jeg skulle lige ind og besøge Onkel Jakob på Useit.com, men kom til at taste Usetit.com istedet, og det skulle jeg selvfølgelig aldrig ha' gjort.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Man må sige at Mandag Morgen her peger på en stor, fremtidig udfordring for .dk;

Kun de veluddannede og vellønnede støtter regeringens milliardsatsning på forskning. Befolkningen som helhed prioriterer regeringens andre valgløfter for de ældre og syge langt højere. Det viser en ny meningsmåling blandt over 1.000 danskere, som analyseinstituttet Zapera har foretaget for Ugebrevet. 43 pct. af dem med en lang videregående uddannelse mener, at forskningen er det område, der skal have penge først. Men blandt dem, der udelukkende har folkeskolens afgangseksamen, en erhvervsuddannelse eller en kort videregående uddannelse, støtter kun 15 pct. det synspunkt. To tredjedele af danskerne viser næsten ingen forståelse for regeringens dagsorden for videnssamfundet.

Med andre ord; Hvis valget står mellem at ens gamle mor kan få støvsuget hver uge og eller at en eller anden klovn i hvid kittel der sidder og glor ind i et massespektrometer, så er der ingen tvivl om hvad udfaldet bliver...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Well, nedenstående citat (Nuppet fra artikel i Newsweek opsummerer så glimrende hvad det er Apple kan (og de andre IKKE kan);

I've been thinking hard about the Apple product-development process since I left," says design guru Donald Norman, co-founder the design consultants Nielsen Norman Group, who left Apple in 1997. "If you follow my [guidelines], it will guarantee good design. But Steve Jobs doesn't want good design. He wants great design, and my method will never give you that. That takes a rare leader, who can bring both the cohesion and commitment and style. And Steve has it.

Don Norman fordi han er klog nok til at kunne se det, og ikke mindst; Sige det højt.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Word of the day, Bikeshedding (Tak til MichaelA!)
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Dave Winer pegerdenne artikel hvor jeg faldt over dette citat;

No, not "blogging". You know, "BLOGGING". I mean the word "blogger" or "blogging". It's meaningless. Saying "bloggers are x or y" is equally meaningless. Someone claiming to speak for bloggers is more than meaningless it is delusional. Treating "bloggers" as a group, a species, a breed, or anything else is meaningless. As I noted previously, the word "blogger" is an empty vessel into which too many, pour too much, in order to mean too little.

Gee, hvor har jeg dog hørt det før...

Iøvrigt findes der nu en smart bookmarklet der gør det en del sjovere at læse Scripting.com.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det vrimler jo med net.jubilæer for tiden, og idag er det præcis fem år siden at Dot-Com boblen nåede sit højdepunkt. Æret været dens minde.

PS. Isskulpturen styrer.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Uaaah, hvad er der sket med Kommunikationsforum.dk, her kan man i sandhed tale om en forside der savner struktur, læsevenlighed og prioritering af stoffet. Det blir svært at finde en artikel om usability via det interface...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Via Classy; En herlig liste over ting der allerede er opfundet. Jeg gætter på at Teknologisk Institut (der står for listen) jævnligt hører fra folk der har "opfundet" ting på listen...

Her er et eminent remix (bemærk cool URL) af Kulturministeriets pegefinger-tegneserie om ophavsret.

Aaah, det lettede; En kronik fra Berlingeren der dokumenterer at de fleste "facts" i "Da Vinci Mysteriet" er vrøvl;

Med de kilder er det ikke så besynderligt, at fejlene i Da Vinci Mysteriet næsten falder over hinanden. Der er ikke plads her til opsummere dem, men læsere kan roligt regne med, at i det mindste alt om hekse, kunst, tempelherrerne, gotiske kirker, Interpol og glaspyramiden i Louvre er faktuelt forkert.

Jeg synes bogen var meget underholdende, men også meget kulørt og slet ikke af en kaliber der fortjener al den middagsselskabsomtale den har fået. For mig er bogen 00ernes svar på "Hulebjørnens Klan" serien og det mener jeg ikke på en positiv måde.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Jeg var ude på en laaang webudflugt idag og den var så lang at jeg ikke kan finde det vigtigste jeg faldt over på hele turen... Kanalrundfarten startede hos Hr. HHHH og gik videre over til CPH127 og Jacob Bøtter og strejfede farver hos Adam Poleselli, Good morning thinkers og Ideachampions.com. (Note til sidstnævnte. Som jeg tidligere har bemærket; Hvis man ikke selv har nogen ordentlige hjerneråvarer at bringe med ind i processen, kan ingen mængder af innovationsprocesinspirationswebsteder hjælpe en et kvæk. Det er som at sætte en kulørt tænkehat på et græskar, der sker ikke det helt vilde!). Anyways, det som jeg egentlig faldt over og som havde en vis værdi var et sted hvor en eller anden nævnte værdien af at stille de gode spørgsmål. Og eksemplet var en fætter som spurgte virksomhedsledere om hvad de som udefrakommende ville gøre hvis de skulle køre deres eget firma ud af markedet i løbet af 5-10 år. Det kunne de sjovt nok alle svare på. Men dammit om jeg kan finde siden hvor jeg læste det. Min browseristory for idag er som lang som anklageskriftet mod Brixtofte og jeg orker ikke at gennemgå det lige nu. Pls help if u can!
[Update. Fuuundet, citat var fra FastCompany's blog]

Jeg var osse forbi EDGE.org og læse om hvordan vi er ved at blive pandekagemennesker hvor jeg bemærkede at Doug Rushkoff havde copy/pastet sit svar fra klummen Evolution as a team sport. Endelig må vi ikke glemme 12 minutters video der på munter vis dramatiserer effekten af Googles kontroversielle autolink feature.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Jeg er vild med konceptet bag den intelligente adidas_1 sko, men sitet skal skal promovere produktet er den værste overgjorte omgang brugerfjendtligt pseudo-personligt "Now loading" Flash-bræk der har krydset min skærm i lang tid.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Er jeg den eneste person på kloden der finder morskab i at IBM reklamerer med en URL der hedder www.ibm.com/ondemand...?
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Pattern Recognition

MickeyD på Nørreport station (Se stort billede) kunne godt minde lidt om Johannes Torpes Supergeil.

[Til de uindviede: Det er Supergeil til venstre og McD til højre...]

    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Man må med glæde konstatere at flere medlemmer af regeringen er gode for tocifrede millionbeløb (Nærmere bestemt Thor Pedersen og Flemming Kristensen ifølge opgørelsen på stm.dk). Jeg har det ihvertfald fint med at de der skal administere zillioner af vores skattekroner også selv er i stand til at forvalte penge på en fornuftig måde. Tænk hvis de alle var bureaukratiske nokkefår som ikke engang kunne styre deres egen privatøkonomi...

(Men på den anden side; Hvis Bono kan blive chef for Verdensbanken, så er alt muligt)

[Note. Og så faldt jeg lige over et godt citat om Bono i en USA Today artikel om Negropontes 100$ laptop;

Bono is turning into a global superhero. One day he has a No. 1 record; the next he's joining a Silicon Valley investment firm; the next he's with Nelson Mandela. Whenever we land on Mars, I swear the hatch is going to open, and Bono is going to come down.. Meen inden vi laver for meget sjov med Bono, så check lige Bonos tale fra TED05, good stuff]

Min gode ven Mr. Ocko (Som desværre ikke er blandt os mere) promoverede idéen om en billig laptop til verdens fattige for 10-12 år siden, bl.a til Negroponte, men timingen var ikke rigtig dengang.

Idéen er god, men selvfølgelig ikke helt så "uskyldig" som den lyder. Med AMD chip og Google software og Negroponte/Alan Kay ideologisk udgangspunkt bliver det nok også en meget amerikansk computer. Ikke at vi gammeleuropæere kan komme med nogen form for troværdigt alternativ; Det ville nok blive en lam 800 Euro dødssejler med Siemens indmad, Lycos software og fransk design.

Men tro mig; Så snart Afrika er blevet Wi-Fi enabled ned til den sidste negerhytte så vil vi se nogle online svindelnumre der får de nigerianske kædebreve til at ligne en pigespejderudflugt.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
User Experience Diagrams fra LukeW, good stuff for os der tænker i billeder.

En ganske god opsummering af The Complexity of Simplicity selvom sitet som helhed nærmer sig kook-materiale (De to bøger der reklameres for øverst på siden er ikke ligefrem med til at signalere seriøsitet...)

En film der lover godt er "The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and the Wardrobe,", har altid været vild med den historie. Og "Robots" ser også godt ud.
    1 kommentarer    

   Interessant indblik i kompleksitet og enkelhed. Her er et par citater, der peger i samme retning (jeg er især vild med nr. 2):

I would not give a fig for the simplicity this side of complexity,
but I would give my life for for the simplicity on the other side of complexity.
- Oliver Wendell Holmes

There is a bright future for complexity, what with one thing always leading to another.
- E.B. White

   af Anonymous Alexander Kjerulf  

   Send en kommentar

 
Applikationer der udnytter den tiltsensoren i de nye Powerbooks er det helt hotte i denne uge. Først publiserede Amit Singh tricks til at udnytte sensoren incl. en nifty demo der laver et vindue som altid står vandret uanset hvordan man vender og drejer sin Powerbook (det virker!). Og nu er Bumptunes på banen, så man kan styre sin musik ved at tilte laptop'en. [Update. Her er det første spil der udnytter sensoren.]
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Jason Fried pegede mig i retning af Christopher Alexander, det ser spændende ud.

Og mens vi er ved spændende, så check Herr Damsteds debutroman der kan downloades gratis på 13 Dage. Jeg havde et par gode timer med den, bestemt værd at læse!
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Takket være New York Times artiklen (registrering osv.) har husholdningen her fået et grimt udbrud af Numa Numa sygen. Jeg var ellers lige kommet mig (mener jeg blev smittet i sin tid via Joi Ito), men så var det at mit afkom så den og så var helvede løs (efter en halv time kunne de tekst + armwaving + øjebrynsløft, arg). Oh well, det er blot en ganske almindelig mem-forkølelse der fortager sig i løbet af et par dage...
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Der er kun et lille problem med begrebet "Den Kreative Klasse"; Ordene "Kreativ" og "Klasse" betyder ikke meget nu for tiden. Dagens kronik i Politiken har også et par indvendinger mod Richard Floridas grundtanker (der også har naget mig en del). Nu kommer den famøse bog så på dansk og så skal det nok gå helt amok. Der er i udgangspunktet ikke noget galt med Florida observationer, problemet er at de ofte overfortolkes og at man ender i en hønen-eller-ægget diskussion. Konklusionen bliver "Lad os bygge en by der har masser af tolerance, gallerier og cafeer, så skal vi nok få økonomisk succes". Eller "Der ligger mange kolorte derovre hvor køerne græsser. Vi vil gerne have flere køer herover, så lad os lægge en masse kolorte ud, så skal vi nok få succes". OK, måske ikke lige det mest elegante billede, but you catch my drift.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
I år er det 50 år siden Robert Adler opfandt fjernbetjeningen.

I år er det 10 år siden af Yahoo! og en masse andre dot-com firmaer startede op. Se Yahoo's 100 netøjeblikke og læs Wired Magazines store artikel om "The UnGoogle".

Herlig filmsatire over Apple og den berømte "1984" reklame.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Der er mange gode grunde til at afsky MIDI musik, her er en af de mere markante (Note. Jeg sidder ikke og graver denslags frem for sjov, faldt over den ifbm. læsning af denne denne Dahl tekst om Band Aid). ASCII er den nye PDF and here are the movies to prove it... Til sidst gensyn med en klassiker; Disturbing Search Requests. Det er folks inderste behov og længsler der kommer frem i logfiler, lidt på linie med "Mest sete/læste" lister fra aviserne, som her hvor JP blotlægger hvilke fotoserier de fleste kiggede på.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Der er bare nogle webmemer man jeg aldrig blir træt af; Mamunumaye og Nemoy synger Bilbo Baggins. [Advarsel. De bider sig fast i psyken]
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Det undrer mig at ingen endnu har lavet remixes af Mailmotions GIF animationer (så vidt vides).
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Forbavsende mange mennesker har Apple Tatoveringer, endda nogle med det gamle Mac Classic O/S logo, det må være lissom at gå rundt med en betamax tatovering.

Projektor + mobiltelefon + RFID tags = "Magisk lommelygte".

Overskriften siger det meste; U.S. can sit back and watch Europe implode;

But either way the notion that [Europe is] a superpower in the making is preposterous. Most [US] administration officials subscribe to one of two views: a) Europe is a smugly irritating but irrelevant backwater; or b) Europe is a smugly irritating but irrelevant backwater where the whole powder keg's about to go up.

For what it's worth, I incline to the latter position. Europe's problems -- its unaffordable social programs, its deathbed demographics, its dependence on immigration numbers that no stable nation (not even America in the Ellis Island era) has ever successfully absorbed -- are all of Europe's making. By some projections, the EU's population will be 40 percent Muslim by 2025. Already, more people each week attend Friday prayers at British mosques than Sunday service at Christian churches -- and in a country where Anglican bishops have permanent seats in the national legislature.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar

 
Hurra, så er det idag jeg ifølge min MC forsikring igen må køre min Virago ud på landevejene, hvis altså ikke lige lå 15 cm. sne på dem... Og så mangler vi da efterhånden bare at Connie Hedegaard bliver taget i at hælde 20 liter ufortyndet bladan i Peblingesøen, så har tøzerne i regeringen da efterhånden gjort det helt godt her efter valget. Imens lader Palle-effekten vente på sig ovre hos socialakrobaterne hvor opgøret mellem Barbie og Ken er i fuld gang. Det minder mig meget belejligt om en gammel (og ganske sjov) gaab.text med titlen "Mette æder Bingo-Frank i én mundfuld...!. Husk osse at checke det elektroniske vidunder legetøj Piagotchien sammesteds.
    0 kommentarer    

   Send en kommentar